×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.
Ad
Philips OneBlade

Uppdatering 27 når testservern (0)

Uppdatering 27 är nu tillgänglig på testservern och med den kommer ett nytt vapen till Vikendi. En hel del ändringar kommer även till existerande vapen.
PUBGMeta

GLL offentliggör Grand Slam: PUBG Classic (2)

Den 19-21 juli så kommer en av de största turneringen någonsin i PlayerUnknowns Battlegrounds, GLL Grand Slam: PUBC Classic, att spelas. Turneringen kommer att spelas i Stockholm och 16 lag från Europa, Nordamerika, Oceanien och Latinamerika kommer att delta.
PUBGSverige
Ad
Philips OneBlade

Elgiganten Gaming vinner Philips OneBlade Cup (4)

Efter nio veckors spel har vi äntligen vinnarna i Philips OneBlade Cup. Elgiganten Gaming går vinnande ur och tar med sig den största delen av de 50 000 kronorna som stod på spel.
PUBGPhilips OneBlade Cup

Finaldags i Philips Oneblade Cup (2)

Allt är nu klart inför söndagens final i Philips Oneblade Cup. Snart vet vi vem som går hem med den stora delen av 50 000 kronor.
PUBGNorden

Ence går in i PUBG — plockar upp o1ne (0)

Den finska kvartetten har stått utan organisation sedan årsskiftet då de lämnade Excelerate Gaming. Under gårdagen gick ENCE ut med att de nu plockat upp dem inför den stundande fas ett av PEL.
PUBGFinland

Elgiganten Gaming kniper den sista finalplatsen (2)

Åtta veckors kvalomgångar är nu över och den sista platsen i finalen togs hem av Elgiganten Gaming. Den sista veckofinalen var oerhört jämn ända in i slutet men med marginalerna på sin sida så tog Elgiganten hem den sista finalplatsen.
PUBGNorden

Sista finalplatsen står på spel i helgens veckofinal (0)

Det har gått åtta veckor sedan kvalen för Philips Oneblade Cup drog igång och efter imorgon, lördag vet vi äntligen vilka 16 lag som kommer göra upp om 50 000 kronor. Dessa 16 lag spelar om den sista finalplatsen i helgens veckofinal.
PUBGNorden

Shrimzy går med i Ghost Gaming (0)

Tristan "Shrimzy" Nowicky, som visade framfötterna under NPL Royale där han och hans Overconfident tog hem en tredjeplats har nu gått med Ghost Gaming. Ghost kämpar för närvarande för att stanna kvar i NPL då laget i skrivande stund ligger på en tolfteplats.
PUBGUSA

Dessa 16 gör upp om den näst sista finalplatsen i POBC (0)

På lördag spelas den sjunde veckofinalen av Philips Oneblade Cup där den näst sista finalplatsen står på spel. Bland de lagen som kvalat in så har vi ett nytt lag som utmärkte sig i sitt kval, Team Evo som övertygande tog hem torsdagens kval.
PUBGNorden

NPL Royale med 80 000 dollar i prispott spelas i helgen (0)

Denna helgen kommer ordinarie NPL (National PUBG League) matcher utgå och kommer ersättas av NPL Royale, en turnering som spelas under helgen där alla NPL och NPL-C lag deltar och tävlar om totalt 80 000 dollar, cirka 750 000 kronor.
PUBGUSA

Umx Gaming äntligen vidare till Philips Oneblade final (0)

Den sjätte kvalveckan är över och efter lika många försök har uMx Gaming lyckats ta sig till final i Philips Oneblade Cup. Där kommer de göra upp med sju andra kvalade lag samt åtta lag från första säsongen av Fragleague.
PUBGNorden

Sjätte finalplatsen på spel i morgondagens veckofinal (0)

I lördagens veckofinal har vi både återvändare från tidigare kval som vill bevisa att de hör hemma i finalen samt nya ansikten som vill visa vad de kan. Going Quantums akademilag är ett av de nya tillskotten som tog hem andra platsen i torsdagens kval och vill visa att de också kan ta sig till final.
PUBGNorden

Lagen för den femte veckans kvalfinal är klara (0)

De 16 lagen som kommer göra upp om den femte finalplatsen imorgon är nu klara. Going Quantum var heta i sitt kval men räcker det hela vägen fram? Det får vi reda på imorgon i den femte veckofinalen.
PUBGNorden

Kinetic tar hem den fjärde finalplatsen (0)

Vi har nu hälften av lagen från de öppna kvalen klara för final efter att Kinetic tog hem den fjärde finalplatsen under lördagens veckofinal i Philips Oneblade Cup.
PUBGNorden

Dessa 16 gör upp om den fjärde finalplatsen (0)

Imorgon är det dags för veckofinal i Philips OneBlade Cup och veckans finallag är klara. Denna veckan ser vi flera lag som är inne på sitt andra eller tredje försök att nå final.
PUBGNorden

Shroud bannad från PUBG — för andra gången (0)

Under natten till idag har Michael "Shroud" Grzesiek blivit bannad från PUBGs testserver. Bannen kommer efter att Shroud samarbetade med spelare utanför hans lag, något som inte är tillåtet.
PUBGKanada

Tredje kvalplatsen står på spel i dagens veckofinal (0)

12.00 startar veckofinalen i Philips OneBlade Cup där lagen gör upp om vem som tar den tredje finalplatsen från det öppna kvalet. De som tar sig till finalen spelar mot åtta andra från det öppna kvalet samt åtta lag från den högsta divisionen av Fragleague.
PUBGNorden
Laddar..