×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Europa helt ute ur Worlds — G2 förnedrade i sista matchen mot Damwon (2)

Efter att ett Europeiskt lag tagit sig till final två år i rad, 2018 Fnatic och 2019 G2, står det nu klart att Europa blir utan representant i årets Worldsfinal. Koreanska storfavoriten Damwon Gaming kontrollerade semifinalen mot G2 från start till mål och skickade ut dem med 3-1 i matcher.
League of LegendsWorlds
Sponsrat inlägg av

Vilken mus föredrar proffsen? — Här är listan (4)

En mus är något av det viktigaste när det kommer till esport. Men det kan vara svårt att välja bland det stora antalet företag som finns. Men vad använder då de bästa spelarna i världen? Tillsammans med Prisjakt har vi tagit fram denna statistik. Se här vilka möss som proffsen använder.
HårdvaraSponsrat inlägg

Fnatic utslagna efter historisk förlust — G2 krossar Gen.G efter Caps show (1)

Fnatic hade en nästintill omöjlig uppgift framför sig redan på förhand i kvartsfinalen när man ställdes mot kinesiska Top Esports. Européerna var dock så nära en bragd det går att komma, men det hela slutade istället med en historisk förlust. För G2 Esports var det desto gladare miner efter att de kört över Gen.G med 3-0 i matcher.
League of LegendsWorlds

Astralis bötfälls — betalade inte lagmedlemmars löner i tid (0)

Märket Origen gick nyligen i graven och istället kommer laget att spela som Astralis i 2021 års LEC-säsong. Den danska organisationen som inte ens har hunnit spela en enda match under det egna namnet har dock redan hamnat i trubbel med den Europeiska ligan.
League of LegendsEuropa

Fnatic krossar TSM — släcker amerikanernas slutspelshopp (0)

Fnatic fortsätter att imponera i Worlds. När deras grupp nu ska avgöras under lördagen inledde Européerna med en förkrossande seger över amerikanska TSM. Det innebär att man fortsätter jakten på förstaplatsen i gruppen medan Nordamerikanernas förstaseed är ute ur turneringen.
League of LegendsWorlds

Rogues tunga slut på Worlds — slutar sist i gruppen (1)

Rogue kom till Worldsturneringen med förhoppningar om slutspel. Efter en tuff grupplottning stod det dock klart om att det inte skulle bli ett enkelt uppdrag. Under fredagen avgjordes gruppen men det slutade inte riktigt som svensklaget hoppats.
League of LegendsWorlds

Här vinner G2 med egna nexustornen nere — Perkz hjälte (1)

Worldsmatchen mellan G2 Esports och Suning fick ett otroligt spännande avslut när det Europeiska laget såg ut att förlora mötet trots en Elder Dragon och Baron buff. I sista stund kunde de dock försvara sin öppna Nexus och vända och vinna matchen.
League of LegendsWorlds

Svensklaget nollar PSG Talon — tar imponerande seger i Worlds (0)

Under lördagen var det dags för Rogues Worldspremiär. Laget ställdes mot Play-in succén PSG Talon i en match där Rogue visade att de blir att räkna med i "dödens grupp". Efter 28 minuter kunde de säkra segern utan att ha blivit eliminerade en enda gång.
League of LegendsWorlds

Blumigan om Rogues chanser i Worlds: "Kan slå alla lag under en bra dag" (0)

Med två svenskar i laguppställningen och en svensk coach är Rogue något av ett svensklag i den Europeiska ligan LEC. Efter en succéfylld sommarsäsong väntar nu Worlds, vilket blir en ny utmaning för samtliga tre svenskar. —Det ska bli jättespännande, det har varit mitt mål väldigt länge nu att nå hela vägen till Worlds, säger svenske coachen Marcus "Blumigan" Blom.
League of LegendsIntervju

Skrällen: Doldissvensken med och slår ut MAD Lions ur Worlds 2020 (0)

De undvek fiasko i måndags men nu är MAD Lions ändå ute ur Worlds 2020, redan innan huvudturneringen börjat. Turkiska SuperMassive blev för starka och istället fick Play-in spelets ende svensk, SuperMassives midlaner Onur "Bolulu" Can Demirol, jubla.
League of LegendsWorlds

Dramatiskt när MAD Lions undviker fiasko i sista matchen (2)

Idag avslutades gruppspelet av Play-in till årets Worldsturnering. För Europeiska MAD Lions blev det en nervös avslutning då laget tvingades till en tiebreaker mot Brasilianska INTZ Esports för att undvika uttåg redan innan utslagsmatcherna.
League of LegendsWorlds

Nu börjar Worlds — så tar du del av drops och tittaruppdrag (4)

Idag, fredag, har det äntligen blivit dags för årets största League of Legends turnering, Worlds. Nytt för i år är att fansen som ser matcherna hemifrån nu får ta del av drops under matcherna. Utöver drops kommer det precis som tidigare att finnas tittaruppdrag och all information om dem hittar du här.
League of LegendsWorlds

Worlds 2020 — här är allt du behöver veta (0)

Den 25 september är det dags för årets största League of Legends turnering, Worlds. I år blir det en speciell turnering med 22 deltagande lag som spelar från en "bubbla" i Shanghai utan publik. Turneringen pågår till den 31 oktober då finalen går av stapeln på Pudong Soccer Stadium, Shanghai.
League of LegendsWorlds

Grupperna till Worlds 2020 klara — Fnatic mot TSM och mardröm för Rogue (0)

I tisdags eftermiddag lottades grupperna till årets största turnering i League of Legends världen, Worlds 2020. Fnatic lottades in i samma grupp som klassiska Team SoloMid och Gen.G medan Rogue drog mardrömslotten. I deras grupp väntar nämligen koreanska mästarna Damwon Gaming och kinesiska tvåorna JD Gaming.
League of LegendsLeague of Legends

Origen går i graven — byter namn till Astralis (1)

LEC-laget Origen som ägs av Astralis Group kommer att byta namn till Astralis inför nästa års säsong. Beskedet kommer efter att Astralis Group valt att byta namn på alla sina lag till Astralis för att kunna skapa ett globalt märke som känns igen inom alla esporter.
League of LegendsEuropa
Laddar..