×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.
Ad
Philips OneBlade
Ad
Philips OneBlade

Excelerate Gaming plockar upp o1ne (1)

Den finländska fyran har spelat under namnet o1ne sedan början av Augusti har blivit upplockade av den Amerikanska organisationen Excelerate Gaming.
PUBGFinland

Auzom Premier League säsong tre inställd (0)

Under lördagen gick Auzom ut med beskedet att de ställer in säsong tre av deras Auzom Premier League (APL). Anledningen till beslutet är för närvarande okänd men Auzom säger i pressmeddelandet att de inte är klara med PUBG och kommer komma tillbaka.
PUBG

PUBG patch 23 når testservern (5)

Uppdatering nummer 23 har anlänt till testservern och har med sig en del godsaker, 50 vs 50 matcher, nytt vapen och ändringar till den blå zonen för att nämna några.
PUBGVärlden

Team Reciprocity plockar upp The Reckoning (0)

Kvartetten bestående av Romain "Shiv" Hermann, Adrian "Haxete" Blom, Keiron "Scoom" Prescott och Raphael "Raphyyy" Pereira har hittat ett nytt i hem i Team Reciprocity. Laget är för närvarande aktiva i GLL säsong tre där de just nu är på en åttondeplats.
PUBGEuropa

Bluehole och Starladder startar ny proffsliga i Europa (2)

Bluehole och Starladder har ingått i samarbete och startar "PUBG European League" eller PEL, den första proffsligan för Playerunkonwn's Battlegrounds med en miljon euro, motsvarande 10,4 miljoner kronor i prispotten.
PUBGVärlden

NiP i topp med två omgångar kvar - här är ställningen i GLL säsong 3 (0)

Fyra veckor har spelats i GLL säsong tre och finalen närmar sig. Med bara två omgångar av ligaspel kvar har vi Ninjas in Pyjamas i toppen i Europa tätt följda av O1ne och Team Liquid. I Amerika är det jämnt kring kvalplatserna och CIS/Turkiet är i stort sett redan avgjord trots två omgångar kvar att spela.
PUBGVärlden

NiP återvänder till PUBG (0)

Ninjas in Pyjamas är tillbaka med en ny lina efter de släppte det förra laget för en vecka sedan. De nya ninjorna har tidigare setts spela under Welcome To South Georgo.
PUBGEuropa

NiP släpper resterande av sitt PUBG-lag (3)

Efter 11 månader inom Playerunknown's Battlegrounds väljer nu Ninjas in Pyjamas att lämna scenen. Orsaken ska vara att laget har misslyckats att ta sig in i toppskiktet.
PUBGNorden

M19 vinner GLL Season 2-finalerna (10)

GLL Season 2 Finals är över och vinnande ur den tre dagar långa turneringen gick tyska M19 med totalt 3360 poäng. Pittsburgh Knights och Faze Clan slutade på andra respektive tredjeplats.
PUBGSverige

Nu live: "Sanhok Forty-Fivers"-event i PUBG (2)

Playerunknown's Battlegrounds senaste tidsbegränsade event-mode kommer att vara på den 4x4 kilometer stora Sanhok-kartan. 80 spelare droppas på kartan och slåss om vinsten
PUBGMeta

Detta är Team Liquid — en PUBG-historia (1)

Andraplatstagarna under PUBG Global Invitationals debutupplaga har haft en osäker väg till toppen. Vad vi vet är att kaptenen, Keiron "Scoom" Prescott, utan tvekan var ett lyckat förvärv.
PUBGArtikel
Laddar..