×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Hjälp

Välkommen till nya versionen av Fragbite!


Alltid vid nylanseringar så uppstår det olika små/stora former av problem. Vi är här för att hjälpa dig med dessa! Vårt mål är att allt ska gå smidigt till och du ska känna dig välkommen och direkt kunna börja använda nya sajten!

Med din hjälp kommer vi kunna hjälpa andra användare, vi kommer få en bättre insyn på olika problem som vi kommer behöva fixa. Nedan listar vi svaret på några av de frågor som kommit upp


Inloggningsproblem


Jag får inte mitt lösenord efter jag tryckt på "glömt lösenord"

Svar: Om du inte får en länk där du kan återställa ditt lösenord, kontakta då support@fragbite.com så får du hjälp så snabbt som möjligt. Snabbast hjälp ges under vardagar. Skicka med ditt username och en länk till din profil

Jag använder "specialtecken" så som hjärtan, copyright-tecken eller pilar i mitt användarnamn och lyckas inte logga in

Svar: Om du inte lyckas logga in med dina specialtecken, kontakta då support@fragbite.com. Skicka med ditt usernamne och länk till din profil.


Övrigt


Kan man lägga till livesändningar?

Svar: Ja, klicka här!

Ingen av de här frågorna löser mitt problem. Hur gör jag då?

Svar: Du mailar support@fragbite.com - så hjälper vi dig! Glöm inte skicka med användarnamnet!

1 088 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 088 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..