×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

naSu till Heroic som coach (0)

Den före detta ENCE-spelaren från Finland som senast sågs som coach för svenska Red Reserve går till Heroic.
Counter-StrikeFinland

Fem mods som gör CS:GO lite roligare (3)

Blir du någonsin trött på Counter-Strike: Global Offensive? Men du kanske inte har råd, eller ens lust, att skaffa ett nytt spel? Vi har samlat några av våra favoritmods som kommer att göra CS:GO lite roligare.
Counter-StrikeArtikel

Duttdutt återupplivas — huggan i nytt lag (11)

Hugo "huggan" Cortes Lopez har valt att återuppliva Duttdutt. Den svenska femman söker nu en organisation att representera under bland annat den kommande Fragleague-säsongen.
Counter-StrikeSverige

ESL offentliggör IEM Chicago (0)

De nordamerikanska IEM-eventen får ett nytt hem i Chicago. Detta innebär att IEM Oakland läggs på hyllan för att göra plats åt den nya serien av turneringar.
Counter-StrikeIEM

Nya rekordet på Aim_Botz: 69 420 frags (4)

En amerikansk streamer under namnet "Kei" har slagit Spirits Dmitriy "Dima" Bandurkas Aim_Botz-rekord med hela 19 420 frags. Detta sätter världsrekordet på totalt 69 420 frags.
Counter-StrikeUSA

Danska Ambush tar den tredje kvalplatsen till Fragleague (0)

Mellan fredag och lördagen i helgen som var spelades den tredje kvalomgången för Fragleague. Återigen var det en plats i högstadivisionen av Fragleague som stod på spel. Efter en heldansk final visade det sig att det blev Ambush som erhöll en plats i Fragleagues högstadivision.
Counter-StrikeFragleague

ENCE inbjudna till Dreamhack Open Montreal (0)

Aleksi "allu" Jallis ENCE Esports har mottagit den första inbjudan till Dreamhack Open Montreal. Det finska laget blir därför det första laget som fått en plats i turneringen.
Counter-StrikeDreamhack Open

Förändrar i Dreamhack-formatet inför Stockholm-stoppet (0)

Hela 65 kartor kan komma att spelas under Dreamhack Masters Stockholm efter att arrangörerna gjort formatförändringar. Nu kommer elimineringsmatcherna att spelas bäst av tre kartor jämfört med tidigare bäst av en karta.
Counter-StrikeDreamHack

Nu kan du se alla CS:GO-majormatcher via GOTV (1)

Vill du se tillbaka på Fnatics allra första majorvinst eller när Ninjas in Pyjamas säkrade titeln i Köln 2014? Nu har Valve lagt till en samlad GOTV-funktion där du kan göra just detta.
Counter-StrikeMajor

NRG vinner IEM Shanghai över Tyloo (0)

Vinnarna av IEM Shanghai i Kina har korats. Turneringen slutade med en final mellan Tyloo och NRG Esports, där de senare säkrade titeln.
Counter-StrikeKina

Endast inbjudna lag till Dreamhack Montreal (0)

På grund av ett fullspäckat turneringsschema för världens Counter-Strike: Global Offensive-lag kommer Dreamhack Open Montreal endast innehålla inbjudna lag.
Counter-StrikeDreamhack Open
Laddar..