×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Xtrfy Smällkarameller #14 (0)

Under lucka 14 hittar vi den franska supertalangen Mathieu "ZywOo" Herbauts eco-ace mot Luminosity i finalerna av DreamHack Open Atlanta 2018.
Counter-StrikeHighlights

Heroic missar minorn — här är de avancerande lagen (1)

Det blir ingen europeisk minorturnering för svensk-danska Heroic och därmed ingen IEM Katowice-major nästa år. Det slutna kvalet i Nordamerika drabbades av avhopp från ett av de populäraste lagen på grund av att de inte ville spela med inhoppare.
Counter-StrikeMajor

Fnatic vidare till kvartsfinal i Abu Dhabi (0)

PLG Grand Slam är i full gång och Fnatic får sovmorgon under fredagen efter att de säkrat en direkt kvartsfinalplats. Laget vann med 16-3 över Energy Esports och 16-8 över Sharks Esports för att avancera till slutspelsfasen av turneringen.
Counter-StrikeFörenade Arabemiraten

Xtrfy Smällkarameller #13 (0)

Under lucka nummer 13 hittar vi Russel "Twistzz" Van Dulkens Deagle-ace mot Fnatic under IEM Chicago 2018.
Counter-StrikeHighlights

Virtus.pro stänger ner CS:GO-division — med omedelbar verkan (2)

Efter ett misslyckat minorkval har Virtus.pro offentliggjort att de stänger ner sitt lag i Counter-Strike: Global Offensive. Framtiden är osäker för de polska spelarna och organisationen väntas offentliggöra nästa steg i slutet av året.
Counter-StrikePolen

Tittarguide: Så spelas PLG Grand Slam 2018 (0)

Fnatic tar sig an 15 internationella lag under veckoslutets PLG Grand Slam-turnering i Abu Dhabi. 100 000 dollar står på spel och flera okända spelare tar plats i du Forum arena.
Counter-StrikeTittarguide

Xtrfy Smällkarameller #12 (1)

Under lucka 12 hittar vi Nikola "NiKo" Kovačs andra klipp på denna lista; nämligen hans USP-ace mot Mousesports.
Counter-StrikeHighlights

Luminosity plockar upp boltz — ersätter yel (0)

Det brasilianska laget Luminosity Gaming har offentliggjort att de plockar up den före detta Made in Brazil-spelaren Ricardo "boltz" Prass. Spelaren som som varit bänkad i MIBR i fyra månader ersätter nu Gustavo "yeL" Knittel i laget.
Counter-StrikeBrasilien

MIBR ryktas byta Stewie2K mot TACO och zews — tarik och YNK ute ur laget (1)

Under gårdagen rapporterade ESPN att Made in Brazil kommer att göra ett byte med Liquid. Bytet skulle innefatta att Epitácio "TACO" de Melo och Wilton "Zews" Prado går till det brasilianska laget medan Liquid i sin tur får Jake "Stewie2K" Yip. Även Tarik "tarik" Celik och Janko "YNK" Paunović är påväg ut.
Counter-StrikeCounter-Strike

Xtrfy Smällkarameller #11 (0)

Under lucka nummer 11 hittar vi en fantastisk 1vs4 från Patrik "f0rest" Lindbergs pistolrunda mot Fnatic under DreamHack Masters Marseille 2018.
Counter-StrikeHighlights

Represent splittras — b0den, elo, WolfY stannar i Lilmix (1)

Den svenska femman innehållande bland andra Fredrik "elo" Annerström och Jonathan "b0den" Bodenmalm kommer inte att representera Represent Gaming under den kommande säsongen. Två av spelarna söker sig vidare medan resterande fokuserar på att bygga Lilmix.
Counter-StrikeSverige

Fragbite sänder Blast Pro Series Lisbon på svenska (6)

Fragbite kan nu stolt presentera att vi kommer att göra den svenska sändningen av Blast Pro Series Lissabon. Sändningen kommer att gå i samma känsla som vår tidigare sändning av Blast Pro Series Copenhagen men denna gången med ännu bättre kvalité.
Counter-StrikeFragbite

ScreaM och D0cC hoppar in för GuccixD under PLG Grand Slam (0)

Adil "ScreaM" Benrlitom och FPL-stjärnan Shuaib "D0cC" Ahmad kommer att fylla skorna för de två tunisiska spelarna Hamza "mason" M'hamdi och Daly "HaylamaN" Mami under PLG Grand Slam som spelas i Abu Dhabi i helgen.
Counter-StrikeFörenade Arabemiraten

Xtrfy Smällkarameller #10 (0)

Under lucka 10 hittar vi den brasilianska MIBR-spelaren Fernando "fer" Alvarengas 1vs4 under pistolrundan mot Kinguin.
Counter-StrikeHighlights

Xtrfy Smällkarameller #9 (0)

Under lucka 9 hittar vi ingen mindre än Johannes "tabseN" Wodarz och hans briljanta USP-ace.
Counter-StrikeHighlights

Xtrfy Smällkarameller #8 (1)

Under lucka åtta hittar vi den svenska spelaren Simon "twist" Eliassons AWP-ace mot 5Power under Qi Invitational-turneringen, som hölls i Belgrad, Serbien.
Counter-StrikeHighlights

Xtrfy Smällkarameller #7 (1)

Under lucka 7 hittar vi den bosniska Faze-spelaren Nikola "NiKo" Kovačs 1vs4 mot SK Gaming (nuvarande MIBR) i ESL Pro League Season 7 Finals-turneringen.
Counter-StrikeHighlights
Laddar..