×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Så spelade svenskarna det öppna kvalet till ESL One New York (0)

Det öppna kvalet för ESL One New York gick av stapeln under dagen med en hel del igenkända ansikten. Förvisso gick inget lag från Sverige vidare till den stängda omgången men en hel del intressanta resultat stod för upp- och nedgångarna under kvalet.
Counter-StrikeESL

Ingen final för svenska Reflex — LDLC bättre i Paris (0)

Efter två kartor var det färdigspelat för svenska Japaleno, som gick under namnet Reflex Esport Club i Frankrike. Hemmalaget LDLC stod för motståndet och visade sig vara bättre i Paris, där de nu fortsätter kämpa om förstapris.
Counter-StrikeFrankrike

Xerm: Fantastiskt kul att mibr är tillbaka (4)

Alla älskar vi väl lite härlig nostalgi, och med mibr:s återkomst till CS-scenen bjuds vi på en gigantisk dos av den varan. Nu krävs det bara att lagets femma, som tidigare har representerat SK, lyckas prestera också.
Counter-StrikeBlogginlägg

mibr återvänder till Counter-Strike — kontrakterar SK Gaming (5)

Den välkända organisationen Made in Brazil har nu offentliggjort sin återkomst genom att kontraktera nuvarande SK Gaming med brasilianska profilen Gabriel "FalleN" Toledo i framkant. Efter hela tio år under radaren och sju år utan ett lag är varumärket nu återigen en del av esport.
Counter-StrikeBrasilien

Halva deltagarlistan till DreamHack Stockholm fylld (0)

I samband med att North blivit klara för Dreamhack Stockholm har även halva deltagarlistan inför Globen nu blivit fylld. Tillsammans med Ninjas in Pyjamas och Fnatic kommer även danska Astralis och North äntra arenan på svensk mark.
Counter-StrikeDreamHack

Reflex möter LDLC — så spelas PMU Challenge 2018 (0)

Det har blivit dags för fyra europeiska lag att äntra Hippodrome de Vincennes i Paris, Frankrike där svenska Reflex står bland deltagarna. Först ut är hemmalaget LDLC som kommer att ta emot svenskarna under söndag morgon.
Counter-StrikeFrankrike

Godsent stänger ner sin verksamhet (4)

Från att ha huserat en legendarisk Fnatic-trio till att ha fostrat några av Sveriges största talanger. Nu, över två år senare, har organisationen bekräftat att verksamheten upphör; men kanske inte för all framtid.
Counter-StrikeSverige

Chaos släpper jayzaR (2)

Aleksandar "jayzaR" Zarkovic är inte längre en del av Chaos, detta offentliggjorde organisationen under onsdagen. Han söker sig nu vidare som en "free agent".
Counter-StrikeSverige

Valve släpper Panorama User Interface (1)

Counter-Strike: Global Offensive kommer att få samma Panorama User Interface som Valve använder sig av i Dota2. Den nya uppdateringen finns nu klar för beta-testing.
Counter-StrikeMeta

SpawN och Devilwalk är med och leder tittarna genom Zotac Cup (2)

Bland de tävlande i Zotac Cup Europe återfinns inte en enda svensk, men när sändningsteamet nu har presenterats står det klart att det ändå blir blågul närvaro. Abdisamad "SpawN" Mohamed och Jonatan "Devilwalk" Lundberg är anlitade som expertkommentatorer.
Counter-StrikeItalien

Imperial vinner Dreamhack Open Summer 2018 (0)

Efter två spelade kartor står Imperial som vinnare av Dreamhack Open Summer 2018 i Jönköping, Sverige. Laget vann över Optic Gaming med 16-7 på Overpass och 16-12 på Mirage.
Counter-StrikeDreamhack Open

Nu klart: draken ersätter Golden i Fnatic (7)

Fnatic har nu offentliggjort att William “draken” Sundin har blivit en del av deras lina. Flytten ska vara en respons till de nyliga övergångarna där Mikail "Golden" Selim förlorat sin initiala roll i laget och nu även sin plats.
Counter-StrikeSverige

Ninjas in Pyjamas eliminerade i Kina — av inhemska Tyloo (2)

Det blev ingen topplacering för svenskarna i CS:GO Asia Championships. Efter en förlust mot Natus Vincere följt av en avgörande kvartsfinal mot Tyloo stod det klart att Ninjas in Pyjamas var utslagna ur den kinesiska turneringen.
Counter-StrikeKina

Tre norska spelare erkänner — fuskade på Norges största LAN (3)

Under gårdagen dök en videointervju upp på Youtube som avslöjade information om fyra norska spelare vars karriär byggts upp med hjälp av fusk. Program som Discord och Gyazo sägs ha använts för att kringgå antifusk online, såväl som på LAN.
Counter-StrikeNorge

Tittarguide: Så slutade Dreamhack Open Summer 2018 (0)

DreamHacks avslutade CS:GO-turnering hölls i Elmia, Jönköping när DreamHack Summer 2018 arrangerades! På plats fanns Red Reserve (före detta Godsent) som fick kämpa mot lag som AGO Esports, North, Optic Gaming med flera. Här finns allt ni behöver veta om turneringen.
Counter-StrikeTittarguide
Laddar..