×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Går det att fuska med hjälp av publiken? — Proffsen säger sitt (3)

Under finalerna av ESL Pro League blev det mycket diskussioner om att den danska publiken försökte hjälpa hemmalaget Astralis. Detta genom att antingen skrika ut positioner i spelet eller att jubla när en spelare råkar titta på någon genom en vägg. Nu har vissa spelare gått ut med sina tankar kring problemet.
Counter-StrikeVärlden

Fnatic till final i ESL Pro League — Mousesports skräller mot Astralis (0)

Under ECS-finalerna tog det stopp i semifinalen för svenska Fnatic. När semifinalerna i ESL Pro League skulle avgöras gick det dock bättre och efter att ha vänt 0-1 underläge till seger med 2-1 är de nu klara för finalen i eftermiddag. Där väntar Mousesports som oväntat slog Astralis i sin semifinal.
Counter-StrikeESL

Gruppspelet färdigspelat — här är slutspelet av ESL Pro League (1)

Slutspelet i ESL Pro League-finalerna inleds i eftermiddag där Fnatic går ut först när de ställs mot Team Liquid i sin kvartsfinal. Gruppspelet bjöd i övrigt på ett, som vanligt, starkt Astralis och ett nytt rekord i antal elimineringar under ordinarie tid av KRIMZ.
Counter-StrikeESL

Astralis vinner säsong 8 av ECS — vänder underläge till seger (0)

Efter att ha vänt ett 0-1 underläge till 2-1 kunde det danska laget Astralis säkra vinsten i den åttonde säsongen av ECS. Trots seger på Vertigo och ledning i halvtid på Nuke klarade inte Team Liquid av att stänga matchen vilket betyder att de än en gång får se sig besegrade av det danska superlaget.
Counter-StrikeCounter-Strike: GO

Jerry: "I think we can reach the top 10" (2)

Efter att Forze vunnit Dreamhack Open Winter 2019 fick vi tag i lagets IGL, Andrey "Jerry" Mekhryakov. Han pratar om turneringen, lagets framtid och mycket mycket mer.
Counter-StrikeIntervjuer

Forze vinner Dreamhack Open Winter 2019 (1)

Det ryska laget Forze har lyckats vinna Dreamhack Open Winter 2019. Detta efter en superfinal mot Tricked. Det ryska laget går nu hem med 50 000 dollar.
Counter-StrikeDreamHack

elo om att möta NBK och bodyy: "Vi blev nästan glada" (5)

Efter att Lilmix vunnit BYOC-turneringen av Dreamhack Winter 2019 fick vi tag i Fredrik "Elo" Annerström. Han pratar om att vinna turneringen för fjärde gången i rad, hur det var att spela mot Nathan "NBK" Schmitt och Alexandre "bodyy" Pianaro och mycket mer.
Counter-Strike

Lilmix vinner BYOC-turneringen av Dreamhack Winter 2019 (1)

Det svenska laget Lilmix har för fjärde gången i rad vunnit BYOC-turneringen av Dreamhack. De ställdes i finalen mot Nathan "NBK" Schmitt och Alexandre "bodyy" Pianaro från laget IndySpensable och vann med 2-0.
Counter-StrikeDreamHack

Astralis vidare till final efter 2-1 mot Evil Geniuses (0)

Astralis såg ut att gå mot en 2-0 seger men Evil Geniuses kunde svara och tog mötet till en tredje och avgörande karta. Där visade danskarna upp sig från sin bästa sida och vann enkelt med 16-6. I finalen ställs de mot Fnatic eller Team Liquid.
Counter-StrikeCounter-Strike

CR4ZY och Forze till slutspel — SJ och Furia utslagna (0)

I de två sista gruppspelsmatcherna fick vi se två lag ta sig vidare till semifinal och två lag som fick lämna turneringen. CR4ZY och Forze lyckades vinna sina matcher medan SJ och Furia har fått lämna turneringen.
Counter-StrikeDreamHack

minio efter förlusten: "Fruktansvärt stolt" (2)

Efter att Marskalk blivit utslagna ur Dreamhack Open Winter 2019 fick vi tag i Jakob "minio" Åberg. Han pratar om matcherna, hur det var att spela på en stor scen och mycket mycket mer.
Counter-StrikeIntervjuer

Fnatic klara för semifinal efter Brollans show (0)

Efter två jämna kartor där Fnatics Ludvig "Brollan" Brolin under flera rundor blev den avgörande faktorn kunde svensklaget vinna matchen med 2-0. Det innebär att de nu ställs mot Nordamerikanska Team Liquid i semifinalen som spelas klockan 22:00 ikväll.
Counter-StrikeCounter-Strike

NiP utslagna efter tre kartor mot EG (0)

Det såg länge bra ut för Ninjas in Pyjamas som hade stora ledningar i de två första matcherna. Evil Geniuses lyckades dock vända på det hela och efter att ha tagit matchen till den tredje kartan som var Inferno kunde amerikanerna också vinna och skicka ut NiP ur turneringen.
Counter-StrikeCounter-Strike
Laddar..