×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Blogginlägg

Välkommen tillbaka till Fragbite, League of Legends

3
Fragbite + League of Legends = sant. Ja, det är resultatet av samarbetet med Gillette som vi kunde berätta om i början av förra veckan. Tillsammans väcker vi liv i LoL-sektionen och kommer där att bjuda på exklusivt innehåll likväl som en mer traditionell nyhetsrapportering.
Fragbites League of Legends-sektion var länge ett uppskattat inslag på sajten. Därför gör det oss extra glada att vi nu, tack vare vår nya partner Gillette, kan återuppliva den.

Exklusivt videomaterial från storlagen

Sektionen kommer att fyllas med senaste nytt från LoL-scenen och en del exklusivt videomaterial där vi får en unik inblick i hur vardagen ser ut för några av Europas hetaste League of Legends-lag. Det första avsnittet släpps redan nästa vecka!

Det kommer med andra ord att finnas många anledningar att surfa in på Fragbite framöver, inte minst för dig som är ett stort League of Legends-fan.

Hurra, säger jag, och varmt välkommen tillbaka in i värmen League of Legends!

4 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 4 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..