×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Fnatic möter Invictus i final — G2 och Cloud9 ute ur Worlds (0)

Martin "Rekkles" Larsson håller den svenska drömmen vid liv i sydkoreanska Gwangju efter att han hjälpt Fnatic till final över Cloud9. Det europeiska laget kommer att möta Invictus Gaming i finalspel, efter att dessa slagit ut G2 Esports.
League of LegendsWorlds

"Play-in"-fasen klar — här är grupperna till Worlds (0)

Under en intensiv vecka har den första omgången av League of Legends World Championship spelats, totalt tolv stycken lag har kämpat om de fyra sista platserna i Worlds. Både Cloud9 och G2 Esports med svensken Petter "Hjarnan" Freyschuss har säkrat sina platser i huvudturneringen.
League of LegendsWorlds

Sneaky slår rekord — Första spelaren att nå sex raka Worlds (1)

Årets upplaga av League of Legends World Championship kryper sig närmre och närmre. Nästan alla lag är färdigställda och en spelare har blivit legendarisk. Zachary "Sneaky" Scuderi är den enda spelaren som lyckats ta sig till sex raka Worlds.
League of Legends

NA LCS inför sjumannatrupper till slutspelet (1)

Metan i League of Legends har gjort att flera lag väljer att byta ut sina AD-Carrys mot andra spelare i truppen. Den nordamerikanska upplagan av League of Legends Championship Series har nu valt att utöka maxtillåtna spelare i ett lag under ett slutspel till sju.
League of LegendsLCS

Fem skins som hade passat perfekt för Pyke (0)

Pyke är inte ens ute och communityn spekulerar redan om vilka skins han kan kunna ha. Vi har samlat våra absolut favoriter i hopp om att något av dem ska bli verklighet.
League of LegendsMeta

Muspekaren i League of Legends byts ut (0)

Äntligen! Efter nästan tio år väljer Riot Games nu att pensionera League of Legends muspekare för att den ska passa in med alla nya grafiska element i spelet.
League of LegendsMeta

Riot släpper ny version av Mechs vs Minions (0)

Spela som Heimerdinger, Tristana, Corki eller Ziggs i Riot Games senaste bordspel. Programmera och använd dina robotar mot minionsen som hotar Runeterras säkerhet.
League of LegendsLeague of Legends

Flyquest kontrakterar Saintvicious (0)

Jung "Rapidstar" Min-sung lämnade tidigare denna månad rollen som strategisk coach för Flyquest. Nu har de hittat en ersättare i form av Brandon "Saintvicious" DiMarco.
League of LegendsUSA

Ny Clash-grafik i League of Legends (0)

Demacia, Freljord, Piltover, Shadow Isles eller Zaun? Riot Games ser ut att ge spelare möjligheten att visa upp sina Clash-färdigheter via ny grafik.
League of LegendsMeta

Riot Games vill förbättra support-rollen (0)

Andrei "Meddler" van Roon från Riot Games har offentliggjort att spelutvecklarna nu tar en extra titt på supportsen. Mycket för att det ska bli en roligare och mer aktiv roll.
League of LegendsMeta
Laddar..