×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Något gick fel.
Logga in med Facebook
  • Facebook
  • Google

Blogginlägg

Ditt önskade användarnamn, minst 2 och högst 30 tecken
Minst sju (7) tecken
Upprepa ditt lösenord
Du behöver komma åt epostadressen för att bekräfta din registrering
Upprepa din epostadress
Genom att kryssa i rutan accepterar du Fragbites användaravtal samt Fragbites Regler och förbinder dig att följa dessa samt hålla dig uppdaterad om evenutella förändringar.
Laddar hyperadvancerade autentiseringsmekanismer...
Kommer inom en inte allt för snar framtid.
Kommer förhoppningsvis innan du vet ordet av.
hjälp mig

Blogginlägg

Xerm: Vispgrädde på en munk, vad är detta?

-2
I den sista "Fragbite testar"-videon från Nordsken ger vi oss på en twist på den klassiska sockermunken (svenskt namn för en donut, för er som inte hänger med). Denna munk serveras nämligen med vispgrädde och strössel.
Den lilla munkvagnen utanför arenan var rätt välbesökt under hela eventet. Det bjöds dock inte på någon direkt variation när det kom till typen av munkar (donuts). Däremot fanns då denna fina skapelse, en sockermunk med vispgrädde och strössel. Självklart kände vi att det var något vi var tvungna att testa.

Som ni kan utläsa på min reaktion, och tummen upp, var det en riktigt trevlig upplevelse. Sockermunkar har en tendens att bli lite väl torra ibland, men det var helt riskfritt med denna skapelse. Camillas kommentar var att de hade kunnat använda glass i stället, och det skulle mycket väl kunna vara en fullträff. Jag är dock beredd att ge denna munk ett betyg på tre av fem Fragbite-ankor. Så godkänt med andra ord.

Och med det är det tyvärr slut på "Fragbite testar"-videos från Nordsken. Vi får se till att återkomma med nya videos från andra event längre fram.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..