×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Blogginlägg

Flyttkaos på kontoret — nu lämnar vi Östermalm

4
Det råder lite smått kaos här på kontoret. Efter några år på Östermalm är det dags att packa grejerna för att bege oss till nya lokaler. Siktet är inställt på Gärdet, med ett tillfälligt gästspel på Södermalm.
Inte nog med att vi har en hel del saker i rullning, när det kommer till olika typer av projekt. Mitt i allt håller vi även på att flytta hela gruppens kontor. På grund av lite glapp i kontrakten packar vi idag ihop för att på måndag installera oss på ett företagshotell under tre veckors tid. Lokalerna ligger på Södermalm och innebär för mig personligen att jag får lite närmare till jobbet varje morgon.

I slutet av maj, närmare bestämt den sista, är det äntligen dags att installera oss i våra nya lokaler på Gärdet. Där blir vi grannar med ett av Sveriges största mediehus och lokalerna ser riktigt lovande ut. Glädjande kommer vi i samband med flytten att bygga upp en ny studio, och målet är att även Fragbite ska bli bättre på att använda den i framtiden. Och då inte bara för sändningar i samband med olika turneringar.

Nu vet ni varför det kanske är lite väl stiltje här på sajten för tillfället, och var ni har störst chans att träffa på oss framöver. Trevlig helg på er allihopa!

4 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 4 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..