×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

35 CS-spelare bannade i bettingskandal (1)

Esports Integrity Commission, mer kännt som ESIC, har offentliggjort att de valt att banna 35 stycken spelare. Alla dessa ska antingen ha bettat på sig själva eller på sina motståndare. Lokala myndigheter har även blivit kontaktade.
Counter-StrikeAustralien

Officiellt: Godsent plockar upp ett brasilianskt CS-lag (2)

Efter en tid av rykten och en lite spännande jobbannons så står det nu klart vilka fem spelare som kommer att representera Godsent. Organisationen satsar nu istället på en brasiliansk femma med Epitácio "TACO" de Melo i spetsen.
Counter-StrikeBrasilien

TBT: När GeT_RiGhT brilljerade i Wipeout (0)

Christopher "GeT_RiGhT" Alesund har valt att avsluta sin karriär som professionell Counter-Strike-spelare. Under hans tid som proffs sågs han länge som en av världens bästa spelare. Under 2011 testade han istället på en karriär som inte gick lika bra. Idag tittar vi tillbaka på när GeT_RiGhT var med i Wipeout.
Counter-StrikeHighlights

hns och MistFire med i Begrip:s nya satsning (5)

Den välkända organisationen Begrip som var en plantskola under föregående Counter-Strike kom tillbaka i början av 2020 och värvade SyGytt med bland annat Ludvig "HEAP" Alonso och David Jayzwalkingz Kempner. De är nu tillbaka med en ny satsning i CS:GO.
Counter-StrikeSverige

Dundermissen av Godsent – läckte nya CS:GO-laget (8)

För bara några dagar sedan lämnade spelarna Godsent. Redan nu ser organisationen gjort klart med ett nytt CS:GO-lag som frontas av spelaren som vunnit majors vid två tillfällen. Men det blev inget vanligt avslöjande från den svenska organisationen.
Counter-StrikeSverige

Officiellt: Svensken är North:s femte spelare (0)

Efter en tid av provspel har nu den danska organisationen North bestämt sig. Jonas "Lekr0" Olofsson och Jimmy "Jumpy" Berndtsson får sällskap av ännu en svensk CS:GO-spelare.
Counter-StrikeSverige

device trea i världen 2020 — hyllar svenska talangerna (2)

HLTV:s årliga rankning av spelare har tagit sig in till topp tre. På tredjeplatsen hittar vi den danska Nicolai "device" Reedtz. Astralis-spelaren väljer att lyfta två svenska spelare som några att hålla koll på i framtiden. Båda dessa representerar Young Ninjas.
Counter-StrikeSverige

Esportvärlden hyllar GeT_RiGhT — legendaren rörd till tårar (1)

I lördags offentliggjorde Christopher "GeT_RiGhT" Alesund att han valt att lägga ner sin professionella karriär. Istället har nu den svenska legendaren satsat att bli streamer. Detta ledde till att många i esportvärlden hyllade GeT_RiGhT på sociala medier.
Counter-StrikeSverige

Här är lagen som ställer upp i Elitseriekvalet (2)

Idag, söndag, startar kvalet till Vårsäsongen 2021 i Elitserien. Bland lagen som ställer upp ser vi bland annat Sons of Lennart och Denied. Två platser till nästa säsong av Elitserien står på spel i kvalet som blivit tuffare än någonsin.
Counter-StrikeSverige

Tvillingarna lämnar Galaxy Racer — talanger ersätter (1)

Galaxy Racer hade under 2020 ett tufft år. De avslutade säsongen med att placera sig på plats 9-12 efter att de misslyckade att ta sig ur gruppen i European Development Championship Season 1. Laget går nu igenom en föryngring när laget hämtar in två stycken svenska talanger.
Counter-StrikeSverige

pitas bann förkortad — får coacha igen om två månader (0)

Den svenska coachen Faruk "pita" Pita blev i september bannad av ESIC. Detta på grund av att han utnyttjat en bugg i CS:GO som praktiskt taget gav honom ett slags wallhack. Nu har dock pitas bann blivit förkortad och han kan börja coacha igen redan i mars.
Counter-StrikeSverige

Officiellt: Godsent säljer hela sitt CS:GO-lag (0)

Efter en lång tid av av rykten står det nu klart att Godsent väljer att sälja hela sitt Counter-Strike: Global Offensive-lag. De har inte offentliggjort vilken organisation som har köpt laget men FunPlus Phoenix har tidigare meddelat att de är köparna.
Counter-StrikeSverige

Fortsatt kaos i ENCE — Jamppi ryktas lämna (0)

Det har varit ett par tuffa månader för ENCE. Den finska organisationen har endast kvar en spelare från sitt majorfinalist lag från 2019 och även superstjärnan Miikka "suNny" Kemppi har lämnat. Nu verkar det dessutom som att lagets AWP-spelare Elias "Jamppi" Olkkonen är på väg ut från laget.
Counter-StrikeFinland

Premiär för Ninjas in Pyjamas akademilag idag — missa inte matchen (0)

CS-säsongen börjar nu sätta igång på riktigt och idag kommer vi att bjudas på en extra speciell match. Young Ninjas kommer att göra debut i Shadow League Season 1. Ninjas in Pyjamas har fortfarande inte bekräftat linan för sitt akademilag som ställs mot Project X.
Counter-StrikeSverige

Drömbeskedet: Nästa major spelas i Stockholm (2)

Det har inte arrangerats någon major för Counter-Strike: Global Offensive sedan Astralis vann i Berlin i september 2019. Detta såklart på grund av COVID-19. Nu är dock datumet för nästa major satt. Majorn som kommer att arrangeras av PGL blir dessutom extra spännande för alla svenska fans. Den kommer nämligen att hållas i Stockholm.
Counter-StrikeSverige

Maikelele: “Jag var nära på att bli bannad från varenda CS-turnering som fanns” (0)

I del två av vår intervju med Mikail "Maikelele" Bill pratar vi om tiden efter Ninjas in Pyjamas. Hur det var att starta ett internationellt lag, hur de gick ner i lön för att spela med Faze Clan och tiden när Maikelele var nära på att bli bannad från att spela turneringar. Detta är del två av En Sub Med Maikelele.
Counter-StrikeSponsrat innehåll

fnx sägs ta paus från CS — ska vara med i brasilianska Ex on the Beach (1)

Lincoln "fnx" Lau är en av de mest framgångsrika brasilianska CS-spelarna någonsin. De senaste åren har det dock varit lite tuffare för 30-åringen. Och nu ser det ut som att han kommer att ta en paus från CS:GO för ett lite annorlunda karriärsbyte. Enligt den brasilianska sidan Globo kommer fnx att delta i Ex on the Beach.
Counter-StrikeBrasilien

Officiellt: Fnatic plockar upp Jackinho (5)

Fnatic inledde 2020 på ett bra sätt med vinst i den elfte säsongen av ESL Pro League. Resten av året som spelades helt online blev inte alls vad laget tänkt sig. Nu har laget hittat ersättaren till Robin flusha Rönnqvist som placerats på bänken.
Counter-StrikeSverige

THREAT: "Inferno är den sämsta kartan i map-poolen" (3)

Inför finalen av Yalla! Cup 2020 kom en diskussion om kartor upp. Både Viktor "vuggo" Jendeby och Kalle "Hallonkraem" Strömgren höll Inferno högt rankat. Coachen för Ninjas in Pyjamas, Björn "THREAT" Pers, var dock inte lika entusiastisk till kartan. Han kallade den till och med för den sämsta kartan i map-poolen.
Counter-StrikeNyhet
Laddar..