×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

freddieb lämnar Ancient — laget nere på fyra spelare (0)

Bara dagar efter att Ancient plockat in Andreas "MODDII" Fridh för en testperiod har de nu tappat en av sina spelare. Den som valt att lämna det svenska laget är deras IGL Fredrik "freddieb" Buö. Han är nu öppen för erbjudanden över hela världen.
Counter-StrikeSverige

Vitality förlorar mot Syman — NRG faller mot Dreameaters (0)

Den första omgången i Starladder Berlin Major bjöd på två överraskningar. Det bäst rankade laget i New Challengers Stage, Vitality, förlorade sin öppningsmatch i majorn mot Syman. En liknande historia blev det också i den andra matchen när Dreameaters lyckades slå NRG på övertid.
Counter-StrikeMajor

Matchfixare i Australien riskerar tio år i fängelse (0)

Sex stycken personer i Australien har blivit arresterade efter en utredning kring matchfixning i Counter-Strike: Global Offensive. Om dessa personer bevisas vara skyldiga riskerar de upp till tio år i fängelse.
Counter-StrikeAustralien

HeatoN: "Jag gjorde allt i min makt för att rädda NiP" (12)

Emil "HeatoN" Christensen har som utlovat publicerat en video där han berättar sin sida av vad som skedde i fallet Ninjas in Pyjamas. Han menar att han gav upp allt för spelarnas skull efter att Niklas Fischier försvann.
FragbiteSverige

friberg ryktas vara ute ur Heroic — Fnatic är inte intresserade (3)

Enligt källor till både Rush B Media och Dexerto så är den svenska spelaren Adam "friberg" Friberg påväg ut ur Heroic. Enligt samma källor till Dexerto så ska Fnatic varit intresserade av spelaren, detta har dock både Jesper "JW" Wecksell och lagets manager Andreas "Samuelsson" Samuelsson dementerat.
Counter-StrikeSverige

ENCE plockar upp suNny — Aleksib bänkad efter majorn (1)

Det finska laget ENCE har nu offentliggjort att de har plockat upp den tidigare Mousesports-spelaren Miikka "suNny" Kemppi. För att göra plats för 24-åringen har laget valt att bänka deras IGL Aleksi "Aleksib" Virolainen.
Counter-StrikeFinland

Esportsadviser plockar upp ZINKEN — pbD ute ur laget (0)

De svenska CS:GO-laget Esportsadviser har valt att göra en förändring. In i laget kliver den före detta X6tence Galaxy-spelaren Gustav "ZINKEN" Björk. I samband med detta får även Anders "pbD" Aidemark lämna laget.
Counter-StrikeSverige

Tricked plockar upp roeJ för ersätta b0RUP (0)

Det danska laget Tricked har redan nu hittat en ersättare för Johannes "b0RUP" Borup. Den som stiger in i laget är den före detta Copenhagen Flames-spelaren Fredrik "roeJ" Jørgensen. 25-åringen kommer att göra sin debut för laget redan idag.
Counter-StrikeDanmark

ESL presenter IEM Beijing 2019 — Liquid och Astralis inbjudna (0)

ESL har offentliggjort nästa stopp av Intel Extreme Masters. Denna gången återvänder turnering till Kina förflyttar sig från Shanghai till landets huvudstad, Beijing. Två lag har redan blivit inbjudna, Team Liquid och Astralis. Ytterligare sex lag ska kämpa om prispotten på 250 000 dollar.
Counter-StrikeIEM

Beşiktaş Esports betalar inte ut löner enligt före detta spelare (3)

Enligt en av Beşiktaş Esports före detta League of Legends-spelare Natalie "Stratospanda" Kristiansen så betalar organisationen inte ut löner till sina spelare. Hon skriver i en Twittlonger att detta inte bara gäller deras lag utan även andra lag i organisationen.
Counter-StrikeVärlden

TBT: Fragbite Cribs hemma hos GeT_RiGhT (0)

Året var 2012, Counter-Strike: Global Offensive var precis runt men innan dess var det fortfarande 1.6 som dominerade CS-världen. En av världens bästa spelare då var Christopher "GeT_RiGhT" Alesund. Fragbite valde då att ta ett besök i spelarens, numera, gamla hus i Spånga.
Counter-StrikeHighlights

Fnatic bänkar Xizt och twist (8)

Det svenska laget Fnatic har valt att bänka två av sina spelare, Richard "Xizt" Landström och Simon "twist" Eliasson. Detta för att starta en ny fas av Fnatic. Enligt Hltv är laget villiga att söka efter internationella spelare om det skulle behövas.
Counter-StrikeSverige

Här är sändningsteamet för Starladder Berlin Major (3)

Det blir ett fullspäckat sändningsteam under Starladder Berlin Major. Totalt 15 profiler kommer att leda oss genom årets andra major. Bland dessa hittar vi personer som Anders Blume, Matthew "Sadokist" Trivett, Sean "seang@res" Gares och Alex "Machine" Richardson.
Counter-StrikeMajor

WESA inleder utredning om NiP mot Hicham Chahine (4)

World Esports Association, WESA, har inlett en utredning om Ninjas in Pyjamas och deras VD Hicham Chahine. Detta efter att Robin "Fifflaren" Johansson talat ut i en intervju med Richard Lewis. Utredning kommer att ledas av sportadvokaten Mr. Ian Smith.
Counter-StrikeSverige

Här är alla lagen till European Champions Cup (1)

Eden Esports har nu offentliggjort de sista inbjudna lagen till European Champions Cup. I turneringen kommer vi att få se ett helsvenskt lag i form av Ancient. Förutom detta kommer ytterligare fem svenska spelare från tre olika att delta i turneringen.
Counter-StrikeEuropa

DickStacys sticker nekat igen — här är det (4)

Starladder Berlin Major startar nu på fredag, 23 augusti. Som vanligt har Valve släppt klistermärken för lagen och spelarna. Den australiska Ollie "DickStacy" Tierney har återigen fått sitt förslag till klistermärke nekat. Han kommer istället att få nöja sig med det han hade förra majorn.
Counter-StrikeMajor

Luminosity bänkar HEN1 — skullz ryktas ersätta (3)

Luminosity Gaming har valt att bänka sin AWP-spelaren Henrique "HEN1" Teles. Det brasilianska laget ryktas nu redan ha hittat en ersättare till spelaren. Enligt uppgifter till Hltv kommer den unga talangen Felipe "skullz" Medeiros att ansluta sig till laget.
Counter-StrikeBrasilien

Heroic plockar upp b0RUP — NaToSaphiX ute (0)

Heroic har efter endast tre månader med Niels-Christian "NaToSaphiX" Sillassen valt att ersätta den danska AWP-spelaren. Den som stiger in i hans plats är den 19 år gamla Tricked-spelaren Johannes "b0RUP" Borup.
Counter-StrikeDanmark

Team Liquid släpper 90-talstrailer inför Starladder Berlin Major (2)

Det är snart dags för Starladder Berlin Major. Det bäst tippade laget inför turneringen är utan tvekan Team Liquid. Det amerikanska laget har nu, via Twitter, släppt en trailer till majorn. Istället för feta frags och upptempo musik är det istället en parodi på 90-talsserier.
Counter-StrikeEvenemang

Ninjas in Pyjamas inbjudna till V4 Future Sports Festival (0)

V4 Future Sports Festival börjar nu bli fullsatt. Turneringen har nu offentliggjort alla inbjudna lagen till turneringen. Bland dessa hittar vi Ninjas in Pyjamas. Även fjolårets vinnare, Mousesports, har blivit inbjudna till turneringen med 300 000 euro i prispotten.
Counter-StrikeUngern
Laddar..