×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.
Sponsrat inlägg av

EXKLUSIVT: Karriärsintervju med Potti (6)

En av de bästa spelarna som någonsin rört Counter-Strike är Tommy "Potti" Ingemarsson. Han är grundaren till Ninjas in Pyjamas, Area Acadamy och Svenska Elitserien. Vi pratar om allt detta och mycket mer i vår exklusiva intervju med Potti.
Counter-StrikeSponsrat innehåll
Sponsrat inlägg av

Coachen förklarar — så ska du tänka om ekonomin i CS (2)

En väsentlig del i Counter-Strike är ekonomin i spelet. Men hur ska man egentligen tänka om allt det här? När ska man spara? Kan man använda det man kan i CS i verkliga livet? Vi tog ett snack med den majorvinnande coachen, Viktor "vuggo" Jendeby, för att reda ut detta.
Counter-StrikeSponsrat innehåll

allu ute ur ENCE — endast en finsk spelare kvar (0)

ENCE Esports CS:GO-lag kan inte längre räknas som finskt. Detta i och med att det endast återstår en finsk spelare kvar i laget. Detta på grund av att Aleksi "allu" Jalli valt att lämna laget.
Counter-StrikeFinland

Highlight: Se olofmeisters otroliga runda i comebacken (0)

Olof "olofmeister" Kajbjer är tillbaka i Faze Clan! Första turneringen gick tyvärr inte så bra för laget men olofmeister bjöd på en riktigt snygg runda som streamen missade helt! Misströsta inte för vi har den här!
Counter-StrikeHighlights
Laddar..