×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.
Sponsrat inlägg av

QUIZ: Vilken typ av skärm ska du köpa? (0)

Det skriks om uppdateringsfrekvens, responstid och färger på en skärm. Men detta säger inte vilken typ av skärm du ska köpa. Ta detta quizet för att veta vilken typ av skärm som passar dig bäst.
HårdvaraSponsrat inlägg

Rekkles blir ansiktet utåt för Wimbledon (0)

G2 Esports har ingått i ett partnerskap med Ralph Lauren. Att ett så prestigefyllt varumärke går in i esporten är såklart. Men något som kanske är större är att Martin "Rekkles" Larsson blir ansiktet utåt för Wimbledon.
League of LegendsSverige

Inga svenskar med när MSI avgörs på Island — har inte hänt sedan 2017 (0)

Esportturneringar som spelats offline har lyst med sin frånvaro under den pågående covid-19 pandemin. Ett undantag är Mid-Season Invitational i League of Legends som spelas på Island. Turneringen där världens just nu bästa lag gör upp om titeln inleds idag och avgörs den 23 maj.
League of LegendsLeague of Legends

Svenskfesten förstörd — Tappar 2-0 ledning i finalen (0)

Med både G2 Esports och Rogue vidare till finalhelgen av LEC var det upplagt för en svensk triumf. När Emil "Larssen" Larsson och hans Rogue först besegrat G2 i semifinalen och sedan tagit en 2-0 ledning mot MAD Lions i finalen såg söndagen ut att bli en fin svenskdag. Tre raka förluster satte dock stopp för festen.
League of LegendsEuropa

Efter förra årets inställda turnering — MSI 2021 arrangeras på Island (0)

För två år sedan vann för första gången ett Europeiskt lag den internationella turneringen Mid-Season Invitational. Någon chans att försvara den titeln fick de dock inte då MSI 2020 ställdes in. I år får de dock chansen på nytt då Riot bekräftat att MSI 2021 kommer att bli av.
League of LegendsLeague of Legends

Rekkles närmar sig enorma milstolpen efter helgens revansch mot Fnatic (0)

I November förra året blev Martin "Rekkles" Larsson klar för värsta rivalen G2 Esports. Det första mötet med sina gamla lagkamrater i Fnatic slutade med förlust, men i lördagens returmatch var det G2 som fick sista ordet. Under segermatchen stod Rekkles också för sin 1880:e kill i LEC-sammanhang, vilket gör att han nu närmar sig milstolpen 2000 kills.
League of LegendsEuropa

Riot Games VD stämd för sexuella trakasserier (0)

Spelutvecklarna Riot har bekräftat att de inlett en utredning mot sin egna VD, Nicolo Laurent. Detta efter att en före detta anställd anklagat honom för sexuella trakasserier och könsdiskriminering i en stämning.
League of LegendsUSA
Laddar..