×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.
Ad
Philips OneBlade

MYM still number one after second week of Fragleague (0)

The Norwegian team Meet Your Makers is still on top of the leaderboard after the second week of Fragleague Season 3. The second week ended in a three way tie but their points from the previous week allowed MYM to keep to number one spot.
FragleagueFragleague
Ad
Philips OneBlade

Ryssland vinner Nations Cup (0)

Ryssland vann PUBG Nations Cup som spelades i helgen i Seoul, Sydkorea. Efter en jämn strid mot Sydkorea i slutet av turnering reser ryssarna nu hem 100 000 dollar rikare.
PUBGVärlden

Faze Clan vinner GLL Grand Slam (0)

De bästa lagen från Europa, Nordamerika, Sydamerika och Oceanien samlades i Stockholm för att göra upp om 300 000 dollar och visa vem som är bäst utanför Asien. Som vinnare stod till slut Faze Clan.
PUBGVärlden

Faze Clan vinner PEL fas 2 (0)

Efter 96 spelade matcher är det Faze Clan som står som vinnare efter fas två av PEL. Totalt slutade de på 705 poäng vilket ger dem ett snitt på cirka 7.3 poäng per match, i och med vinsten tar de hem 100 000 dollar och en plats till GLL Grand Slam senare i juli.
PUBGEuropa

Natus Vincere i ledning inför sista veckans spel (0)

Det återstår tolv matcher att spela i PEL och inför den sista helgen har fyra lag redan säkrat sina platser till GLL Grand Slam. Den femte och sista platsen är det tre lag som har chans om. Samtidigt så kämpar Ence om att hålla sig kvar till nästa säsong.
PUBGEuropa

556 Mafia dominerar Dreamhack BYOC (1)

I Dreamhacks BYOC turnering fann vi ett bekant namn i form av 556 Mafia. Andra pristagarna från både säsong 1 och 2 av Fragleague var trötta på andraplatser och ville visa att de kan dominera.
PUBGDreamHack

Natus Vincere i ledning inför femte veckans spel (0)

Natus Vincere upprepade sin framgång från förra veckan då de återigen plockade hem 105 poäng. Detta gör att de nu går upp i ledning i PEL medan Faze Clan får se sig själva gå ner till en andraplats. Det återstår nu fyra veckors spel och vi börjar se en klyfta bildas.
PUBGEuropa

Hugstar och dEAGZ från Elgiganten Gaming: "Vi kunde ha presterat mycket bättre" (0)

I samband med att Fragleagues andra säsong nått sitt slut tog Fragbite, tillsammans med Philips OneBlade, pulsen på ett av PUBG-högstadivisionens deltagande lag. Elgiganten Gamings Logi "Hugstar" Baldursson och Simon "dEAGZ" Dahlström är dock inte speciellt nöjda med sitt resultat i Fragleague, men boostas trots allt fortfarande av sin Philips OneBlade Cup-vinst tidigare i år.
PUBGSponsrat inlägg

Faze Clan upp i ledning i PEL (0)

Faze Clan är nu uppe i ledning inför den tredje omgången av PEL. Med en ledning på hela 35 poäng över Team Liquid har de en chans på att fortsätta dra ifrån i helgens matcher.
PUBGEuropa

PUBG Europe League går in i fas två (0)

PUBG Europe League eller PEL går in i fas 2, i denna nya fas har två lag lämnat ligan och därmed har vi nu två tillskott. Kan ENCE upprepa sin succé från den första fasen eller fortsätter Team Liquid dominera som de gjorde under Kick-off Cupen? De första 12 matcherna ser vi denna helgen!
PUBGEuropa

PEL Kick-off Cup vidare till slutspel (0)

De tre första dagarna är nu över och med det är gruppspelet nu över. PEL lagen verkar inte riktigt hänga med Contenders lagen då hela 10 lag från Contenders har tagit sig vidare till final. Till slut så hade vi även ett frieri på scen när Mert "ABeautifulDeath" Ozturk friade till sin flickvän Zyenep "ritalel" Sualp.
PUBGEuropa

Här friar PUBG-spelaren mitt på scenen (0)

Efter grupp A av PUBG Europe League - Kick-off Cup så valde Digital Athletics-spelaren Mert "ABeautflDeath" Ozturk att fria till sin flickvän. We Need A Home-spelaren Zeynep "ritalel" Sualp blev minst sagt förvånad när frågan kom mitt på scenen.
PUBGEvenemang
Laddar..