×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Något gick fel.
Logga in med Facebook
  • Facebook
  • Google

Blogginlägg

Ditt önskade användarnamn, minst 2 och högst 30 tecken
Minst sju (7) tecken
Upprepa ditt lösenord
Du behöver komma åt epostadressen för att bekräfta din registrering
Upprepa din epostadress
Genom att kryssa i rutan accepterar du Fragbites användaravtal samt Fragbites Regler och förbinder dig att följa dessa samt hålla dig uppdaterad om evenutella förändringar.
Laddar hyperadvancerade autentiseringsmekanismer...
Kommer inom en inte allt för snar framtid.
Kommer förhoppningsvis innan du vet ordet av.
hjälp mig

Blogginlägg

Välkommen tillbaka till Fragbite, League of Legends

3
Fragbite + League of Legends = sant. Ja, det är resultatet av samarbetet med Gillette som vi kunde berätta om i början av förra veckan. Tillsammans väcker vi liv i LoL-sektionen och kommer där att bjuda på exklusivt innehåll likväl som en mer traditionell nyhetsrapportering.
Fragbites League of Legends-sektion var länge ett uppskattat inslag på sajten. Därför gör det oss extra glada att vi nu, tack vare vår nya partner Gillette, kan återuppliva den.

Exklusivt videomaterial från storlagen

Sektionen kommer att fyllas med senaste nytt från LoL-scenen och en del exklusivt videomaterial där vi får en unik inblick i hur vardagen ser ut för några av Europas hetaste League of Legends-lag. Det första avsnittet släpps redan nästa vecka!

Det kommer med andra ord att finnas många anledningar att surfa in på Fragbite framöver, inte minst för dig som är ett stort League of Legends-fan.

Hurra, säger jag, och varmt välkommen tillbaka in i värmen League of Legends!

4 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 4 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..