×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.
Ad
Philips OneBlade

Blogginlägg

Fragbite expanderar ytterligare — startar PUBG-sektion

7
Vi på Fragbite fortsätter att satsa för framtiden. Därför gör det oss extra glada att nu kunna berätta om vår senaste satsning, en helt ny PUBG-sektion. Satsningen sker tillsammans med Philips och kommer dessutom med en riktigt spännande PUBG-turnering.
Playerunknown's Battlegrounds, mer känt som PUBG, har tagit världen med storm. Därför känns det inte mer än naturligt att vi nu välkomna speltiteln här på sajten, och vi gör det på ett storslaget sätt.

Egen sektion och stor turnering

CS:GO och League of Legends får nu sällskap då PUBG blir den senaste sektionen här på Fragbite. Här kommer vi att presentera nyheter om och kring spelet samt dess esportscen. Där kan även komma att dyka upp en rad andra godbitar.

Extra glädjande är att Philips OneBlade Cup gör comeback, denna gång med fokus på PUBG. Turneringen, som kommer att ha plats för minst 1000 lag, drar igång i april.

Mer information inom kort...

Samtidigt som vi nu öppnar upp PUBG-sektionen fortsätter förberedelserna inför Philips OneBlade Cup. Det betyder att vi inom kort kommer att släppa all matnyttig information om turneringen, dess kval och samtidigt när den öppnas upp för att ta emot era registreringar.


Vi hoppas att ni, våra fantastiska besökare, är lika glada över det här som vi är. Samtidigt vill vi rikta ett stort tack till vår partner, Philips.

Ad
Philips OneBlade

7 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 7 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..