×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Sjukt försök till comeback av NiP — förlorar mot Gambit (1)

I semifinalen av ESL Pro League ställdes svensklaget Ninjas in Pyjamas mot Gambit. Det blev en tuff kamp för svenskarna som förlorade matchen med två raka kartor. Det såg ut att bli en kross men svenskarna gjorde ett starkt försök till comeback.
Counter-StrikeSverige

NiP vidare till semifinal efter rysare mot Complexity (0)

Ninjas in Pyjamas är vidare till semifinal av ESL Pro League. Detta efter en otroligt spännande match mot Complexity. Svenskarna förlorade sitt kartval på övertid men kunde vända tillbaka matchen och ta två raka kartor.
Counter-StrikeESL

Flera svensklag inbjudna till nya säsongen av Loot.bet (0)

Loot.bet är tillbaka med en ny säsong av deras liga i Counter-Strike: Global Offensive. Ligan som har en prispott på 50 000 dollar har en del spännande lag som deltar. Bland dessa hittar vi tre svensklag i form av Young Ninjas, Galaxy Racer och Lilmix.
Counter-StrikeSverige

Slutspelsdags för NiP — slop3 kommenterar på svenska (2)

Idag startar äntligen Ninjas in Pyjamas sin resa i slutspelet av ESL Pro League. De kommer under dagen att ställas mot Heroic i en match där de kan säkra en semifinalplats direkt. Matchen sänds dessutom på svenska av Fredrik "slop3" Wahlstedt.
Counter-StrikeESL

Efter miljonmisslyckandet — HenryG lämnar Cloud9 (0)

Det blev inget succélag för Cloud9 med Henry "HenryG" Greer som general manager. Nu har den brittiska före detta kommentatorn lämnat organisationen. Detta innebär även att HenryG tar en kort paus från Counter-Strike medan han listar ut sitt nästa steg.
Counter-StrikeStorbritannien

Plopski och f0rest i ny dokumentär på Netflix (0)

I onsdags släpptes en ny dokumentär på Netflix som går under namnet "Not a Game". Dokumentären handlar om gaming i stor och en liten del av dokumentären handlar om Nicolas "Plopski" Gonzales Zamora och hans resa in i Ninjas in Pyjamas.
Counter-StrikeSverige

9INE tillbaka med CS:GO-lag — ingår i överraskande samarbete (3)

I början av januari släppte den svenska organisationen 9INE sitt turkiska CS:GO-lag. Sedan dess har de varit på jakt efter ett nytt lag som ska representera organisationen. Nu har det hittat ett lag, och en nygammal spelare finns nu med i satsningen.
Counter-StrikeSverige

Kontorsbloggen: NiP har riktigt bra chanser i ESL Pro League (0)

ESL Pro League går nu in i slutspelet och Ninjas in Pyjamas har en riktig stor chans att ta sig långt. Detta diskuterar Kalle "Hallonkraem" Strömgren och Janek "jankke" Bergman i dagens avsnitt av kontorsbloggen. Dessutom snackas det om Fnatics pinsamma uttåg ur turneringen.
Counter-StrikeKontorsbloggen

FBI utreder matchfixing i Counter-Strike (1)

Esports Integrity Commission, ESIC, har under en längre tid utrett matchfixing i MDL i Nordamerika. Utredningen har tagit längre tid än väntat och nu vet vi anledningen till detta. FBI har blivit en del av utredningen.
Counter-StrikeUSA

Lilmix i samarbete med folkhögskola (1)

Den svenska organisationen och folkhögskolan går samman för att bygga framtidens esportproffs! Vuxenutbildningen startar i augusti och ansökningstopp är 15 april.
Counter-StrikeSverige

Jumpy lämnar CS:GO — blir Valorantcoach (2)

Den svenska coachen Jimmy "Jumpy" Berndtsson har valt att lämna Counter-Strike: Global Offensive. Han kommer nu istället att bli huvudcoach för Excels nya Valorantsatsning. Det har även ryktats att det kommer att vara en svensk spelare i laget.
ValorantSverige

Dignitas visar framsteg — kvalar in till Blast Showdown (1)

I helgen avgjordes det nordiska kvalet till BLAST Premier: Spring Showdown 2021. Svenskarna gör nu Robin "robiin" Sjögren sällskap som de enda svenska deltagande i kampen om platsen till BLAST Premier: Spring Finals som spelas i juli.
Counter-StrikeSverige

Fnatic utslagna ur ESL Pro League (1)

Det blev ingen bra resa för Fnatic i ESL Pro League. Med bara en match kvar i gruppspelet har svenskarna endast lyckas vinna en match. I och med detta är de utslagna ur ESL Pro League.
Counter-StrikeESL

GeT_RiGhT gör liten comeback — hoppar in för Lilmix (0)

Den legendariska CS-spelaren Christopher "GeT_RiGhT" Alesund kommer idag att synas på servern igen. Detta som inhoppare för Lilmix i Elisa Nordic Championship. Han ersätter Leo "Svedjehed" Svedjehed i matchen mot Gravediggers.
Counter-StrikeSverige

Fnatic helt chanslösa — förlorar mot Endpoint (1)

Det blev inte en bättre andra dag för Fnatic i ESL Pro League. De ställdes mot Robin "robiin" Sjögren och hans Endpoint och hade inte mycket att säga till om. Det helsvenska laget förlorade matchen med 2-0 i kartor och en plats i slutspelet ser nu väldigt osannolik ut.
Counter-StrikeESL
Laddar..