×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Recension: HyperX Cloud Mix (3)

Den svenska marknaden har fått ett nytt headset, Cloud Mix från HyperX. Fragbite fick chansen att testa hörlurarna i samband med Sverige-släppet, är det verkligen värt över 2 000 kronor?
HårdvaraRecension | Hörlurar
Sponsrat inlägg av

Han inspirerar och underhåller — här är yzn:s story (11)

Yacine "yzn" Laghmari är en av Sveriges främsta streamers, men han gör så mycket mer än det. I Fragbites senaste reportage, i samarbete med AXE, berättar yzn om vägen till karriären och framtidsplanerna. Detta är hur yzn fann sin magi.
My MagicSponsrat innehåll

Fragbite testar de bästa julklapparna från Xtrfy (2)

När du dig vill isolera och i en annan värld dig kamouflera. Ett stort plus för dig är att ingen kan störa eftersom dessa hindrar dig från att omvärlden höra. Xtrfy H1 finnes bland årets hetaste julklappar och vi tipsar om fem produkter under 500 kronor till gamern.
HårdvaraArtikel

Recension: Elite Atlas från Turtle Beach (1)

Julen närmar sig med stormsteg samtidigt som Astralis avrundar året på topp, vad är då bättre än en recension på världens bästa CS:GO-lags val av hörlurar? Hör vad Fragbite tycker om Turtle Beach Elite Atlas, kanske det är något att lägga under granen i år?
HårdvaraRecension | Hörlurar

8 riktigt bra teknikprylar att ge bort i julklapp (0)

Alla blir glada när de får teknikprylar i julklapp, oavsett om det är den senaste iPhone-modellen eller ett par snygga hörlurar. Här är våra bästa julklappstips – som just nu finns till riktigt bra priser.
HårdvaraSponsrat inlägg

Recension: Hippopad från Proud Hippo (0)

Det har blivit dags att recensera musmattan Hippopad från det danska företaget Proud Hippo. Läs Carolina "quiethell" Mårtenssons tankar kring mattan och det slutgiltiga betydet, kanske detta är mattan för dig?
HårdvaraRecension | Musmattor

Unboxing: Musmatta och tröjor från Proud Hippo (4)

Direkt från Köpenhamn, Danmark, har Proud Hippo skickat ett fullspäckat paket med godheter. Här tar Carolina "quiethell" Mårtensson en första titt på innehållet och uttrycker sina tankar kring produkterna.
HårdvaraÖvrigt

Fragbite plockar ut den mest prisvärda speldatorn 2018 (6)

Den mest prisvärda datorn är inte en du köper, det är en du bygger. Att välja dina egna delar är det bästa sättet att få en dator som uppfyller dina krav till din egna budget. Den här guiden är riktad till den som vill ha en speldator som felfritt klarar av dem nyaste spelen på höga inställningar i Full HD.
HårdvaraHårdvara

Denna setup föredrar spelarna i helgens storturnering (2)

Äntligen har det blivit dags för en ny storturnering i CS:GO-världen. Vad passar då bättre än att ta sig en titt på vilka produkter som turneringens deltagare föredrar att spela med? Här kommer hela listan som bygger på offentlig information.
HårdvaraHårdvara

Recension: Xtrfy H1 (0)

Xtrfy har under en längre tid varit populära bland proffsen med deras tangentbord, musmattor och möss. Nu har de släppt ett headset för att fortsätta ta mark i området, och det ser tämligen konkurrenskraftigt ut.
HårdvaraRecension | Hörlurar

Recension: MSI Infinite A (2)

Att bygga datorer är inte för alla. Därför är det extra bra då det släpps färdiga gamingdatorer på marknaden som verkligen håller måttet. Infinite A-serien från msi är just sådana datorer.
HårdvaraRecension | Datorer

Recension: Zowie XL2540 (5)

Tänk esport och skärmar, vilken tillverkare tänker du på då? Det vanligaste svaret på den är frågan är utan tvekan BenQ, vars esportvarumärke Zowie är helt inriktat på att tillverka produkter för just esport. Därför kommer det knappast som någon förvåning att företagets 240 Hz-skärm, XL2540, gör allt rätt när det kommer till tävlingsinriktat spelande.
HårdvaraRecension | Bildskärmar

Recension: Zowie ZA11 (2)

Zowie utökar ständigt sin arsenal av gamingmöss, detta så att företaget ska kunna erbjuda något för de allra flesta. Den här gången har vi testat Zowie ZA11, en pålitlig mus för så väl höger- som vänsterhänta.
HårdvaraRecension | Möss

Vloggrecension: Unboxing av GGBOX (11)

Fragbite fick chansen att testa kickstarterprojektet GGBOX och Linda "Ding1" Herman var snabb på att hugga åt sig äran att få unboxa deras första prototypbox! GGBOX kickstarter är igång fram till på söndag och ni hittar den här.
HårdvaraÖvrigt

Recension: HyperX Alloy FPS (0)

Ett avskalat, men ändå fullstort, mekaniskt tangentbord som är enkelt att ta med sig, kan det vara något? Vi har testat HyperX Alloy FPS med röda MX Cherry-switchar.
HårdvaraRecension | Tangentbord
Laddar..