×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Blogginlägg

Xerm: Vispgrädde på en munk, vad är detta?

-2
I den sista "Fragbite testar"-videon från Nordsken ger vi oss på en twist på den klassiska sockermunken (svenskt namn för en donut, för er som inte hänger med). Denna munk serveras nämligen med vispgrädde och strössel.
Den lilla munkvagnen utanför arenan var rätt välbesökt under hela eventet. Det bjöds dock inte på någon direkt variation när det kom till typen av munkar (donuts). Däremot fanns då denna fina skapelse, en sockermunk med vispgrädde och strössel. Självklart kände vi att det var något vi var tvungna att testa.

Som ni kan utläsa på min reaktion, och tummen upp, var det en riktigt trevlig upplevelse. Sockermunkar har en tendens att bli lite väl torra ibland, men det var helt riskfritt med denna skapelse. Camillas kommentar var att de hade kunnat använda glass i stället, och det skulle mycket väl kunna vara en fullträff. Jag är dock beredd att ge denna munk ett betyg på tre av fem Fragbite-ankor. Så godkänt med andra ord.

Och med det är det tyvärr slut på "Fragbite testar"-videos från Nordsken. Vi får se till att återkomma med nya videos från andra event längre fram.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..