×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Något gick fel.
Logga in med Facebook
  • Facebook
  • Google

Blogginlägg

Ditt önskade användarnamn, minst 2 och högst 30 tecken
Minst sju (7) tecken
Upprepa ditt lösenord
Du behöver komma åt epostadressen för att bekräfta din registrering
Upprepa din epostadress
Genom att kryssa i rutan accepterar du Fragbites användaravtal samt Fragbites Regler och förbinder dig att följa dessa samt hålla dig uppdaterad om evenutella förändringar.
Laddar hyperadvancerade autentiseringsmekanismer...
Kommer inom en inte allt för snar framtid.
Kommer förhoppningsvis innan du vet ordet av.
hjälp mig
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.
Jag förstår, ta bort denna ruta!

FragbiteFBBlogginlägg

de_couch blir det sista jag gör med Fragbite

18
I oktober fyller jag tio år på Fragbites redaktion. Den 18 oktober 2007 var datumet då jag fick min titel som Prövoskribent, och där förändrades egentligen hela min framtid. Jag kommer dock inte att fira mitt tioårsjubileum på den blå sajten.
Jag tänker inte dedikera den här bloggen åt att skriva snyfthistorier om det decennium som passerat sedan jag blev en del av redaktionen. Jag känner mig dock förpliktigad att informera er om vad som komma skall.

Det är många riskfria småkliv som tagit mig från att vara den fjuniga 19-åringen med golfkeps till att bli den förhållandevis välhåriga chefredaktören på Fragbite-kontoret i Stockholm. Nu är jag dock redo att, till synes för första gången i mitt liv, ta ett stort kliv.

rich och p0ntus.
Jag och Pontus i Los Angeles under WCG 2010.

Detta stora kliv innebär att lämna Fragbite och Sverige. Jag kommer att påbörja ett nytt kapitel av mitt liv i London, där jag kommer att återförenas med min före detta radarpartner Pontus genom att jobba för Twitch.

Jag känner att det är viktigt att understryka att jag inte bara drar så fort ett erbjudande kommer. Detta är inte första gången en möjlighet landat i mitt knä, men det är första gången jag tar vara på den. Jobbskiftet handlar inte om att jag vill byta arbetsgivare, kollegor eller arbetsuppgifter. Jag har älskat att jobba för Fragbite under dessa tio år (mer än sex år som heltidsjobb). Många skulle nog till och med säga att jag har haft en ohälsosamt stark koppling till sajten.

I det här fallet handlar det främst om att förändra något i ett stillastående liv. Jag vill ta ett stort kliv, något många skulle se som en risk. Jag känner att jag vill citera Lindas favoritartist.


Majorsändningen "de_couch", som jag för alltid kommer att kalla för Majorsoffan inofficiellt, blir det sista projektet jag gör med Fragbite. Sändningen kommer att vara rent ut sagt pissrolig att genomföra. Att bara sitta i en studio med härliga människor och kolla på det bästa som Counter-Strike har att erbjuda känner jag är den perfekta avslutningen.

Jag älskar även att det är tillsammans med Viktor "vuggo" Jendeby, en person jag velat jobba med sedan flera år tillbaka. Det är klart olyckligt att han kommer in när jag försvinner, men jag är också övertygad om att han kommer göra ett galant jobb när det kommer till att styra Fragbite mot fantastiska framgångar.

Värt att notera är att Per "Xerm" Sjölin kommer ta en större administrativ roll redaktionellt (läs: chefredaktör), och således jobba intensivt sida-vid-sida med vuggo. Det är något jag också är väldigt bekväm med då Per typ gjort mer än vad jag har i den rollen det senaste året.

Nåväl, jag vill inte rabbla för mycket. Jag och vuggo har alltid bollat bra med varandra, och därför rekommenderar jag starkt att ni följer de_couch under majorn. Jag tror att det kan bli någonting som ni besökare kommer minnas med ett leende i framtiden.

ps: Tror ni att vi kan dundra upp mig till 200 000 profilträffar innan jag försvinner?

45 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 45 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..