×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Big och Mad Lions vidare efter första dagen av Dreamhack Open Leipzig (0)

Big och Mad Lions var de lag som öppnade starkast på Dreamhack Open Leipzig, och tog sig vidare till semifinalerna. Imorgon, lördag, fortsätter det med den andra dagen av gruppspelet, och vi får reda på vilka lag som ska göra Big och Mad Lions sällskap i slutspelet.
Counter-StrikeCounter-Strike: GO

En återblick på Fnatics vinst under IEM Europa Säsong 5 (1)

Om ungefär en månad är det dags för Intel Extreme Masters Säsong 14 i Katowice, Polen. Totalt deltar två svensklag i form av Fnatic och Ninjas in Pyjamas, olofmeister kommer även han delta, efter att hans lag FaZe, lyckades kvala in till turneringen som har en halv miljon dollar i prispoolen. IEM har spelats sedan 2011, första vinnarna blev Pentagram med Filip "NEO" Kubski, Wiktor "TaZ" Wojtas, Mariusz "Loord"Cybulski, Lukasz "LUq"Wnek och Jakub "kuben" Gurczynski i laget.
Counter-StrikeArtikel

Guardian bänkad i Natus Vincere — Perfecto ersätter (0)

Efter endast fyra månader tillbaka i Natus Vincere får Ladislav "GuardiaN" Kovács nu sätta sig på bänken. AWP-rollen kommer istället att gå tillbaka till Aleksandr "s1mple" Kostyliev när laget nu plockar upp en rifler i form av Ilya "Perfecto" Zalutskiy från Syman Gaming.
Counter-StrikeSlovakien

Tittarguide: Så spelas Dreamhack Open Leipzig (0)

Idag, fredag 24 januari, startar den första större CS:GO-turneringen för 2020, Dreamhack Open Leipzig. Totalt åtta lag tävlar om prispotten på 100 000 dollar och en plats i Dreamhack Masters Jönköping. Här är allt du behöver veta om turneringen.
Counter-StrikeDreamHack

Blast Premier Spring Final kommer spelas i Moskva (0)

Blast meddelar att finalerna för Blast Premier Spring Series och kampen om 750 000 dollar kommer att spelas i Moskva. Finalerna kommer att spelas mellan den 19-21 juni, och det kommer finnas plats för åtta lag.
Counter-StrikeCounter-Strike: GO

djL lämnar Gamerlegion (0)

Fler ändringar i svensklaget Gamerlegion, på två dagar har två svenskar lämnat organisationen. Först ut var Tim "nawwk" Jonasson som lämnade för spel i Ninjas in Pyjamas och nu har även Daniel "djL" Narancic lämnat. djL söker nu efter nya utmaningar, främst som coach men kan också tänka sig ta en plats som spelare.
Counter-StrikeSverige

Här är sändningsteamet för den nya CS:GO-ligan (3)

Den nya ligan i Counter-Strike: Global Offensive som just nu går under namnet "B Site" har annonserat vilka som kommer att vara med i sändningsteamet. Bland dessa hittar vi Auguste "Semmler" Massonnat, som återvänder till CS på heltid, samt Christopher "MonteCristo" Mykles som nyligen slutade med Overwatch League.
Counter-StrikeFaceit

Dreamhack förtydligar situationen kring Endpoint:s deltagande i Anaheim (2)

Efter några dagars tystnad, släpper Dreamhack nu ny information kring Endpoint:s vara eller icke vara i Anaheim. Enligt Dreamhack är Thomas "Thomas" Utting, Max "MiGHTYMAX" Heath och svenske Robin "robiin" Sjögren berättigade platsen på Dreamhack Open Anaheim i slutet av februari.
Counter-StrikeCounter-Strike: GO

Vem är hallzerk? — Allt du behöver veta om nya Dignitas-spelaren (0)

Det legendariska laget som tidigare representerat Ninjas in Pyjamas är tillbaka. Hela originalfemman kommer att representera organisationen men Robin "Fifflaren" Johansson kommer att agera coach. Istället kommer Håkon "Hallzerk" Fjærli ta plats i laget. Men vem är egentligen det? Är är allt du behöver veta om den norska AWP-spelaren.
Counter-StrikeNorge

Fullspäckad kväll med svensk CS:GO — Uppdaterad med resultat! (1)

Många svensklag spelar under kvällen, Robin "robiin" Sjögren, Tobias "shadow" Flodström och Marcus "MackDaddy" Eriksson Gonzalez spelar även med sina nya lag. Här är samtliga matcher för svenskar som spelar Main och Advanced under kvällen och vart man kan se matcherna.
Counter-StrikeCounter-Strike: GO

Legendariska NiP återförenas i Dignitas — Fifflaren som coach (5)

Efter en lång period av rykten står det nu klart att fyra spelare av det legendariska Ninjas in Pyjamas återförenas. Detta när Patrik "f0rest" Lindberg, Richard "Xizt" Landström, Christopher "GeT_RiGhT" Alesund och Adam "friberg" Friberg ansluter sig till Dignitas. Även Robin "Fifflaren" Johansson är med i laget som coach.
Counter-StrikeSverige

Officiellt: f0rest lämnar Ninjas in Pyjamas (0)

Nu är det officiellt att Patrik "f0rest" Lindberg lämnar Ninjas in Pyjamas efter sju och ett halvt år tillsammans med organisationen. I och med detta är ingen spelare från originallaget kvar. Den som nu ersätter legendaren blir AWP-spelaren Tim "nawwk" Jonasson.
Counter-StrikeSverige

Officiellt: nawwk lämnar Gamerlegion — ryktas gå till NiP (2)

Det har under en längre tid ryktats om att Tim "nawwk" Jonasson kommer att lämna Gamerlegion för att ersätta Patrik "f0rest" Lindberg i Ninjas in Pyjamas. Detta är nu ännu mer troligt när den svenska AWP-spelaren har lämnat Gamerlegion. Hans plats i laget kommer troligen att fyllas av William "draken" Sundin.
Counter-StrikeSverige

Prima Esport första laget till final i Yalla! Cup (0)

Prima Esport är klara för final i Yalla! Cup efter 2-0 i kartor mot Poffen. Laget kunde säkra segern på den första kartan efter en sen vändning och dominerade sedan på Poffens kartval, Dust2, där de vann med klara 16-10.
Counter-StrikeYoggi Yalla Cup

Elitserien med ändringar inför säsong fyra (0)

Elitserien är tillbaka med en ny säsong. Det är nya regler kring regionskrav och mapp veto. Prispotten är cirka en miljon kronor och en mer detaljerad prispott kommer under säsongen. Redan klara för säsongen är bland annat regerande mästarna Sons of Lennart, fightclub, Prima eSport, Lilmix, ex-EsportsAdviser och 9INE.
Counter-StrikeSverige

MSL återvänder till North — JUGi bänkad * (0)

Den danska ledaren Mathias "MSL" Lauridsen är tillbaka i North. Detta efter att han ha varit ute ur laget i cirka ett år och tre månader. Under denna tiden representerade han Rogue och Optic Gaming. I samband med detta har Jakob "JUGi" Hansen blivit bänkad.
Counter-StrikeDanmark

Valve gör förändringar till majorsystemet — inför rankingsystem för inbjudna lag (0)

Enligt ett mail som gått ut till de största turneringsarrangörerna kommer Valve att förändra hur lag blir inbjudna till majors. Istället för att man får en säker plats beroende på sin placering i tidigare majorn kommer nu ett poängsystem införas. Poängen kommer att räknas från den tidigare majorn som spelats samt två andra turneringar.
Counter-StrikeMajor

Xizt officiellt ute ur Fnatic — är nu free agent (0)

Efter att ha spenderat mer än fyra månader på bänken är nu Richard "Xizt" Landström officiellt ute ur Fnatic. Han spelade med laget i över ett år men fick under 2019 kliva åt sidan, tillsammans med Simon "twist" Eliasson, när laget plockade in Robin "flusha" Rönnquist och Maikil "Golden" Selim.
Counter-StrikeSverige

EsportsAdviser släpper hela CS:GO-laget — spelarna håller ihop (2)

Efter mindre än ett år med ett svensk lag i Counter-Strike: Global Offensive har EsportsAdviser valt att släppa alla spelare. Laget, med spelare som David "Jayzwalkingz" Kempner och Hugo "ZER" Halvorsen, kommer dock att fortsätta spela tillsammans och söker nu en ny organisation.
Counter-StrikeSverige

Renegades sista laget till Intel Extreme Masters Katowice (0)

Efter att ha gått obesegrade genom hela den oceaniska kvalet ställdes Renegades mot ex-Genuine i den sista matchen. Eftersom Renegades kom från upper bracket behövde de endast vinna två kartor i matchen som spelades i bäst av fem kartor. Något de snabbt kunde göra. I och med detta är de klara för IEM Katowice.
Counter-StrikeIEM
Laddar..