×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.
Ad
Philips OneBlade

Kinetic ostoppbara — dessa lag gör upp på lördag (0)

Vi är nu två veckor in i Philips OneBlade Cup och imorgon får vi reda på vilket lag som tar andra finalplatsen. I tisdagens kval var Kinetic som var helt ostoppbara, i torsdagens kval var det mer jämt mellan topplaceringarna.
PUBGNorden
Ad
Philips OneBlade

Ex-Lemondogs med flera i kvällens PCL kval (1)

I den näst sista omgången av PCL kvalet ser vi flera bekanta ansikten från den första säsongen av Fragleague. Vi har bland annat DaMighty (ex-Lemondogs) som vann Fragleague.
PUBGEuropa

Penta Sports går skilda vägar med sitt PUBG lag (0)

Efter att ha representerat Penta Sports går kvartetten tillbaka till att spela under namnet Exalt Gaming. Laget som kom tvåa under PEL kvalen och därmed säkrade en plats i den Europeiska proffsligan står nu utan organisation.
PUBGTyskland

12 professionella spelare bannade från PUBG (0)

Efter julens bannvåg gick nu PUBG corporation ut med hur det påverkar bland annat de europeiska spelarna som fastnade i nätet. De påverkade spelarna får antingen en 2 eller 3 års ban från tävlingsinriktad PUBG.
PUBGVärlden

Tittarguide: National PUBG League Preseason (0)

Inatt startar försäsongsturneringen i Nordamerika som avgör vilka lag som får spela i NPL fas 1 och vilka som får nöja sig med Contenders. På spel står även en prispott på 100 000 dollar.
PUBGUSA

Fyra lag ute ur Proleague efter julens bannvåg (2)

Efter julens massiva bannvåg åker fyra lag där spelare blivit påkomna att fuska ut ur National PUBG League (Nordamerikas svar på PEL). Detta gick PUBG corporation ut med under nyårsafton.
PUBGUSA

Philips Oneblade Cup är tillbaka — 50 000 kronor i prispotten (12)

Fragbite kan stolt presentera att Philips Oneblade Cup är tillbaka. Tillsammans med Philips kommer vi att arrangera en PUBG-turnering med totalt 50 000 kronor i prispotten. Åtta stycken lag ska kvala in till finalen där de möter de bästa lagen från Fragleague.
PUBGPhilips OneBlade Cup

PUBG Europe League kvalet avgjort — svenskarna utanför topp tio (3)

Offlinekvalet i Minsk är nu över och inget av våra svenskhopp lyckades ta sig till topp 10 och får därmed spela i Contender Series under den första säsongen. Båda finsklagen i Excelerate Gaming och Saunabois nådde större framgång med en tredje respektive sjundeplats.
PUBGVitryssland

Grupp A avgjord — dessa åtta tar sig till final (0)

Den första gruppen i PEL-kvalet är avgjord och de första åtta lagen som tar plats i finalen är klara. Bland de åtta lagen har vi säkrat svenskt deltagande i form av GamerLeagion och Marcus "Maccandark" Hellström.
PUBGVitryssland

Tittarguide: PUBG Europe League offline qualifer (1)

Årets viktigaste kval inom PUBG scenen går av stapeln idag i vitryska Minsk. På plats har vi fem stycken svenskar utspridda i fem olika lag. På spel står tio platser i PEL, proffsligan för PUBG som drar igång efter årsskiftet.
PUBGVitryssland

Team Unique Vinner GLL säsong 3 (0)

Efter sex veckors gruppspel och med 15 matcher över tre dagar i Stockholm har vi nu GLL säsong tre vinnarna i Team Unique. Detta är tredje gången i rad som vi ser ett CIS-lag vinna GLL.
PUBGVärlden

Team Unique går om Faze Clan efter dag två (0)

En dag och fem rundor återstår av GLL säsong tre finalen, efter dag två ser vi CIS-laget Team Unique gå förbi Faze Clan. Till dagens fem sista matcher har rysk-ukrainska laget cirka 200 poäng tillgodo.
PUBGACON

Vinterkartan Vikendi släppt på testservern (25)

Under förmiddagen lanserades en ny vinterkarta i PUBG vid namn Vikendi, med den kommer även ett nytt vapen 5.56 vapen, G36C och en snöskoter som båda är unika för den nya kartan.
PUBGMeta

Faze Clan i ledning efter första dagens matcher (0)

Faze Clan med David "Fuzzface" Tillberg Persson i spetsen står som ledare efter första dagens spel av GLL säsong tre finalerna. I toppen hittar vi framförallt EU/CIS lag med det närmsta Amerikanska lag i Eunited på en sjundeplats.
PUBGVärlden

Dreamcity plockar upp fredzw0w och p4tr1c (0)

Med säsong ett av Fragleague bakom oss sker det återigen förändringar bland de deltagande lagen, denna gång är det Dreamcity som plockar upp Fredrik "fredzw0w" Lindahl och Patric "p4tr1c" Frölander som tidigare spelade för 556 Mafia.
PUBGNorden
Laddar..