×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Blogginlägg

Xerm: Helt rätt av ESL att hålla sig till schemat

1
Inför storturneringen ESL One Cologne har den Tysklandbaserade arrangören gått ut och klartgjort att slutspelsmatcherna kommer att starta på utsatt tid. Detta oavsett om föregående match avgjorts efter två snabba kartor. Helt rätt, säger jag.
Det här med arrangörers schemaläggning är ett ämne jag har avhandlat många gånger tidigare. Att som besökare och/eller tittare inte alls kunna förlita sig på den information som ges inför ett evenemang är inte bra. Både publiken på plats liksom tittarna som följer en turnering via nätet förtjänar en möjlighet att planera sitt tittande.

Nu har ESL alltså gått ut och klartgjort att de, under ESL One Cologne, kommer att hålla på de schemalagda starttiderna under slutspelet. Säg att turneringens första kvartsfinal, som är schemalagd till klockan 15, är klar redan 16.50, ja då blir det helt enkelt en längre paus till dess att nästa match startar klockan 18.30. Det gör att de som planerat att se en viss match vet vilka tider som gäller.

Det här är en utveckling som jag hoppas att vi får se ta efter. Det har förekommit tidigare, men har av någon anledning inte riktigt fastnat. Möjligen har spelarna klagat, eller så är det arrangörerna själva som vill göra bort allt så snabbt som möjligt. Nu hoppas jag i alla fall att det är här för att stanna.

Vad tycker ni om ESL:s beslut? Tummen upp, eller tummen ner?

21 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 21 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..