×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Blogginlägg

Tack och lycka till, André!

6
Allt har sitt slut. Tyvärr är det även så med André "rich" Åkerbloms Fragbite-resa. Jag vill passa på att tacka honom för tiden som varit, och samtidigt försöka förklara hur viktig han har varit för mig.
Det flesta har nog redan läst André "rich" Åkerbloms senaste blogginlägg, de_couch blir det sista jag gör med Fragbite. I det berättar André att han efter ett stort antal år, varav en majoritet som chefredaktör på sajten, väljer att lämna Fragbite. Nya äventyr vänter i Brexit-land där Twitch nu får äran att ha honom i sitt team.

Först och främst vill jag åter gratulera André till positionen. Det visar inte minst på vilket gott, och välförtjänt, rykte han har inom esportbranschen. Han återförenas där med gamla radarpartnern Pontus "p0ntus" Eskilsson, Eslövkillen som under flera år var sajtchef här på Fraggan. Kul! Och du Pontus, ta väl hand om honom!

Det har knappast undgått någon hur mycket André har betytt för Fragbite. Däremot är det kanske inte lika känt hur mycket han har betytt för mig, personligen. Jag kan med säkerhet säga att jag inte skulle ha befunnit mig där jag är idag, om det inte vore för André. Han har under dessa år varit en fantastisk chef och medarbetare. Ödmjuk som få, med ett stort hjärta och ett enormt kunnande. Att vi dessutom oftast tycker väldigt lika gjorde inte direkt det svårare att jobba nära honom. Alla dessa saker fick mig övertygad om att ta mitt Fragbite-engagemang från ett ströjobb till att bli min karriär. Det är jag otroligt glad för idag.

Det finns väldigt många trevliga minnen, flera av vilka kommer från de gånger som jag slaggat hemma hos André i samband med olika resor. Då vi har käkat kebabpizza från Valentinos i Upplands Väsby, druckit någon öl och bara snackat skit. Ett annat som sticker ut är min första coverresa tillsammans med André, ESWC 2012. Den var katastrofal, på många sätt och vis, men så här nästan fem år senare går det att skratta åt den. Titeln "När allt går fel" passar väldigt bra för den krönika jag skrev om saken när det begav sig.

Det är med skräckblandad förtjusning som jag nu ska axla Andrés redaktionella ansvar på Fragbite.se och Fragbite.com. Visst, jag har redan sedan tidigare tagit över en del av hans arbetsuppgifter men nu kommer jag inte ha någon att luta tillbaka på då det ska beslutas om diverse publiceringar. Och ja, det är klart att André kommer att vara saknad, men jag både hoppas och tror att detta ska kunna bli något bra. Jag tror verkligen att jag, Viktor (vuggo) och Carro utgör en bra kärna för att ta Fragbite framåt. Exakt hur, det får framtiden utvisa...

Än en gång; ett stort tack för allt, André! Ta hand om dig och fortsätt sprida både esportkunskaper, sång och glädje runtomkring dig i London.
2019-05-07 13:34
Sverige var fortsatt dominanta efter SK Gamings vinst i Samsung Euro Championship 2007, men året därpå var det Fnatic som tog plats på prispallen. Tillsammans med Samsung tar vi en titt tillbaka på svenskarnas framgångar.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..