×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Blogginlägg

Xerm: Vi är på plats i de tillfälliga lokalerna

1
Från en ljus, nästan industriell lokal på Östermalm till mörker och mys på Södermalm. Idag tog vi plats i våra tillfälliga lokaler här i Stockholm. Sedan måste vi så klart prata lite om Richard "Xizt" Landström.
Detta är ett blogginlägg.
Tjoflöjt från Tobaksfabriken. Ja nu är vi alltså på plats i våra tillfälliga lokaler. Det handlar om ett väldigt mysigt företagshotell på Södermalm, och kontasterna mot våra gamla lokaler är enorma. Till att börja med känns dessa lokaler som om de skulle passa en klassisk, engelsk herrklubb. Det är mörka väggar, mörkt trä, rätt dämpad belysning och det finns en hel rad alldeles för sköna fåtöljer att sitta i. Sedan får vi inte glömma de enorma skrivborden. Jag sitter bredvid vuggo, men som ni ser på bilden här ovan måste vi ändå nästan skrika till varandra (jämfört med hur vi hade det förut).

Mycket på gång

Första dagen i de nya lokalerna har varit en så där lagom produktiv dag. Nu pågår mycket förberedelser inför att både jag och Carro beger oss ut i Sverige för att besöka olika LAN. För min del väntar ett besök i hemstaden Skellefteå och evenemanget Nordsken. Carro, hon packar sin väska och reser till Kungsbacka för att besöka årets upplaga av Lanbit. Under dagen har jag dessutom gjort klart med årets "Summercamp"-deltagare. Ja i princip klart kanske jag ska säga. Jag tror att det blir jättebra.

Vad händer mer här i huset? Herr vuggo sitter, i vanlig ordning, med Philips OneBlade Cup. Dessutom arbetas det på med några projekt som ännu inte har offentliggjorts. Tiden fram till sommaren blir en riktigt spännande sådan.

Stort grattis, Xizt!

Jag måste även passa på att nämna mannen, myten, Teg-legendaren Richard "Xizt" Landström. Snackade om att han stod för några avgörande insatser i gårdagens IEM-final mot Astralis. Och för första gången har han nu fått lyfta en CS:GO-pokal bärandes andra färger än Ninjas in Pyjamas-tröjan. Imponerande och riktigt kul!

Det var en liten uppdatering från oss här på kontoret. Vad väntar för något roligt för er under denna kristi himmelfärds-vecka?

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..