×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Succéstart för de svenska lagen — dubbla segrar mot Norge (0)

Igår körde den nordisk-brittiska turneringen Telia Masters igång och för de två svenska lagen som deltar blev det en kanonstart. UniQ Esports Club lyckades efter en mycket jämn match besegra Viking Esports medan Granit Gaming kunde ta en komfortabel seger mot Nordavind.
League of LegendsNorden

Allt du behöver veta om Telia Masters (0)

Ikväll, tisdag, är det dags för den första upplagan av Telia Masters. 12 lag kommer att delta i turneringen och kämpa om totalt 10 000 euro i prispengar och en chans att nå den högsta nordiska ligan, NLC. Turneringen pågår till den 9 augusti då finalen går av stapeln.
League of LegendsNorden
Sponsrat inlägg av

Fragbite testar: Hur äter man chips framför datorn på bästa sätt? (11)

Chips är ju något som är otroligt gott. Men det blir ofta problem när man ska käka dessa framför datorn. Det blir ofta kladdigt och smulor kan hamna överallt. Tillsammans med Estrella har vi valt att testa lite olika metoder för att se hur man käkar chips vid datorn på bästa sättet. Här är våra resultat!
FragbiteSponsrat inlägg

Dubbla förluster för Fnatic — kan missa slutspel (0)

Maskineriet fortsätter att hacka för Fnatic. Under helgens omgångar inkasserade Martin "Rekkles" Larsson och hans lagkamrater två nya förluster. Nu hänger slutspelsplatsen och chansen att ta sig till Worlds på en skör tråd.
League of LegendsEuropa

UniQ Esports Club tar hem Telia Esports Series Sweden (1)

Efter en sex veckor lång grundserie och två veckor med slutspel är den första säsongen av Telia Esports Series Sweden avgjord. Som historiska mästare stod förhandsfavoriten UniQ Esports Club som nu blickar fram mot Telia Masters. —Vi borde vara ett av de bättre lagen i turneringen, säger UniQs supportspelare Ludvig "Baloo" Grönlund.
League of LegendsSverige

Fansen rasar mot LEC: "Hycklare" (2)

Efter att den Europeiska ligan, LEC, ingått ett nytt samarbetsavtal med Saudiarabiska Neom har de fått massiv kritik. Både arga fans och egna anställda kritiserar ligan, framförallt på grund av Saudiarabiens hållning när det kommer till hbtq-frågor.
League of LegendsEuropa

Skrattvarning: LCS-spelarna missar allt under gankförsöket (1)

Varken 100 Thieves eller Golden Guardians har imponerat under sommarens LCS-säsong. Därför var mötet mellan de båda lagen av största vikt för att undvika att bli indragen i slutspelsstriden. Efter matchen var det dock inte många som hade fokus på resultatet.
League of LegendsUSA

Så tjänar du in favor för alla hjältar samtidigt under Spirit Blossom (4)

League of Legends stora sommarevent är i full gång. Genom att spela specifika hjältar kan spelare tjäna belöningar i form av skins, emotes och icons. För den som vill låsa upp belöningarna så snabbt som möjligt är det bäst att göra på rätt sätt från början.
League of LegendsLeague of Legends

Yone är nästa hjälte att kliva in på riften — är Yasuos bror (2)

I fredags bekräftade Riot Games det alla väntat på, nämligen att deras nästa hjälte blir Yasuos bror, Yone. I en tio minuter lång video avslöjas det att nästa hjälte blir Yone och tittaren får följa historien bakom de två bröderna.
League of LegendsLeague of Legends

Allt du behöver veta om League of Legends nya event: Spirit Blossom (1)

En helt ny samling skins, två nya hjältar och en mängd nya uppdrag väntar i patch 10.15 när League of Legends nya event drar igång. Eventet går under namnet Spirit Blossom och precis som tidigare kommer spelare att kunna göra speciella uppdrag och få belöningar.
League of LegendsLeague of Legends

Så får du Lillias Haiku i League of Legends (1)

League of Legends nästa hjälte ser ut att bli junglaren Lillia. Nu ser spelare världen över ut att kunna säkra henne gratis. Den som hittar Lillias Haiku ryktas nämligen få Lillia helt gratis när hon släpps under patch 10.15
League of LegendsLeague of Legends

Larssen toppar statistiken för midlaners efter segern över Excel (1)

Det är inte mycket som verkar kunna stoppa Rogue i sommarens LEC. Laget tog sin fjärde raka seger under lördagen när Excel Esports besegrades. Svenske midlanern Emil "Larssen" Larsson var som vanligt en stor bidragande faktor till segern med sin Corki.
League of LegendsEuropa

UniQ Esports Club till semifinal efter rysare mot FALKN (8)

Under torsdagskvällen spelades den första slutspelsomgången i Telia Esports Series Sweden och det visades på högklassig League of Legends från start. Efter två matcher stod det tillslut klart att UniQ Esports Club besegrat FALKN och storfavoriterna är därmed klara för semifinalen som spelas kommande måndag.
League of LegendsSverige

Här är Lillia — League of Legends nyaste hjälte (0)

Två år har gått sedan Riot Games släppte en hjälte som var tänkt att spelas på jungler positionen, nu är det dags igen. I samband med patch 10.15 kommer det senaste tillskottet, Lillia, att släppas.
League of LegendsLeague of Legends

Worlds i fara när Kina stoppar internationella sportevenemang i landet (0)

Årets Worlds-turnering i League of Legends är planerad att hållas i Shanghai, Kina. Nu ser det dock ut som att Riot Games tvingas ta fram en ny lösning. Kinesiska myndigheter har nämligen satt stopp för alla internationella sportevenemang i landet, året ut.
League of LegendsLeague of Legends
Laddar..