×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.
Philips OneBlade

NiP återvänder till PUBG (0)

Ninjas in Pyjamas är tillbaka med en ny lina efter de släppte det förra laget för en vecka sedan. De nya ninjorna har tidigare setts spela under Welcome To South Georgo.
PUBGEuropa
Philips OneBlade

NiP släpper resterande av sitt PUBG-lag (3)

Efter 11 månader inom Playerunknown's Battlegrounds väljer nu Ninjas in Pyjamas att lämna scenen. Orsaken ska vara att laget har misslyckats att ta sig in i toppskiktet.
PUBGNorden

M19 vinner GLL Season 2-finalerna (10)

GLL Season 2 Finals är över och vinnande ur den tre dagar långa turneringen gick tyska M19 med totalt 3360 poäng. Pittsburgh Knights och Faze Clan slutade på andra respektive tredjeplats.
PUBGSverige

Nu live: "Sanhok Forty-Fivers"-event i PUBG (2)

Playerunknown's Battlegrounds senaste tidsbegränsade event-mode kommer att vara på den 4x4 kilometer stora Sanhok-kartan. 80 spelare droppas på kartan och slåss om vinsten
PUBGMeta

Detta är Team Liquid — en PUBG-historia (1)

Andraplatstagarna under PUBG Global Invitationals debutupplaga har haft en osäker väg till toppen. Vad vi vet är att kaptenen, Keiron "Scoom" Prescott, utan tvekan var ett lyckat förvärv.
PUBGArtikel

Här är årets fetaste PUBG-artwork (1)

Vi på Fragbite gjorde en omröstning om vilket årets grymmaste artwork var och vi kom fram till att äran går till Mattias “MattyJay” Johansson från Falköping.
PUBGSverige

Ninjas in Pyjamas släpper Borg — skapar sekundärt PUBG-lag (2)

Efter noga övervägande har Ninjas in Pyjamas bestämt sig för att släppa Stian "Borg" Stakset från sitt PUBG-lag. Resterande spelare stannar kvar, men kommer inte att spela i samma lag då Oliver "ollywood" Tell fått i uppdrag att skapa ett sekundärt lag.
PUBGSverige

Oh My God vinner PGI:s förstaperson-turnering (1)

Efter fredagens paus gick världens toppande PUBG-lag in i förstapersonsperspektiv-turneringen under PUBG Global Invitational 2018. Kinesiska Oh My God säkrade förstaplatsen följt av Team Liquid.
PUBGTyskland
Laddar..