×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Vilken mus föredrar proffsen? — Här är listan (4)

En mus är något av det viktigaste när det kommer till esport. Men det kan vara svårt att välja bland det stora antalet företag som finns. Men vad använder då de bästa spelarna i världen? Tillsammans med Prisjakt har vi tagit fram denna statistik. Se här vilka möss som proffsen använder.
HårdvaraSponsrat inlägg

Hur ser det ut hemma hos en streamer? — följ med bakom kulisserna (0)

Streaming har för många gått från att vara en hobby till ett jobb. Detta leder för de flesta till ett slags hemmakontor som ofta är mer spännande än andra. För att kika på detta så tog vi oss hem till Tim Lindqvist från ArgaSkånskaMän. Kika in videon för att se vad han har för gear och hur han gör för att få sin stream så bra som möjligt.
FragleagueSponsrat innehåll
Sponsrat inlägg av

Vilken mus föredrar proffsen? — Här är listan (4)

En mus är något av det viktigaste när det kommer till esport. Men det kan vara svårt att välja bland det stora antalet företag som finns. Men vad använder då de bästa spelarna i världen? Tillsammans med Prisjakt har vi tagit fram denna statistik. Se här vilka möss som proffsen använder.
HårdvaraSponsrat inlägg

Svensk gamer gifter sig med en dator (2)

Det är många som säger att de älskar gaming. Men det kanske inte finns någon som älskar gaming så mycket som Johan ”CarlsCaviar” Carlberg. Han bevisade nu sin kärlek till spelande genom att faktiskt gifta sig med en dator.
HårdvaraSverige

Fragbite förklarar: Vad gör en skärm bra? (0)

Vad är det egentligen som gör en skärm bra? Vad betyder hz och ms? Detta är saker kan ibland vara svår att förstå. Därför har vi, tillsammans med Samsung, valt att svara på dessa frågor!
HårdvaraSponsrat inlägg

Är musikhörlurar bättre för gaming? — Fragbite testar (4)

Gaminglurar har ofta blivit kritiserade för dålig ljudkvalité. Mycket av detta beror på att de måste få in både ljud i själva lurarna samt en mikrofon till ett bra pris. Med åren blir gaminglurar bättre och bättre, men framförallt får de mer RGB. Men om man ska jämföra med några lurar med riktig kvalité då? Tillsammans med Panasonic har vi på Fragbite fått chansen att testa detta.
HårdvaraSponsrat inlägg

Dessa är de största legendarerna i svensk esport (9)

Sverige är ett av de mest framgångsrika länderna i världen när det kommer till esport. I och med detta finns det ett stort antal legendarer. Här listar vi de största legendarerna i Sveriges esporthistoria.
HårdvaraSponsrat inlägg

Recension: Xtrfy K4 — är det värt priset? (0)

Xtrfys fjärde generation av gaminghårdvara är här. Vi tar i denna artikel en kik på deras senaste tangentbord, Xtrfy K4. Ett tangentbord som går på hela 1 290 kronor. Är det verkligen värt det här priset? Såhär tycker Fragbite.
HårdvaraRecension | Tangentbord

Missa inte Xtrfys otroliga Black Friday deals (0)

Dagen många har väntat på är här, Black Friday. En readag utan dess like och några som har slagit på stort är Xtrfy. Alla typer av produkter går att hitta till väldigt bra priser.
HårdvaraSverige

Recension: Xtrfy M4 — en lätt mus med tung prestanda (3)

Lättviktsmöss har tagit över spelvärlden och alla vill ha en bit av kakan. Fragbites redaktör Carolina "quiethell" Mårtensson fick chansen att testa Xtrfys M4 för att se om det svenska företagets lätta satsning är värd dess pris.
HårdvaraRecension | Möss

gla1ve gör mackor under pracc — här är Turtle Beachs nyheter (1)

Under Gamescom 2019 kommer fans att få chansen att få en första titt på Turtle Beachs nya trådlösa hörlurar, Elite Atlas Aero, som är framtagna tillsammans med Astralis som producerat en underhållande lanseringsvideo. Dessutom släpper företaget ett nytt externt USB-ljudkort.
HårdvaraHårdvara

Recension: Turtle Beach Battle Buds — in-ears med gamingkvalité (3)

Carolina "quiethell" Mårtensson fick chansen att testa Turtle Beachs in-ears, Battle Buds, och de förvånade henne på flera nivåer. Inte nog med att ljudet var oväntat bra så presenterar Turtle Beach markadens första in-ears med en broom-mikrofon.
HårdvaraRecension | Hörlurar

Samsung CRG9 — mer än bara gaming (3)

Vi fick testa Samsungs nya skärm Samsung CRG9. Skärmen som är super ultrawide passar perfekt för spel som kan utnyttja skärmens HDR-förmåga. Men det är även otrolig för mycket mer än så.
HårdvaraSponsrat innehåll

Recension: Corsair Ironclaw RGB Wireless (0)

Fragbites recensent Carolina "quiethell" Mårtensson fick chansen att testa Corsairs Ironclaw RGB Wireless-mus och den har snabbt blivit en favorit både för spelsessionerna och videoredigering. Här är allt du behöver veta om den trådlösa musen.
HårdvaraRecension | Möss

Recension: Corsair Glaive RGB Pro (0)

Med tre utbytbara tumgrepp är Corsair Glaive RGB Pro perfekt för den ovetande, men är den verkligen värd nästan 800 riksdaler? Fragbite satte musen på prov för att se vad den egentligen har att erbjuda.
HårdvaraRecension | Möss

HyperX introducerar HyperX Cup MIX-IN (3)

I samarbete med Nissin Cup Noodles har HyperX tagit fram ett par unika hörlurar för gamers. Med dual-chamber drivers och en banbrytande mikrofon är headsetet det första av sin typ på marknaden.
HårdvaraHårdvara
Laddar..