×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Nu klart: Fnatic plockar in Brollan (6)

Det står nu klart att Adil "ScreaM" Benrlitoms tid i Fnatic är över. Organisationen har gjort klart med Red Reserve och har alltså säkrat Ludvig "Brollan" Brolin under dess bälte. Debuten för den 16 år gamla spelaren sker redan ikväll mot Faze Clan.
Counter-StrikeSverige

Skadoodle stiger ner från Cloud9 (0)

Cloud9 är en man kort efter att AWP:ern Tyler "Skadoodle" Latham valt att stiga ner från organisationens startfemma. Vem som ersätter honom är ännu oklart.
Counter-StrikeUSA

pronax och Maikelele ryktas söka sig internationellt (1)

Chaos Esports Club kan komma att tappa både Markus "pronax" Wallsten och Mikail "Maikelele" Bill om ett tillräckligt bra erbjudande kommer upp. Enligt rykten ska den svenska duon nämligen söka sig internationellt.
Counter-StrikeSverige

Fnatic ryktas ha ögonen på Brollan (6)

Adil "ScreaM" Benrlitoms dagar är räknade, i alla fall om VPEsports.com visar sig ha rätt i Fnatics framtid. Organisationen ryktas nämligen vara i kontakt med Red Reserve i jakten på Ludvig "Brollan" Brolin.
Counter-StrikeSverige

ENCE vinner StarSeries i-League Season 6 (1)

Efter en maratonmatch på hela fem kartor så lyckades finska ENCE ta ner Vega Squadron och vinna StarSeries i-League Season 6. Aleksi "allu" Jalli och co säkrade där med 125 000 dollar, motsvarande cirka 1,1 miljoner kronor.
Counter-StrikeStarSeries

HeatoN lämnar ambassadörsrollen i Ninjas in Pyjamas (10)

Ninjas in Pyjamas tar under onsdagen farväl av Emil "HeatoN" Christensen som ambassadör för organisationen. Beslutet är, enligt NiP, ömsesidigt för att undvika intressekonflikt kring den legendariska 1.6-profilen.
Counter-StrikeSverige

Uppdatering till CS:GO — stort pengarfokus och nya kartor (11)

Under natten till idag landade en ny uppdatering till Counter-Strike: Global Offensive. Förändringar till pengarsystemet, finlir på CZ-75 och Tec-9 samt prissänkning på AUG och SG553. Det har även introducerats två nya kartor till spelet.
Counter-StrikeCounter-Strike: GO

Natus Vincere klara för Blast Pro Series Copenhagen (0)

Det sista laget till Blast Pro Series Copenhagen 2018 har offentliggjorts och det handlar om Natus Vincere. Det CIS-baserade laget kommer att ta plats bland flera storlag, där bland Ninjas in Pyjamas, i Danmark.
Counter-StrikeDanmark

Svenska derbyn och ECS — här är veckans svenskmatcher (1)

Med fokus på svenska spelare tar vi oss en titt på vad som händer i Counter-Strike: Global Offensive-scenen under veckans gång. Flow står på tapeten i både Mountain Dew League och Fragleague medan Cloud9 syns i ECS.
Counter-StrikeSverige

LDLC inbjudna till ECS — Godsent missar deadline (0)

Det franska laget LDLC har blivit inbjudna till den sjätte säsongen av europeiska ECS. Enligt rapporter till hltv så ska Godsent uttryckt intresse för platsen trots att de la ner sin verksamhet i juni.
Counter-StrikeACON

electronic 1vs3 vs. Astralis på Nuke (0)

Den ryska Natus Vincere-spelaren Denis "electronic" Sharipov tar ner två Astralis-spelare och desarmerar bomben, för att sedan ta ner den återstående spelaren, Nicolai "dev1ce" Reedtz också.
Counter-StrikeHighlights

Astralis skippar Epicenter (0)

Det danska superlaget, Astralis, kommer inte delta i årets upplaga av Epicenter i Moskva, Ryssland. Enligt lagets Twitter behöver majorvinnarna en paus från allt resande.
Counter-StrikeDanmark

Fnatic bänkar draken — har redan skrivit kontrakt med twist (4)

Efter bara fem turneringar med Fnatic väljer nu organisationen att bänka sitt senaste svenskförvärv William "draken" Sundin. In kliver istället Simon "twist" Eliasson, som sågs kliva åt sidan i Red Reserve för dryga två veckor sedan.
Counter-StrikeSverige

Katowice vill fortsätta att stödja IEM fram till 2023 (0)

Intel Extreme Masters är en av de största turneringarna som ESL anordnar. Varje år hålls det ett antal olika stopp runt om i världen och ett av de största är i den polska staden Katowice, stadsrådet har nu beslutat att fortsätta stödja turneringen fram till åtminstone 2023.
Counter-Strike

Fnatic släpper Gamerz-akademilag (1)

Än en gång har Fnatic valt att gå skilda vägar med sitt akademilag. Denna gång stannar laget ihop, men ersätter Johan "Meddo" Lundborg med polska Kamil "kamil" Kamiński.
Counter-StrikeEuropa
Laddar..