×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Blogginlägg

Xerm: Vi testar gyros på Nordsken

2
Matdags på Nordsken innebär att vi tog promenerade runt på evenemanget för att leta upp något att förtära. Till slut fastnade vid gyros, och jag satsade tydligen på något kungligt - som de själva beskrev det.
Vad är egentligen LAN-mat? Billys ligger säkert högt upp på den listan för många, så även mig. Det gör även någon form av pasta med skinksås. Utbudet på Nordsken vad gäller mer klassisk LAN-mat är det lite sisådär med.

När jag och Camilla igår skulle få i oss någon föda promenerade vi runt för att se vad vi var sugna på. Till slut fastnade vid gyrostältet som återfinns utanför själva arenan. Medan Camilla köpte en halloumigyros gick jag på det som försäljarna själva - på en poster - kallade för "kungligt". Det handlade om en gyros deluxe - med gyros, kyckling och pommes.

Hur var den då? Jag öste på rätt ordentligt med sriracha, men det var mest i början. Efter att ha ätit några tuggor var den borta och jag smakade då mer på den mer "rena" gyros deluxe som de serverar. Det som slog mig först, som jag även nämner i videon, var tzatzikin. Den var riktigt god. Pommesen som fanns i rullen var alldeles för lite friterade. Överlag var det dock goda smaker och en lagom portion. Minus för att rullen inte var invikt i botten, så en del av fyllningen pressades ut i takt med att jag åt.

Camillas kommentar: Inget LAN utan langos.

Vad får då denna "kungliga" gyros deluxe för något betyg? Tre av fem Fragbite-ankor. Helt okej med andra ord. Idag ska vi bland annat testa den sushi(!) som säljs på plats.

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..