×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Vaevictis Esports plockar upp damlag för LCL (0)

På grund av vad som ryktas vara en stram ekonomi och ett misslyckande i jakten på att sälja sin LCL-plats har Vaevictis Esports plockat upp ett ryskt damlag. Det relativt okända laget går nu upp mot bland andra Gambit Esports.
League of LegendsRyssland

GeT_RiGhT bland Forbes mest inflytelserika personer 2019 (2)

Christopher "GeT_RiGhT" Alesund är en av de 30 personer som tar plats i Forbes 30 under 30 europeiska lista för sport och spel. En lista som listar de inflytelserika personerna under 30 år. Med på listan hittas ett flertal kända ansikten inom esporten och ett antal svenskar. Martin "Rekkles" Larsson och Adam "Armada" Lindgren är också med på listan.
Counter-StrikeSverige

Rekkles efter LEC-förlusten: "I don't wanna blame it on anyone" (0)

Efter den hårda förlusten mot G2 Esports i LEC under lördagen tog Fnatics ADC Martin "Rekkles" Larsson till sin stream för att förklara sin sida av det hela. Han uppmanar sina fans att inte skylla på någon, speciellt inte lagets coach Joey "YoungBuck" Steltenpool.
League of LegendsÖvrigt

Astralis möter Origen i League of Legends (1)

CS:GO-laget Astralis kommer nu att försöka ta sin dominans vidare till ännu ett spel, League of Legends. Det danska laget kommer på onsdag att möta sina RFRSH-kamrater, Origen, i en match på Summoners Rift samt två matcher på ARAM-kartan Howling Abyss.
League of LegendsDanmark

JW:s stöttande ord efter tung LEC-start: "Vi ger inte upp" (0)

Säsongen har inte börjat speciellt bra för Fnatics League of Legends-lag. Efter ytterligare en förlust går laget 0-4 i spelade matcher, något organisationens CS:GO-spelare Jesper "JW" Wecksell uppmärksammade via Twitter.
League of LegendsEuropa

Riot Games blir stämda — för sexism (0)

Två kvinnor, varav endast en arbetar kvar, har valt att lämna in en stämningsansökan riktad mot League of Legends och LoL Esports-skaparna Riot Games. Stämningen ska grunda sig i företagets sexistiska miljö och sexuella trakasserier.
League of LegendsUSA

Riot Games byter namn på LCS till LEC — offentliggör deltagande lag (3)

Inte nog med att Riot Games valt att byta namn och logga på hela sin europeiska proffs-liga i League of Legends, så har de gått ut med de deltagande lagen inför den kommande säsongen. Fnatic finnes bland återvändarna och Rogue har säkrat en plats mot en avgift på 10,5 miljoner euro.
League of LegendsLCS

Fnatic möter Invictus i final — G2 och Cloud9 ute ur Worlds (0)

Martin "Rekkles" Larsson håller den svenska drömmen vid liv i sydkoreanska Gwangju efter att han hjälpt Fnatic till final över Cloud9. Det europeiska laget kommer att möta Invictus Gaming i finalspel, efter att dessa slagit ut G2 Esports.
League of LegendsWorlds

"Play-in"-fasen klar — här är grupperna till Worlds (0)

Under en intensiv vecka har den första omgången av League of Legends World Championship spelats, totalt tolv stycken lag har kämpat om de fyra sista platserna i Worlds. Både Cloud9 och G2 Esports med svensken Petter "Hjarnan" Freyschuss har säkrat sina platser i huvudturneringen.
League of LegendsWorlds

Sneaky slår rekord — Första spelaren att nå sex raka Worlds (1)

Årets upplaga av League of Legends World Championship kryper sig närmre och närmre. Nästan alla lag är färdigställda och en spelare har blivit legendarisk. Zachary "Sneaky" Scuderi är den enda spelaren som lyckats ta sig till sex raka Worlds.
League of Legends

NA LCS inför sjumannatrupper till slutspelet (1)

Metan i League of Legends har gjort att flera lag väljer att byta ut sina AD-Carrys mot andra spelare i truppen. Den nordamerikanska upplagan av League of Legends Championship Series har nu valt att utöka maxtillåtna spelare i ett lag under ett slutspel till sju.
League of LegendsLCS

Fem skins som hade passat perfekt för Pyke (0)

Pyke är inte ens ute och communityn spekulerar redan om vilka skins han kan kunna ha. Vi har samlat våra absolut favoriter i hopp om att något av dem ska bli verklighet.
League of LegendsMeta
Laddar..