×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Blogginlägg

Xerm: Fantastiskt kul att mibr är tillbaka

2
Alla älskar vi väl lite härlig nostalgi, och med mibr:s återkomst till CS-scenen bjuds vi på en gigantisk dos av den varan. Nu krävs det bara att lagets femma, som tidigare har representerat SK, lyckas prestera också.
Kommer ni ihåg nostalgitrippen då det annonserades att Ninjas in Pyjamas skulle återupplivas? Det gör i alla fall jag. Nu blev den visserligen extra stark eftersom att det handlar om en svensk organisation, men beskedet som nu har kommit ligger väldigt nära det också.

Det handlar alltså om den klassiska brasilianska organisationen "Made in Brazil", eller mibr, som är tillbaka på allvar. Att organisationen skulle väckas till liv igen har varit känt ett tag, men först nu står det klart att alla förhandstips stämmer - det blir den före detta SK Gaming-femman, med Gabriel "FalleN" Toledo i spetsen, som ska representera dem.

Nyheten i sig är riktigt exalterade, om ni frågar mig. Däremot finns det ju en viss risk med en sådan här satsning. Tittar vi på Ninjas in Pyjamas blev det en succé från start, med hela 87-0-statistiken och det där. Därmed etablerade organisationen sig som en stark aktör även bland de nyare fansen. Risken finns däremot att "mibr" inte riktigt lyckas med samma bedrift.

Visst, i grund och botten är det ett rejält slagkraftigt lag som representerar organisationen. Men vad händer då om de inte lyckas vinna några titlar, utan åker ut tidigt i slutspel och liknande? Ärligt talat, förmodligen inte så mycket. Inte annat än att det blir ett tråkigt facit för ett så starkt varumärke som "mibr" ändå är.

Hur sin helst; jag ser fram emot att se den gamla SK-femman representera sin nya organisation.

I artikelbilden syns några av de spelare som representerade mibr under EM Montreal 2008.

4 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 4 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..