×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Blogginlägg

Xerm: Nu har vi anlänt till Nordsken 2018

2
Klockan 10.00 på torsdagsförmiddagen öppnade portarna till 2018 års upplaga av Nordsken. Vi på Fragbite är på plats och ska, förhoppningsvis, leverera underhållande material genom eventets gång.
Efter att ha hämtat sambon Camilla på Skellefteå Airport i morse tog vi en pitstop i min lägenhet. Därefter väntade en lagom lång promenad upp till Skellefteå Kraft Arena, skådeplats för Nordsken.

Nu sitter vi uppe på pressläktaren, som i vanliga fall huserar landets hockeyjournalister, och blickar ner över expoområdet (som syns på artikelbilden). Årets evenemang nyttjar samtliga tre stora ishallar, plus curlinghallen. Det blir med andra ord en hel del promenerande även nu när vi är här.

Fokus för dagen ligger på att fotografera så mycket som möjligt. Därefter väntar det, ibland, tröttsamma uppdraget att sålla bland dessa samt ladda upp dem på sajten. Vi kommer även, så småningom, att spela in lite videomaterial. Dessutom kommer vi att få tillgång till Nordskens egna videomaterial, som ni sedan kommer att hitta här på Fragbite.

Är ni på plats och ser oss smyga omkring, kom fram och hälsa!

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..