×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

IEM New York-kval: Galaxy Racer vidare till dag två (0)

Det var många svenskar som deltog i det enda öppna kvalet till IEM New York. Bland annat deltog de svenska organisationerna 9INE, Granit, Valhalla Vikings, Prima, Lilmix med sina CS:GO-lag men det var svenskarna i Galaxy Racer som tog sig vidare till dag två.
Counter-StrikeIEM

IEM New York-kval ikväll — flera svenskar deltar (1)

Ikväll med start klockan 18:00 spelas det enda öppna europeiska kvalet till IEM New York. Två platser till det stängda kvalet står på spel i turneringen som spelas i bo1-format fram till den avgörande matchen som spelas i bo3-format.
Counter-StrikeIEM
Sponsrat inlägg av

pita om Go4Balkan-skandalen: "Jag litade på fel folk" (3)

Faruk "pita" Pita är en av de mest framgångsrika coacherna i svensk Counter-Strike. Han ledde Ninjas in Pyjamas till deras första major och har ett stort antal titlar under sitt namn. Men han har även en lång historia som startade redan i 1.6. I denna intervju går vi igenom den första halvan av pitas karriär.
Counter-StrikeIntervjuer
Sponsrat inlägg av

Så undviker du att bli salty när du spelar (3)

Det är inte allt lätt att kontrollera sina känslor i en match. Ibland spelar man sin bästa match någonsin medan resterande spelare i laget inte spelar sitt bästa. Eller så kanske du har otur varje runda. Hur ska då man undvika att bli salty under en match? Här är våra tips.
FragbiteSponsrat inlägg

Faze Clan plockar upp Kjaerbye (0)

Det europeiska laget Faze Clan har färdigställt sitt lag. De har nu plockat upp den danska spelaren Markus "Kjaerbye" Kjærbye som ersätter Aurimas "Bymas" Pipiras. Kjaerbye har varit inaktiv sedan i maj men har nu hittat ett nytt hem i Faze Clan.
Counter-StrikeDanmark

Lagen i Blast tar starkt avstånd från NEOM — sätter press på ligan (0)

Enligt uppgifter till Hltv så har partnerlagen i Blast Premier tagit starkt avstånd mot ligans senaste partner, NEOM. Det Saudiarabiska projektet har fått stark kritik i esportvärlden och nu ligger det mycket press på Blast. Om de inte avslutar partnerskapet kan de förlora både lag och kommentatorer.
Counter-StrikeVärlden

pita om Go4Balkan-skandalen: "Jag litade på fel folk" (3)

Faruk "pita" Pita är en av de mest framgångsrika coacherna i svensk Counter-Strike. Han ledde Ninjas in Pyjamas till deras första major och har ett stort antal titlar under sitt namn. Men han har även en lång historia som startade redan i 1.6. I denna intervju går vi igenom den första halvan av pitas karriär.
Counter-StrikeIntervjuer

moses slutar som kommentator — blir coach för Team Liquid (0)

Jason "moses" O'toole har under de senaste åren varit en av de mest populära kommentatorerna i Counter-Strike: Global Offensive. Den tidigare 1.6-spelaren väljer nu att byta inriktning i CS-världen och blir istället coach för Team Liquid där han ersätter Eric "adreN" Hoag.
Counter-StrikeUSA

9INE mot Penta i Climber Cup — plats i MDL Relegation står på spel (0)

Den svenska organisationen 9INE gick skilda vägar med sitt svenska CS:GO-lag mitt under pågående säsong av Elitserien för att satsa på ett turkiskt lag. Organisationen värvade Boca Boston, som genom att vinna det Turkiska vintermästerskapet 2020 vann de, förutom 2 500 dollar, en plats i ESEA:s Climber Cup.
Counter-StrikeCounter-Strike: GO

djL gästade Flashpoint:s podcast — ger en känga till svenska scenen (2)

Den före detta CS:GO-spelaren och nu assisterande coachen för c0ntact, Daniel "djL" Narancic, gästade Flashpoints senaste podcast-avsnitt. Tillsammans med lagkamraten Luka "emi" Vukovic diskuterade de den europeiska scenen och djL fick även även ge sin syn på den svenska CS:GO-scenen.
Counter-StrikeCounter-Strike: GO

Galaxy Racer mot AGO i resan till ESL Pro League (0)

Det svenska CS:GO-laget som nyligen blivit upplockade av Galaxy Racer kvalade in till Global Challenge, turneringen som blev framflyttad på grund av den pågående pandemin. Det som skulle avgöras offline kommer nu att avgöras online mellan Galaxy Racer, Sprout och AGO.
Counter-StrikeESL

Astralis värvar Bubzkji — JUGi lämnar (0)

Astralis fortsätter att göra byten i deras CS:GO-lag. In kommer den förra Mad Lions-spelaren Lucas "Bubzjki" Andersen som ersätter Jacob "JUGi" Hansen, som nu är släppt från kontraktet och är fri att leta nytt lag.
Counter-StrikeCounter-Strike: GO

Vem är eraa? — Sveriges nästa stjärnspelare? (1)

Från alla möjliga hörn av vårt land har det sedan ett par decennier dykt upp personer som har en fallenhet för vårt favoritspel, Counter-Strike. En av dessa personer är Sean 'Eraa' Knutsson. En ung talang som trots sin relativt korta tid inom scenen gjort snabba och imponerande kliv uppåt. Här berättas med hjälp av Eraa själv hur den resan började och var den lett honom.
Counter-StrikeIntervju

Originem segrare i Dreamhack Showdown Summer (3)

Det var de två inbjudna lagen till Dreamhack Showdown 2020 som tog sig längst i turneringen, som spelades online på grund av den rådande pandemin. Lagen spelade om 25 000 dollar och till slut var det de regerande mästarna med svenskduon Julia "juliano" Kiran och Zainab "zAAz" Turkie i laget som var starkast.
Counter-StrikeCounter-Strike: GO

Nine to Five Dawn 2: Tikitakan och Gamerlegion vidare (1)

Under måndagen spelades grupp A i Nine to Five Dawn 2 där fyra lag spelade om två platser till nästa steg. Det var till slut Gamerlegion och Tikitakan som tog sig vidare. De båda lagen kommer att finnas med när swiss-skedet startar den 27 juli.
Counter-StrikeCounter-Strike: GO

Gamerlegion, Lilmix och Tikitakan deltar i Nine to Five 2 Dawn (3)

Flera svenskar deltar i onlineturneringen Nine to Five Dawn. Sexton lag gör upp i ett gsl-gruppspel om åtta platser till slutspel, ett slutspel som spelas i ett swiss-format. Lagen kämpar om 50 000 dollar som är fördelade på de lag som tar sig till final.
Counter-StrikeCounter-Strike: GO

Rykte placerar Lekr0 i danska Mad Lions (5)

Under fredagen kom DBLTAP med uppgifter om att svenska spelaren Jonas "Lekr0" Olofsson kan vara på väg till ett danskt lag. Det sägs, enligt dbltap vara Mad Lions som är ute efter den före detta Ninjas in Pyjamas spelaren.
Counter-StrikeCounter-Strike: GO
Laddar..