×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Blast återvänder till Köpenhamn — NiP inbjudna (0)

Blast Pro Series har offentliggjort ytterligare en turnering för 2019. Denna gånger återvänder turneringsserien till Danmark, närmare bestämt Köpenhamn. Fyra lag har blivit inbjudna till turneringen som spelas i November, Ninjas in Pyjamas, Team Liquid, Astralis och Natus Vincere.
Counter-StrikeDanmark

Quiz: Vet du vilka som blev MVP för varje major? (0)

Det har spelats totalt 14 majors i CS:GO. Under varje har det också delats ut en MVP-medalj. Vet du vilken vilka spelare som plockade hem medaljen när deras lag vann en major? Testa dina kunskaper här.
Counter-StrikeMajor

Heroic till semifinal i GG.Bet Chicago Invitational (0)

Danska Heroic med svenska Adam "friberg" Friberg har säkrat en plats i semifinalerna av GG.Bet Chicago Invitational. Detta efter två raka vinster mot Avangar och Optic Gaming. Dessa vinster innebär att de nu endast är två matcher ifrån en plats i Intel Extreme Masters Chicago.
Counter-StrikeIEM

Luminosity lånar felps av Made in Brazil (0)

Luminosity tappade precis en av sina spelare, Lucas "LUCAS1" Teles, till Made in Brazil. Det blev dock ett rent byte mellan de två brasilianska lagen. Luminosity har nu lånat MIBR-spelaren João "felps" Vasconcellos för att ersätta LUCAS1.
Counter-StrikeBrasilien

Made in Brazil tar in LUCAS1 — felps ute (0)

Det brasilianska laget Made in Brazil har valt att göra förändringar till sin lina. De har nu plockat in en av Teles-tvillingarna, Lucas "LUCAS1" Teles. I samband med detta väljer de även att släppa João "felps" Vasconcellos.
Counter-StrikeBrasilien

Ninjas in Pyjamas plockar upp Golden inför majorn (7)

Ninjas in Pyjamas har valt att plocka upp den svenska IGL-spelaren Maikil "Golden" Selim för Starladder Berlin Major. Detta då deras nya spelare, Nicolas "Plopski" Gonzales Zamora, inte kan delta i majorn.
Counter-StrikeSverige

Här är sändningsteamet för ESL One Cologne (0)

Den 5 juli startar ESL One Cologne. Nu har ESL offentliggjort vilka som kommer att sätta ton turneringen. Bland profilerna hittar vi bland annat Duncan "Thorin" Shields och Chad "SPUNJ" Burchhill som analytiker samt Anders Blume och Jason "moses" O'Toole som kommentatorer.
Counter-StrikeESL One

Avangar plockar upp AdreN — ersätter fitch (0)

Det kazakstanska laget Avangar har valt plocka in den rutinerade spelaren Dauren "AdreN" Kystaubayev. Detta för att ersätta Bektiyar "fitch" Bakhytov som de placerade på transferlistan under måndagen.
Counter-StrikeKazakstan

Blast Pro Series offentliggör CIS-kval till Blast Moskva (0)

Den 13 september kommer Blast Pro Series Moskva att gå av stapeln. Tre lag har blivit inbjudna, Natus Vincere, ENCE och svenska Ninjas in Pyjamas. Nu har de även offentliggjort att ett lag kommer att få kvala in till turneringen via ett kval för CIS-regionen.
Counter-StrikeRyssland

Tre svenskar försöker kvala till IEM Chicago (0)

Idag startar GG.BET Chicago Invitational. På plats hittar vi tre svenska spelare, Hampus "hampus" Poser och Tim "nawwk" Jonasson från Gamerlegion samt Adam "friberg" Friberg från Heroic. De som vinner turneringen går vidare till Intel Extreme Masters Chicago.
Counter-StrikeESL

Faze Clan fortsätter med NEO under majorn (1)

Den polska spelaren Filip "NEO" Kubski fortsätter att spela med Olof "olofmeister" Kajbjer och kompani i Faze Clan, åtminstone under majorn. 32-åringen är dock fortfarande inte permanent spelare för laget.
Counter-StrikePolen

Avangar tar ut fitch inför majorn (1)

Det kazakstanska laget Avangar har valt att placera en av sina spelare, Bektiyar "fitch" Bakhytov på transferlistan inför majorn. Laget är nu nere på fyra spelare och måste offentliggöra den sista senast imorgon då lags laguppställningar måste vara klara för Starladder Berlin Major.
Counter-StrikeKazakstan

HeatoN och Potti snackar gamla minnen — därför slutade de med CS (0)

Under Dreamhack Summer gästade de två legendarerna Emil "Heaton" Christensen och Tommy "Potti" Ingemarsson Fragbites studio. Givar "givar" Shabani och Therese "Szanto" Szanto intervjuar profilerna som pratar om gamla CS-minnen, deras sjuka resa till Kina, esportens framtid och mycket mycket mer.
Counter-StrikeIntervjuer

Anders Blume: "I definitely miss casting with Semmler" (0)

Under Dreamhack Summer stötte vi på ingen mindre än Anders Blume. Den danska profilen gick med på en längre intervju. I cirka 22 minuter pratar Anders om allt ifrån till att kommentera mindre turneringar, CS:GO-scenen just nu och mycket mycket mer.
Counter-StrikeIntervjuer

Team Liquid är en vinst från Intel Grand Slam (0)

Team Liquid är bara en turneringsvinst från att säkra den andra säsongen av Intel Grand Slam. Det amerikanska laget kan plocka hem priset på en miljon dollar redan under ESL One Cologne som spelas 2-7 juli.
Counter-StrikeUSA

Gamerlegion vidare till Good Game League (0)

Gamerlegion med de två svenska spelarna, Hampus "hampus" Poser och Tim "nawwk" Jonasson, har tagit sig vidare till Good Game League 2019. En LAN-turneringen med 100 000 euro i prispotten.
Counter-StrikeSverige

Team Liquid vinner ESL Pro League efter övertidsdrama mot G2 (0)

Efter en otroligt spännande bäst-av-fem-final har Team Liquid säkrat ännu en titel för 2019. Denna gången blev det ESL Pro League som det amerikanska lagade plockade hem. I finalen ställdes de mot G2 Esports, två av kartorna gick till övertid men Liquid säkrade tillslut matchen med 3-1.
Counter-StrikeESL

Kontorsbloggen: Är Plopski rätt spelare för NiP? (1)

Ninjas in Pyjamas har plockat in den unga talangen Nicolas "Plopski" Gonzales Zamora till laget. Är detta rätt val egentligen? Viktor "vuggo" Jendeby och Kalle "Hallonkraem" Strömgren diskuterar vilka alternativ NiP har när Christopher "GeT_RiGhT" Alesund försvinner och om de egentligen borde satsat på andra spelare.
Counter-StrikeKontorsbloggen

Vem ska ersätta GeT_RiGhT? — här är alternativen (6)

Starladder Berlin Major kan vara Christopher "GeT_RiGhT" Alesunds sista turnering som spelare i Ninjas in Pyjamas. Laget måste nu hitta en spelare att ersätta GeT_RiGhT som varit en del av organisationen sedan 2012. Här listar ninjornas bästa alternativ.
Counter-StrikeAnalys

Counter-Strike firar 20 år — AUGen får en nerf (1)

Under gårdagen släppte Valve en ny uppdatering till Counter-Strike: Global Offensive. I uppdateringen väljer Valve att fira att Counter-Strike fyllt 20 år. I och med detta har de lagt till en äldre version av Dust2. Förutom detta får även det just nu populäraste CT-vapnet i spelet, AUG, en nerf, nu skjuter den långsammare.
Counter-StrikeMeta

Endast två svenskar återstår i ESL Pro League — Fnatic ute (0)

ESL Pro League är i full rulle och det är snart dags för slutspel. Det är dock endast två svenskar som återstår i turneringen, Adam "friberg" Friberg för Heroic och Olof "olofmeister" Kajbjer för Faze Clan. Både Fnatic och Cloud9 har fått lämna turneringen.
Counter-StrikeESL

Ancient plockar upp grux — kan inte delta i minorn (0)

Ancient tappade under gårdagen en av sina stjärnspelare, Nicolas "Plopski" Gonzales Zamora, till Ninjas in Pyjamas. Det svenska laget har dock redan hittat en ersättare i form av Denis "grux-" Gutaj. Spelaren kommer dock inte kunna delta i laget under den europeiska minorn.
Counter-StrikeSverige
Laddar..