×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Chaos släpper smooya — kan inte få visum på grund av Corona (0)

Det nordamerikanska laget Chaos Esports Club har valt att släppa sin AWP-spelare, Owen "smooya" Butterfield. Den brittiska spelaren var tvungen att avbryta sitt deltagande i Flashpoint då de hade problem med hans visum. Han kan inte heller nu söka nytt visum på grund av Coronaviruset.
Counter-StrikeStorbritannien

Dignitas kunde inte rå på Gen.g — Flashpoint rullar på (0)

Det är inte lätt för Dignitas-killarna för tillfället i Flashpoint. Igår, lördag, åkte de på stryk mot Gen.g, vilket blev deras tredje förlust i rad i Flashpoint. I den andra matchen från gårdagen knep Mibr segern mot Orgless.
Counter-StrikeCounter-Strike: GO
Sponsrat inlägg av

Är musikhörlurar bättre för gaming? — Fragbite testar (2)

Gaminglurar har ofta blivit kritiserade för dålig ljudkvalité. Mycket av detta beror på att de måste få in både ljud i själva lurarna samt en mikrofon till ett bra pris. Med åren blir gaminglurar bättre och bättre, men framförallt får de mer RGB. Men om man ska jämföra med några lurar med riktig kvalité då? Tillsammans med Panasonic har vi på Fragbite fått chansen att testa detta.
HårdvaraSponsrat inlägg

Två matcher spelade i Flashpoint — Ikväll spelar Dignitas (0)

Samtidigt som ESL Pro League, spelas den för stunden namnsvagare ligan Flashpoint. Igår, fredag, fick vi se Envy överraskande nog slå Cloud9. Även finska Havu kom upp i nivå, och slog Copenhagen Flames. Ikväll ska Dignitas möta amerikanska Gen.g.
Counter-StrikeCounter-Strike: GO

Swole Patrol skrällvinner mot Team Liquid — ESL Pro League fortsätter (0)

ESL Pro League fortsätter oavsett omständigheter, och igår, fredag, bjöds vi på ett riktigt chockresultat. Swole Patrol som inför Pro League North America setts som ligans hackkyckling, lyckades överraska och vinna mot Team Liquid. Vi fick även vittna andra intressanta resultat.
Counter-StrikeCounter-Strike: GO

Sverigekollen: Det ser ljust ut för Japaleno (0)

I veckans svenskkoll tar vi en titt hur det ser ut för lagen under fnatic, Ninjas in Pyjamas och Dignitas. Japaleno ser starka ut medan Gamerlegion har splittrats, svenska coachen och managern ser dock ut att bli kvar i den tyska organisationen.
Counter-StrikeSponsrat inlägg

limmadshift representerar Sverige i säsongsavslutningen av King of Nordic (0)

Svenskarna i Begrip Gaming tog tidigare hem titeln. Nu har mixen limmadshift, vid vinst ikväll, chansen att ta hem titeln King of Nordic Champions i första veckan av nästa säsong. I limmadshift spelar ex-FALKN trion Leo "ziz" Jannesson, Hugo "chawzyy" Gunther och Melwin "Sprallig" Rantanen som i kvällens fredagsfinal ställs mot Danmark, Finland och Norges representanter.
Counter-StrikeKing of the Hill

Jamppi VAC-bannad — stämmer Valve (1)

Det finska framtidslöftet Elias “Jamppi” Olkkonen stämmer Valve efter att ett konto kopplat till honom blivit VAC-bannat. Detta ska ha hindrat honom från att skriva på med OG och hela hans karriär har gått i stå.
Counter-StrikeFinland

FPX drar sig ur Flashpoint — Swole Patrol ersätter (0)

Flashpoint 1 pågår för fullt i USA när phase 2 ska inledas redan nu på tisdag. Ett av lagen som skulle spela phase 2, FunPlus Phoenix, har nu uteslutits från turneringen på grund av krångel med sina spelare. Nu har Flashpoint gått ut med att de letar efter ett nytt lag.
Counter-StrikeMeta

MIBR gör förändringar — byter coach (2)

Efter en periods underpresterande samt dåliga resultat står det nu klart att MIBR har gått skilda vägar med sin coach Wilton "zews" Prado. Det står även klart att brassen Ricardo “dead” Sinigaglia tar över coachrollen med omedelbar verkan.
Counter-StrikeMeta

Begrip släpper PONKUS — coachen samzter ersätter tillsvidare (0)

Efter en månads tid i organisationen gör nu spelarna sitt första spelarbyte. Spelaren som får lämna är Pontus "PONKUS" Wahlqvist, laget har ingen ersättare klar utan kommer att fortsätta i Elitserien och ESEA Open-slutspelet med lagets coach Per "Samzter" Grahn tills en ersättare är funnen.
Counter-StrikeSverige

Source 2 kan komma till CS:GO — redan i sommar (1)

Det har länge spekulerats att Valve vill ändra CS:GO’s spelmotor från Source till Source 2. Redan under 2017 gick folk från Valves development-team ut och pratade om det offentligt. Ryktena har nu blivit allt starkare om att den kan komma redan till sommaren.
Counter-StrikeMeta

Coronaviruset fortsätter — Copenhagen Games inställt (0)

Den senaste tiden har turnering efter turnering fått ställas in på grund av coronavirusets framfart. Nu är det nästa events tur. Copenhagen Games gick under dagen ut med att det danska klassiska eventet nu måste ställa in årets upplaga.
Counter-StrikeMeta

Grupp A och B färdigspelade — Fnatic och NiP topp tre (1)

Under gårdagen spelades de första två grupperna klart i den elfte säsongen av ESL Pro League. Förhandsfavoriterna Astralis och Na’vi tog förstaplatsen i respektive grupp. De båda svensklagen Fnatic och NiP slutade på topp tre och hoppet om finalspel lever fortfarande.
Counter-StrikeESL

Japaleno tar in chrille som coach — söker organisation (0)

Japaleno som grundades 2016 av Fredrik "FREDDyFROG" Gustafsson, Joakim "Relaxa" Gustafsson, Daniel "djL" Narancic, Jakob "minio" Åberg och Albin "kurtaliz" Karlsson, är tillbaka med en ny satsning. Med en ny femte spelare och en nygammal coach är laget redo och söker efter en organisation.
Counter-StrikeSverige

Fortsatt svensk succé i EPL — NiP och Fnatic spelar i kväll (0)

De båda svensklagen går fortsatt bra i ESL Pro League. Ninjas in Pyjamas vann sina tre inledande matcher för sedan förlora den senaste. Fnatic förlorade sin första match för att sen vinna sina tre efterföljande matcher. I kväll går båda lagen för sin fjärde vinst i turneringen.
Counter-StrikeESL

Dignitas förlorar ödesmatchen — Orgless till gruppfinal (2)

Svenska legenderna i Dignitas började sin resa i Flashpoint 1 genom att vinna mot kanadensiska Orgless. De förlorade sedan sin andra match när de mötte Cloud9. Under gårdagen spelade DIG en otroligt viktig match när de återigen mötte Orgless.
Counter-StrikeCounter-Strike: GO

Tredje raka för Fnatic — vinner mot Forze (0)

Efter att Fnatic förlorade sin inledande match i den elfte säsongen av ESL Pro League mot tyska BIG. Sedan dess har de höjt sig och därför vunnit mot både Complexity och danska North. Under kvällen vann svenskarna sin tredje raka match.
Counter-StrikeESL

Måstematch i Flashpoint — Dignitas möter Orgless (4)

Dignitas började sin resa i Flashpoint 1 genom att vinna mot kanadensiska Orgless. De gick på en nit efter sin inledande vinst då de förlorade mot Cloud9. Nu krävs återigen en vinst mot Orgless för att Dignitas ska ge sig själva ett bra läge att ta sig till slutspel.
Counter-StrikeCounter-Strike: GO

Ny vecka i ESL Pro League — Fnatic möter Forze (0)

Efter att ha förlorat sin första match så är Fnatic nu tillbaka på vinnarspåret igen. En klar vinst mot Complexity följdes upp med en vinst mot danska North. Under dagen spelar Fnatic sin tredje match när de ska möta ryssarna i Forze.
Counter-StrikeESL

Astralis skapar sexmanna lag — plockar upp es3tag (8)

Det danska laget Astralis har gjort något som inte tidigare är sett i den absoluta eliten av Counter-Strike. De har valt att plocka in en sjätte spelare i form av Patrick "es3tag" Hansen. Han kommer att ansluta sig till laget när hans nuvarande kontrakt löper ut. Detta kan också ha satt käppar i hjulet för FunPlus Phoenix köp av Heroic.
Counter-StrikeDanmark

Fnatic besegrar North i ESL Pro League — går upp i gruppledning (1)

Det går synnerligen bra för de svenska lagen i ESL Pro League. Nip leder sin grupp, likaså Fnatic efter att de under lördagen slog North med 2-1 i kartor. I övrigt från gårdagen stod Na'vi för en stark comeback mot Forze, samtidigt som Big åkte på nöten mot Complexity.
Counter-StrikeCounter-Strike: GO
Laddar..