×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.
Philips OneBlade

Fem PUBG-tips för att ta spelandet till nästa nivå (3)

Det finns en del saker i Playerunknown's Battlegrounds som kanske inte är helt uppenbara. Oavsett om du är nybörjare eller erfaren så är chansen stor att det finns något du missat. Därför kommer här fem tips som kan ta ditt spelande till nästa nivå.
PUBGMeta
Philips OneBlade

Team Random vinner Philips OneBlade Cup (3)

Philips OneBlade Cup är över. Totalt 742 lag har deltagit i denna 13 veckor långa turnering som fick sitt slut under fredagskvällen då Team Random lade vantarna på förstaplatsen.
PUBGPhilips OneBlade Cup

Följ Philips OneBlade Cup-finalerna på Kappa Bar i Stockholm (0)

Med start på måndag den 25 juli drar finalveckan för Philips OneBlade Cup igång. Några dagar senare, närmare bestämt på fredag, har det blivit dags för turneringsfinalen, en final som du har chansen att följa live från Kappa Bar i Stockholm.
PUBGPhilips OneBlade Cup

Här är historien bakom namnet Tinderguld (6)

Vi tog ett snack med PUBG-laget Tindergulds lagkapten Marcus "MILLAWxD" Vestlund för att ta reda på varför de inte har någon organisation bakom sig, var namnet kommer ifrån, och hur nära de nu är att faktiskt skriva på ett proffskontrakt.
PUBGSponsrat inlägg

Dags för åttondelsfinaler i Philips OneBlade Cup (1)

Under måndagskvällen går startskottet för slutspelet i Philips OneBlade Cup, detta då åttondelsfinalerna drar igång. Klicka dig in på helgens sändning för att hänga med i det senaste från turneringen.
PUBGPhilips OneBlade Cup
Laddar..