×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.
Ad
Philips OneBlade

PUBG Europe League går in i fas två (0)

PUBG Europe League eller PEL går in i fas 2, i denna nya fas har två lag lämnat ligan och därmed har vi nu två tillskott. Kan ENCE upprepa sin succé från den första fasen eller fortsätter Team Liquid dominera som de gjorde under Kick-off Cupen? De första 12 matcherna ser vi denna helgen!
PUBGEuropa
Ad
Philips OneBlade

PEL Kick-off Cup vidare till slutspel (0)

De tre första dagarna är nu över och med det är gruppspelet nu över. PEL lagen verkar inte riktigt hänga med Contenders lagen då hela 10 lag från Contenders har tagit sig vidare till final. Till slut så hade vi även ett frieri på scen när Mert "ABeautifulDeath" Ozturk friade till sin flickvän Zyenep "ritalel" Sualp.
PUBGEuropa

Här friar PUBG-spelaren mitt på scenen (0)

Efter grupp A av PUBG Europe League - Kick-off Cup så valde Digital Athletics-spelaren Mert "ABeautflDeath" Ozturk att fria till sin flickvän. We Need A Home-spelaren Zeynep "ritalel" Sualp blev minst sagt förvånad när frågan kom mitt på scenen.
PUBGEvenemang

Tittarguide: så spelas PEL Kick-off Cup (4)

Snart börjar fas 2 av PEL men innan dess är det dags för en kick-off. I denna turnering ser vi alla PEL lagen deltaga samt topp 16 från Contenders. Över sex dagar ser vi de tävla om totalt 225 000 dollar.
PUBGEuropa

Lazarus plockar upp Shoot To Kill (0)

Shoot To Kill som imponerade under helgen när de tog hem andraplatsen under Faceit Global Summit under påskhelgen har nu äntligen fått ett hem i Lazarus. Den nordamerikanska kvartetten kommer spela under den rosa fanan i fas två av NPL.
PUBGUSA

OP Gaming Rangers vinner Faceit Global Summit (0)

Under påskhelgen spelades Faceit Global Summit i London. På plats hade vi fyra Europeiska lag varav tre tog sig till final, där var det dock Koreanska OP Gaming Rangers som tog hem vinsten och 150 000 dollar.
PUBGStorbritannien

Fler vapen på Erangel — Nu på testservern (0)

I gårdagens uppdatering av testservern kom det stora förändringar till hur pass många vapen det finns på Erangel. Det kom även ett nytt belöningssystem till vapen där du låser upp extra föremål till dina vapen ju mer du använder dem.
PUBGMeta

Imorgon stänger anmälan till Fragleague PUBG (1)

Imorgon, 9 april, stänger anmälan till Fragleague säsong 2 PlayerUnknown's Battlegrounds. Ligan som har hela 450 000 kronor i prispotten, samt produktpriser, kommer att gå att spela i tre olika spel, Counter-Strike: Global Offensive, PlayerUnknown's Battlegrounds och Rocket League. Dra ihop ett lag med dina polare och var med och tävla om priserna.
PUBGNorden

ENCE vinner fas 1 av PEL (0)

Fas 1 är nu över och som vinnare har vi ligans mest konsekventa lag i form av finska ENCE. De står som överlägsna vinnare med hela 79 poäng ner till andraplatsen.
PUBGEuropa

ENCE går upp i ledning i PEL (0)

Andra veckans första speldag är över och ENCE har nu dragit ifrån G2 och står nu som ensam ledare. Samtidigt så klättrar Ninjas in Pyjamas upp till en sjundeplats.
PUBGEuropa

PEL — G2 och ENCE i ledning efter första veckans spel (0)

Första veckan av fas 1 är över i PUBG Europe League och vi har en delad ledning mellan tyska G2 Esports och finska ENCE. Mindre bra går det för de tre svenskarna, den högst placerade är Carl "Draedon" Birgersson och hans lag Pittsburgh Knights som är på en delad sjundeplats.
PUBGEuropa

Första resultaten inne från PEL fas 1 (0)

Fas 1 av PUBG Europe League (PEL) började igår, i toppen ser vi TSM och G2. Den högst placerade svensken är Carl "Draedon" Birggerson i Pittsburgh Knights på en fjärdeplacering.
PUBGEuropa

Uppdatering 27 når testservern (1)

Uppdatering 27 är nu tillgänglig på testservern och med den kommer ett nytt vapen till Vikendi. En hel del ändringar kommer även till existerande vapen.
PUBGMeta

GLL offentliggör Grand Slam: PUBG Classic (2)

Den 19-21 juli så kommer en av de största turneringen någonsin i PlayerUnknowns Battlegrounds, GLL Grand Slam: PUBC Classic, att spelas. Turneringen kommer att spelas i Stockholm och 16 lag från Europa, Nordamerika, Oceanien och Latinamerika kommer att delta.
PUBGSverige
Laddar..