×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Ninjas in Pyjamas hedrar GeT_RiGhT i ny fragmovie (3)

Ninjas in Pyjamas har, i samarbete med viRRE, släppt en ny fragmovie för att hedra lagets gamla spelare Christopher "GeT_RiGhT" Alesund. I den nya filmen får vi ser den svenska spelarens bästa highlights i Ninjas in Pyjamas.
Counter-StrikeSverige

NiP vidare till LAN-finalerna av ECS — Plopski i topp (1)

Ninjas in Pyjamas är klara för finalerna av ECS säsong 8. Detta efter de vunnit den tredje veckans final mot M1X med 2-1 i kartor. I toppen av scoreboarden fick vi se Nicolas "Plopski" Gonzales Zamora som efter de tre kartorna slutade med 70 frags.
Counter-StrikeECS

Här är grupperna till Starseries I-League Season 8 (0)

Under nästa vecka startar LAN-finalerna av Starseries I-League Season 8. På plats finns Sveriges två topplag, Ninjas in Pyjamas och Fnatic. Starladder har nu offentliggjort hur de 16 lagen är uppdelade för gruppspelet.
Counter-StrikeStarSeries

Borde SG 553 bli nerfad? — Proffsen svarar (0)

Efter att Valve ändrat priset på SG 553, också känd som Krieg, har vapnet blivit mer och mer populärt. Många vill nu att vapnet ska få en nerf så vi valde att fråga proffsen om det håller med om detta. Ser svaren i denna videon.
Counter-StrikeIntervjuer

Fnatic förlorar mot Astralis trots otrolig comeback (0)

Under gårdagen spelade Fnatic sin sista match i gruppspelet av ESL Pro League säsong 10. Där ställdes de mot danska Astralis för en direktplats till LAN-finalerna. Det blev en olidligt jämn match som danskarna tillslut vann med 2-0, 16-14 på Inferno och 16-14 på Train.
Counter-StrikeESL

NiP till final av ECS vecka 3 efter storspel av Lekr0 (0)

Ninjas in Pyjamas är nu endast en match ifrån LAN-finalerna av den åttonde säsongen av ECS. Detta efter att de vunnit mot BIG med 2-1, mycket tack vare lagets IGL Jonas "Lekr0" Olofsson. De ställs ikväll mot M1x för att säkra en plats i LAN-finalerna.
Counter-StrikeECS

Godsent ryktas plocka upp Japaleno (3)

Enligt uppgifter till Dexerto har den svenska organisationen Godsent nu hittat ett Counter-Strike-lag. Det rör sig om Japaleno som består av spelare som William "draken" Sundin, Fredrik "freddieb" Buö och Fredrik "FREDDyFROG" Gustafsson.
Counter-StrikeSverige

oskar är nu free agent (1)

Den tjeckiska spelaren Tomáš "oskar" Šťastný är numera free agent. Detta efter att hans kontrakt med Hellraisers ha löpt ut. Han var endast en del av laget i sex månader fram till att de valde att placera alla spelare på bänken.
Counter-StrikeTjeckien

Gamerlegion släpper HS — är nu free agent (1)

Den estländska spelaren Kevin "HS" Tarn har varit en del av Gamerlegion sedan de valde att plocka upp Uruguay-laget i i mars i år. Efter att laget valt att gå helsvenskt har spelaren fått sitta på bänken. Nu har organisationen dock valt att släppa spelaren som nu blir free agent.
Counter-StrikeEstland

Vad tycker proffsen om nya Cache? — Här är deras svar (1)

Under ESL One New York visades den nya versionen av Cache upp för första gången. Veckan efter var det dags för Dreamhack Masters Malmö. Vi frågade då ett stort gäng av spelarna på plats vad de tyckte om den uppdaterade versionen, se alla svar här.
Counter-StrikeIntervjuer

Ninjas in Pyjamas vinner mot Heretics — Faze faller mot BIG (1)

Under gårdagen startade den tredje veckan av ECS. Där fick vi se Ninjas in Pyjamas vinna mot det franska laget Heretics med 2-1 i kartor. Tyngre blev för Olof "olofmeister" Kajbjer och hans Faze Clan som förlorade mot BIG med 2-1 i kartor.
Counter-StrikeECS

Brollan storspelar när Fnatic vinner mot North (1)

Under gårdagskvällen spelade Fnatic sin första match i gruppspelet av ESL Pro Leauge tionde säsong. Där ställdes de mot det danska laget North. Det blev en lätt match för det svenska laget som vann med 2-0. Bäst på servern var Ludvig "Brollan" Brolin som topfragade på båda kartorna.
Counter-StrikeESL

NiP och olofmeister i tredje veckan av ECS (2)

Idag startar den tredje veckan av ECS säsong 8. Bland de deltagande laget hittar vi helsvenska Ninjas in Pyjamas som kommer att ställas mot Fabien "kioShiMa" Fiey och kompani i Heretics. Även Olof "olofmeister" Kajbjer och hans Faze Clan deltar i veckans ECS.
Counter-StrikeECS

Heroic vinner grupp B — Ninjas in Pyjamas på andraplats (1)

Den andra gruppen av ESL Pro League säsong 10 är färdigspelad. Ninjas in Pyjamas lyckades vinna mot både Vitality och Sprout men efter en förlust mot Heroic fick de nöja sig med en andraplats. Det blev istället Heroic som säkrade en direktplats till LAN-finalerna.
Counter-StrikeESL

Förlusten av cajunb tog hårt på Optic — laget splittras (1)

Efter att det danska laget Optic Gaming tappat en av sina spelare, René "cajunb" Borg, till North har de nu valt att gå separata vägar. De fyra spelarna är dock fortfarande kontrakterade till organisationen men är nu villiga att bli uppköpta separat.
Counter-StrikeDanmark

North plockar upp cajunb — valde ryktas gå till OG (0)

Den danska spelaren Valdemar "valde" Bjørn Vangså ryktas gå till ett nyformat lag under för organisationen OG. I och med detta har North valt att plocka upp en nygammal spelare i form av René "cajunb" Borg.
Counter-StrikeDanmark

Ninjas in Pyjamas gör premiär i ESL Pro League ikväll (0)

Grupp A av ESL Pro League säsong 10 är färdigspelad och det är därmed dags för grupp B. Där hittar vi svenska Ninjas in Pyjamas som spelar sin första match ikväll mot Heroic. I gruppen har de även Sprout och Vitality.
Counter-StrikeESL

Mousesports vinner grupp A — Faze på andraplats (3)

Den första gruppen av ESL Pro Leagues tionde säsong är färdigspelad. Där ser vi Mousesports toppa gruppen efter tre raka vinster. I och med detta är de direktkvalificerade till LAN-finalerna. Faze Clan och BIG får istället nöja sig med att spela den andra gruppspelsfasen.
Counter-StrikeESL

Nu kan du testa nya versionen av Cache (0)

Efter månaders av smakprov och en uppvisningsmatch under ESL One Cologne är nu den nya versionen av Cache släppt på Workshop. I och med detta kan nu alla testa kartan, den är dock inte med i spelet än.
Counter-StrikeMeta
Laddar..