×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Rekkles blir ansiktet utåt för Wimbledon (0)

G2 Esports har ingått i ett partnerskap med Ralph Lauren. Att ett så prestigefyllt varumärke går in i esporten är såklart. Men något som kanske är större är att Martin "Rekkles" Larsson blir ansiktet utåt för Wimbledon.
League of LegendsSverige

Inga svenskar med när MSI avgörs på Island — har inte hänt sedan 2017 (0)

Esportturneringar som spelats offline har lyst med sin frånvaro under den pågående covid-19 pandemin. Ett undantag är Mid-Season Invitational i League of Legends som spelas på Island. Turneringen där världens just nu bästa lag gör upp om titeln inleds idag och avgörs den 23 maj.
League of LegendsLeague of Legends

Svenskfesten förstörd — Tappar 2-0 ledning i finalen (0)

Med både G2 Esports och Rogue vidare till finalhelgen av LEC var det upplagt för en svensk triumf. När Emil "Larssen" Larsson och hans Rogue först besegrat G2 i semifinalen och sedan tagit en 2-0 ledning mot MAD Lions i finalen såg söndagen ut att bli en fin svenskdag. Tre raka förluster satte dock stopp för festen.
League of LegendsEuropa

Efter förra årets inställda turnering — MSI 2021 arrangeras på Island (0)

För två år sedan vann för första gången ett Europeiskt lag den internationella turneringen Mid-Season Invitational. Någon chans att försvara den titeln fick de dock inte då MSI 2020 ställdes in. I år får de dock chansen på nytt då Riot bekräftat att MSI 2021 kommer att bli av.
League of LegendsLeague of Legends

Rekkles närmar sig enorma milstolpen efter helgens revansch mot Fnatic (0)

I November förra året blev Martin "Rekkles" Larsson klar för värsta rivalen G2 Esports. Det första mötet med sina gamla lagkamrater i Fnatic slutade med förlust, men i lördagens returmatch var det G2 som fick sista ordet. Under segermatchen stod Rekkles också för sin 1880:e kill i LEC-sammanhang, vilket gör att han nu närmar sig milstolpen 2000 kills.
League of LegendsEuropa

Riot Games VD stämd för sexuella trakasserier (0)

Spelutvecklarna Riot har bekräftat att de inlett en utredning mot sin egna VD, Nicolo Laurent. Detta efter att en före detta anställd anklagat honom för sexuella trakasserier och könsdiskriminering i en stämning.
League of LegendsUSA

VM-finalisten klar för TSM i LCS — får rekordlön på 51 miljoner (1)

Hu "SwordArt" Shuo-Chieh spelade så sent som för en månad sedan final i Worlds med sitt Suning. Nu är det klart att han spelar i den Nordamerikanska ligan LCS under nästa år. 23-åringen är nämligen klar för TSM som han skrivit ett tvåårskontrakt med. Lönen som slår alla tidigare rekord uppges landa på 51 miljoner kronor.
League of LegendsLeague of Legends

Rekkles ersättare klar — värvas från Astralis (0)

Fnatic har hittat Martin "Rekkles" Larssons ersättare. Elias "Upset" Lipp, senast i Astralis, har skrivit på för tre år. —Det är en dröm som går i uppfyllelse och jag är riktigt taggad på att börja spela med laget, säger 20-åringen själv i ett uttalande.
League of LegendsLeague of Legends

Efter förlusten av Rekkles — han är Fnatics nye svensk (4)

Slutet på 2020 har varit händelserikt för Fnatic. Först försvann Martin "Rekkles" Larsson till G2 efter åtta år i organisationen, sedan bröt man kontraktet med midlanern Tim "Nemesis" Lipovšek och värvade Yasin "Nisqy" Dinçer som ersättare. Vem som tar över som AD-Carry är inte klart, men en svensk ersättare för Rekkles har man redan hittat på coachpositionen.
League of LegendsLeague of Legends

Spelade i första Worlds — nu avslutar Doublelift karriären (7)

Yiliang "Doublelift" Peng tillhör den lilla skara som spelade i den första Worldsturneringen någonsin, då slutade det med en fjärdeplats. Sedan dess har han vunnit den Nordamerikanska ligan inte mindre än 8 gånger. Årets säsong blev dock den sista, under onsdagskvällen meddelade Doublelift att han avslutar karriären.
League of LegendsLeague of Legends

Fnatic ville värva Perkz — fick aldrig svar från G2 (0)

Under en livesänd frågestund bemötte Fnatics grundare Sam Mathews och managern Javier "Dardo" Zafra, ryktet om att Fnatic visat intresse för Luka "Perkz" Perković innan han blev klar för Cloud9. Duon bekräftade att Fnatic kontaktade G2 Esports för att be om lov att prata med den Kroatiske midlanern, men G2 ska inte ens ha svarat på förfrågan, enligt Dardo.
League of LegendsLeague of Legends

Ersattes av Perkz — nu blir han Fnatics nye midlaner (0)

Fnatic, G2 och Cloud9 fullbordade "trevägsbytet" under tisdagen när Cloud9:s midlaner, Yasin "Nisqy" Dinçer, blev klar för Fnatic. Det var av allt att döma den sista affären lagen emellan efter att Cloud9 värvat Luka "Perkz" Perković från G2 och de Europeiska mästarna i sin tur värvat Martin "Rekkles" Larsson från Fnatic. Nu återstår att se vilka som tjänat mest på det hela.
League of LegendsLeague of Legends

Rell blir League of Legends 153:e hjälte — här är vad vi vet (0)

År 2020 fortsätter att bjuda på en hel del nya hjältar i League of Legends. Sist ut för i år, vad det verkar, blir supporten Rell som kallas för "The Iron Maiden". Rell kommer från Noxus och är League of Legends tredje hjälte som rider omkring på ett djur. I den här artikeln kikar vi lite extra på vad hon egentligen gör.
League of LegendsLeague of Legends

Rekordaffären klar — uppges ha kostat 43 miljoner kronor (0)

Inför 2021 uppgavs G2 Esports AD-Carry och före detta midlaner, Luka "Perkz" Perković ha varit sugen på att återgå till midlane. Med Rasmus "Caps" Winther i laget blev det dock snabbt klart att det var en omöjlighet. Istället är kroaten nu klar för spel i LCS med Cloud9, en övergång som uppges ha kostat en rejäl slant för den amerikanska organisationen.
League of LegendsLeague of Legends

Officiellt: Rekkles klar för värsta rivalen — återförenas med Caps (0)

För två år sedan chockade Caps de flesta när han lämnade Fnatic och Rekkles och skrev kontrakt med värsta rivalen, G2 Esports. Nu går svensken samma väg. Efter att ha tackat nej till ett välkryddat kontraktsförslag av Fnatic är han nu klar för G2 Esports. —Jag lovade att vinna Worlds och jag kommer att göra det, säger Rekkles.
League of LegendsLeague of Legends

Ytterligare tre svenskar klara för spel i LEC (0)

De svenska spelarna verkar bli allt hetare på spelarmarknaden. Trots att Finn lämnat för spel i LCS så ser det ut att bli fler svenska spelare i LEC än föregående år. SK Gaming och Astralis är två av lagen som plockat in blågula spelare inför 2021.
League of LegendsEuropa

Chocken: Rekkles lämnar Fnatic (2)

Efter åtta år och 566 matcher i Fnatic kommer Martin "Rekkles" Larsson för första gången på länge att inte dra på sig den svartorangea tröjan 2021. Under onsdagskvällen meddelade Fnatic att svensken sagt till dem att han bestämt sig för att skriva kontrakt med ett annat lag, som ryktas vara värsta konkurrenten, G2 Esports.
League of LegendsEuropa

Klart: Svensken lämnar Rogue för spel i LCS (0)

Trots en succéartad säsong i LEC och spel i Worlds väljer Rogue att göra förändringar i laget. En av dem innebär att LEC blir av med en svensk då Finn "Finn" Wiestål lämnar för spel i Nordamerikanska CLG.
League of LegendsUSA

Europa helt ute ur Worlds — G2 förnedrade i sista matchen mot Damwon (2)

Efter att ett Europeiskt lag tagit sig till final två år i rad, 2018 Fnatic och 2019 G2, står det nu klart att Europa blir utan representant i årets Worldsfinal. Koreanska storfavoriten Damwon Gaming kontrollerade semifinalen mot G2 från start till mål och skickade ut dem med 3-1 i matcher.
League of LegendsWorlds

Fnatic utslagna efter historisk förlust — G2 krossar Gen.G efter Caps show (1)

Fnatic hade en nästintill omöjlig uppgift framför sig redan på förhand i kvartsfinalen när man ställdes mot kinesiska Top Esports. Européerna var dock så nära en bragd det går att komma, men det hela slutade istället med en historisk förlust. För G2 Esports var det desto gladare miner efter att de kört över Gen.G med 3-0 i matcher.
League of LegendsWorlds
Laddar..