×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Blogginlägg

Xerm: Äntligen har vi en hårdvaru-sektion på sajten

2
Idag är det äntligen dags att lansera fragbite.se/hardware. Vår nya hårdvaru-sektion där vi kommer att samla en hel del intressanta grejer för dig som gillar hårdvara.
Detta är ett blogginlägg.
Allt sedan jag tog över uppgiften som huvudsaklig recensent på Fragbite har jag lyft frågan om att lansera en egen sektion för hårdvara på sajten. Nu är den dagen äntligen här.

Just nu ser den kanske lite tom ut, men småningom kommer samtliga Fragbites recensioner att samsas om utrymme tillsammans med nyheter om spännande produkter och heta shoppingtips.

Vi hoppas helt enkelt att sektionen ska bli en naturlig informationskälla för dig som gillar både esport och hårdvara, samtidigt som du kanske tycker att många av de renodlade hårdvarusajterna kan "nörda ner sig" lite väl mycket i detaljer.

fragbite.se/hardware kommer fokus givetvis att ligga på produkter som är anpassade för gaming, och då främst för esport.

Har ni några tankar eller idéer kring vad ni skulle vilja se på sektionen? Lämna en kommentar här nedan eller mejla mig på per.sjolin@fragbite.com.

22 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 22 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..