×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Blogginlägg

Dags att säga adjö till huvudkontoret, för den här gången

2
Klockan 21.20 på torsdagskvällen lyfter flight SK1018 mot Skellefteå Airport och jag kommer att befinna mig ombord. Efter att ha varit nere i Stockholm sedan förra tisdagen är det dags för en lite längre period på hemmaplan.
Det har blivit mycket Stockholm på senaste. Faktum är att jag, sedan jag kom tillbaka från semestern i augusti, har spenderat mer tid i huvudstaden än på min egen hemort. Att jag dessutom har haft turen att träffa min nya flickvän här nere har givetvis bidragit till min vilja att spendera så mycket tid som möjligt i söder.

Här på kontoret har det fortsatt varit stor fokus på framtidsarbetet. Vi har gjort klart med bröder Gooderson, som tillsammans ska ta ett huvudansvar för Fragbite.com, vi tittar på lite andra förändringar, tar in nytt folk till Fragbite crew, lär oss en massa nytt om sociala medier och mycket, mycket mer.

Som alltid har det alltså varit väldigt givande dagar här på Fragbite-kontoret, men nu är det alltså dags att vända hemåt. Där väntar två veckors intensivt arbete innan jag den 5 november försvinner i en månads tid. Då blir jag nämligen inlagd för min DBS-operation, och efter det väntar en sjukskrivning som sträcker sig till den 5 december.

Även om det känns tråkigt att lämna alla på kontoret, och speciellt min flickvän, här nere så ska det bli roligt att komma hem till ett Skellefteå som riktigt skriker av framtidstro. Idag blev det nämligen klart att Northvolt etablerar sin nya batterifabrik i Skellefteå, något som innebär 2000-2500 nya jobb. Faller allt bara väl ut kommer det att innebära en fantastisk utveckling för staden. Det ska i alla fall bli riktigt kul att följa den resa som nu går in i ett intensivt skede.

Och Stockholm... jag kommer tillbaka! Jag bör vara här igen lagom till efter ESL Pro League-finalerna, som avslutas den 10 december i danska Odense. På återseende!

Frid!

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..