×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Blogginlägg

Xerm: Sushi på LAN, fungerar det verkligen?

2
En ny dag och en ny måltid. Vi är inne på dag två av Nordsken och självklart behövs det föda även den här gången. Till min förtjusning finns Wa Sushi på plats i arenan.
För ungefär ett år sedan fick Skellefteå en ny sushirestaurang med namnet Wa Sushi. Jag bestämde mig för att testa det så snabbt som möjligt, men det har inte blivit av. Fram till nu det vill säga. Visserligen blev det inget besök på själva restaurangen, men tack vare att de har försäljning på plats i Skellefteå Kraft Arena under Nordsken fick jag mig ändå lite rå fisk.

Så hur är det då, fungerar sushi på ett LAN? Nu kan jag tänka mig att det kanske inte var just LAN-deltagarna som de hade i åtanke då de bestämde sig för att sälja sushi här - snarare övriga besökare. Ändå må jag säga att det var ett härligt komplement till det övriga (som just på Nordsken inte är speciellt mycket - matutbudet är inte direkt imponerande).

Ja, sushi fungerar bara fint på LAN. Den var god också. Kanske ingen "WOW"-upplevelse, men god sushi med fräscha råvaror. Riset, som jag tycker är det som många slarvar med, var riktigt bra. Så i slutändan får det ändå bli fyra av fem Fragbite-ankor för sushin. Bättre betyg än gyrosen igår alltså.

Nästa gång jag testar något ätbart blir det inte mat...

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..