×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Forze vinner Copenhagen Games 2019 över Sprout (0)

Efter Godsents fall i kvalfinalen blev Copenhagen Games huvudturnering tom på svenska spelare. Hela vägen till final tog sig Forze och Sprout, där de förstnämnda vann med 2-1 i kartor.
Counter-StrikeDanmark

CLG Red vinner Copenhagen Games Female 2019 (0)

Efter dominanta 16-10 på Train och 16-5 på Nuke står Counter Logic Gaming Red som vinnare av Copenhagen Games damturnering 2019. Detta efter att de slagit ut turneringens sista svenskar i semifinalerna.
Counter-StrikeDanmark

Valorix Esport plockar upp Brbdmalite (2)

Valorix Esport har plockat upp svensklaget Brbdmalite. Det Kalmar-baserade laget kommer att representera organisationen i bland annat Svenska Elitserien.
Counter-StrikeSverige
Sponsrat inlägg av

Sex övningar du kan göra mellan Fragleague-matcherna (3)

Håll igång pulsen och bli en bättre esportare! Tillsammans med Yalla! har vi på Fragbite tagit fram ett antal övningar som du kan göra hemma i sovrummet för att hålla både kropp och knopp i form för Fragleague.
FragbiteSponsrat inlägg

NiP ute ur ESL Pro League — Faze direkt till final (1)

Faze Clan fortsätter starkt efter sin vinst under Blast Pro Series Miami. Nu har de även säkrat direkt finalplats i ESL Pro League efter tre raka vinster. Lika bra gick det dock inte för svenskarna som hamnade sist i gruppen och är därmed helt ute ur turneringen.
Counter-StrikeESL

TBT: När GeT_RiGhT var med i Wipeout (0)

Året var 2011 och SK var ett av världens bästa lag. Förutom detta var även Christopher "GeT_RiGhT" Alesund en av världens bästa spelare. Fragbite tillsammans med Kanal5 skickade därför svensken till Argentina för att medverka i det populära tv-programmet Wipeout. Det gick dock inte så bra för GeT_RiGhT.
Counter-StrikeHighlights

NiP ställs mot olofmeister för finalplats i ESL Pro League (0)

Det blir lite av ett svenskderby i dagens ESL Pro League. Olof "olofmeister" Kajbjer kommer ställas mot helsvenska Ninjas in Pyjamas för en direktplats till finalerna. Efter det kommer Adam "friberg" Friberg och hans Heroic att möta Devils.one.
Counter-StrikeESL

Nu kan du spela matchmaking i 1.6 — via ny hemsida (21)

En ny platform vid namn Paradox Play har skapats. Till skillnad från tjänster som Faceit, ESEA och Esportal så är det inte CS:GO som står på kartan utan 1.6. Plattformen är nu öppen för alla att testa.
Counter-StrikeCounter-Strike

En första titt på nya Cache — mindre skydd för anfallare på A-site (5)

Cache har fått sig ett rejält ansiktslyft efter att banskaparen Shawn "FMPONE" Snelling visat upp hur kartan kan komma att se ut i framtiden. Han har lagt mycket fokus på att göra det lättare för försvararna att hålla bombplats A vilket innebär att terroristerna inte har lika mycket skydd i den nya upplagan.
Counter-StrikeMeta

Sverigekollen: friberg ställs mot olofmeister (0)

Under dagen kommer tre svenskmatcher att spelas. I en av dem blir det derby mellan Adam "friberg" Friberg och Olof "olofmeister" Kajbjer när Heroic ställs mot Faze Clan i ESL Pro League.
Counter-StrikeSverige

f0rest storspelar när NiP vinner mot Heroic (1)

Ninjas in Pyjamas lyckades vinna sin första match av ESL Pro League. Mycket tack vare Patrik "f0rest" Lindberg som lyckades få hela 98 frags över de tre kartorna. Svenskarna kommer nu ställas mot Wiktor "TaZ" Wojtas och kompani i Devils.one.
Counter-StrikeESL

Vem är den smartaste coachen? rdl eller THREAT? (0)

Fragbites quiz är tillbaka! Alexander "rdl" Redl står just nu obesegrad efter vinster mot både André "BARBARR" Möller och Björn "THREAT" Pers. Den sistnämnde får nu chans till revansch mot den före detta X6tence Galaxy-coachen.
Counter-StrikeEvenemang

Ny glitch ger spelare wallhack-liknande grafikfel (2)

Användare har hittat en ny glitch i Counter-Strike: Global Offensive som ger spelare ett wallhack-liknande fel in-game. Om det handlar om en allmän glitch eller enskilda spelares grafikkort är ännu oklart.
Counter-StrikeMeta

Faze Clan vinner Blast Pro Series Miami (1)

Det blev ingen av favoriterna som plockade hem segern på Blast Pro Series Miami. Istället blir det Faze Clan, med olofmeister i spetsen, som får ta hem pokalen och en vinstsumma på 125 000 dollar.
Counter-StrikeCounter-Strike: GO

Cloud9 får sista inbjudan till Dreamhack Masters Dallas (1)

Ytterligare svenskt till Dreamhack Masters Dallas 2019 i form av Maikil "GOLDEN" Selim som kommer att delta i turneringen tillsammans med sitt Cloud9. Arrangörernas sista inbjudan är utdelad och nu återstår bara de asiatiska kval-lagen innan deltagarlistan är färdigställd.
Counter-StrikeDreamHack

Cloud9s CS:GO-spelare får nya tröjor (0)

För att ytterligare lyfta sin Counter-Strike: Global Offensive-division har Cloud9 valt att ge spelarna nya tröjor inför Blast Pro Series Miami. Färgschemat? Svart och vitt.
Counter-StrikeUSA

ENCE inbjudna till Dreamhack Masters Dallas (1)

Efter en finalplats i IEM Katowice-majorn gör ENCE Esports anspråk på sitt första Dreamhack Masters-event. Det finska laget gör bland andra Ninjas in Pyjamas och Fnatic sällskap i Dallas.
Counter-StrikeDreamHack

Renegades klara för Dreamhack Masters Dallas (0)

Det åttonde inbjudna laget inför Dreamhack Masters Dallas 2019 har offentliggjorts och det är Renegades som säkrat en plats i turneringen. Där kommer de att göra bland andra Fnatic och Team Liquid sällskap.
Counter-StrikeDreamHack

draken: "Jag är hungrigare än någonsin" (3)

Dennis "dennis" Edman är tillbaka i Ninjas in Pyjamas med detta fick dock AWP-spelaren William "draken" Sundin lämna laget. Svensken förklarar i sin stream hur den närmaste tiden ser ut och att han är mer taggad än någonsin.
Counter-StrikeHighlights
Laddar..