×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Blogginlägg

Xerm: Ingen omedelbar Lekr0-effekt för Ninjas in Pyjamas

2
CS:GO Asia Championship var Jonas "Lekr0" Olofssons första turnering tillsammans med sina nya lagkamrater i det klassiska svenska laget Ninjas in Pyjamas. Någon succé blev det dock inte tal om.
Detta är ett blogginlägg.
Vad krävs för att Ninjas in Pyjamas på allvar ska kunna slå sig in i världstoppen igen? En hel del, uppenbarligen. Okej, nu ska vi inte dra allt för många slutsatser efter veckans insats i den kinesiska CS:GO-turneringen CS:GO Asia Championship.

Ingen Lekr0-effekt

Det är helt uppenbart att det tar ett tag att spela ihop en ny femma, även om bara en spelare har bytts ut. Av den anledningen är det kanske inte så konstigt att Jonas "Lekr0" Olofsson intåg inte slutade i succé redan i den första turneringen. Olofsson anslöt trots allt till sitt nya lag så sent som den 5 juni.

Som ett fan av svenska lag i allmänt, och de två stora i synnerhet, är det dock riktigt tufft att se Ninjas in Pyjamas slås ut ur en kinesisk turnering av hemmalaget Tyloo. Nu är inte Tyloo något skitlag. Laget ligger faktiskt på en 14:e plats på HLTV:s världsranking, endast tre platser bakom de svenska ninjorna.

Tuffa förluster

CS:GO Asia Championship började annars bra för Ninjas in Pyjamas som krossade VG.Flashgaming i öppningsmatchen. De stod sedan för en övertygande insats i den första kartan mot Natus Vincere sedan vände det. Efter att ha tappat matchen mot Na`Vi behövde svenskarna börja slutspelet i kvartsfinalerna. Där blev det sedan en tuff 14-16-förlust under öppningskartan mot Tyloo. När svenskarna sedan kunde komma tillbaka och vinna den andra kartan såg det trots allt lovande ut. För en stund. VG kunde nämligen vinna den tredje kartan, Cache, med 16-9. Därmed var turneringen över för svenskarna.

Lekr0 statistiskt bäst

Det svenska uttåget till trots finns det något väldigt positivt för Ninjas in Pyjamas att ta med sig när de nu packar väskorna. Nyrekryten Olofsson är nämligen, så här långt, turneringens bästa spelare - rent statistiskt sett. Det är något som laget förhoppningsvis kan bygga vidare på, och med lite fler träningarna tillsammans bör det här kunna bli Ninjas in Pyjamas bästa värvning efter CS:GO-originalfemman.

Så ingen Lekr0-effekt i första turneringen, men kanske kan den komma senare i sommar. En sak är säker; det ska bli riktigt intressant att följa Olofssons resa i Ninjas in Pyjamas.


Artikelbild: Republic of Gamers

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..