×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

QUIZ: Vilken typ av skärm ska du köpa? (0)

Det skriks om uppdateringsfrekvens, responstid och färger på en skärm. Men detta säger inte vilken typ av skärm du ska köpa. Ta detta quizet för att veta vilken typ av skärm som passar dig bäst.
HårdvaraSponsrat inlägg

Vad kan svenska folket om esport? — Fragbite reder ut (0)

Under 2019 tog vi oss ut på stan för att se vad folk kunde om esport. 2020 var dock ett långt år och traditionell sport försvann lite från kartan. Har detta gjort att fler människor vet vad esport är? Detta ville vi på Fragbite tillsammans med Samsung lista ut. Därför tog vi oss ut i regnet för att ta reda på det.
HårdvaraSponsrat innehåll

Fragbite testar: Vilken streamingmikrofon ska man köpa? (0)

När man ska levla upp sin stream så är det ofta en grej man satsar på först, en bra mikrofon. Där ute finns det ett stort antal mikrofoner och det kan vara svårt att veta vilken man ska investera i. Tillsammans med Prisjakt har vi testat fyra av de populäraste mikrofonerna och gett våra tankar kring dessa.
HårdvaraSponsrat innehåll

Fragbite testar: Hur är det att spela med In-ear hörlurar? (0)

Tidigare i år gick vi igenom om det faktiskt var bättre med gaminglurar eller hörlurar gjorda för musik när man spelar. Rent tekniskt är det faktiskt bättre att att köra med musiklurar. Nu är det dags för ett nytt test. Hur är det egentligen att spela med In-ears?
HårdvaraSponsrat innehåll

Samsung gör en blinkning till communityn i sin nya reklamfilm (2)

Vi är alla trötta på vanliga överhypeade reklamfilmer med en "supercool" trailerröst. I en reklamfilm som vi på Fragbite producerat åt Samsung så gör de nu en blinkning mot alla som gör dessa typer reklamer. Detta med en humoristisk twist.
HårdvaraSponsrat innehåll

Vilket headset använder proffsen? — Här är listan (0)

Vad är det proffsen bryr om när det kommer till hörluar? Är det ljus och trådlöshet som dominerar eller är ett något annat? Tillsammans med Prisjakt har vi tagit fram en lista av de mest populära headseten bland proffs och även jämfört det mot vad den stora massan använder.
HårdvaraSponsrat inlägg

Spela som proffsen — Här är tangentborden du ska välja mellan (3)

För att aima krävs självklart en bra mus, men minst lika viktigt för att lyckas inom esporten är ett stabilt tangentbord. På marknaden finns en uppsjö av olika märken som lovar dig guld och gröna skogar, men vilka är det egentligen proffsen använder? Tillsammans med Prisjakt har vi tagit fram proffsens fem favoriter för att hjälpa dig i ditt val.
HårdvaraSponsrat inlägg

Quiz: Vad kan du om skärmar? (1)

Om det är något vi alla tycker om så är det testa våra kunskaper. Tillsammans med Samsung har vi därför tagit tillbaka succékonceptet med ett quiz om skärmar. Vad betyder alla termer? Vad är egentligen G-Sync? Se om du kan svaret på dessa frågor och mycket mer.
HårdvaraSponsrat inlägg

Vilken mus föredrar proffsen? — Här är listan (7)

En mus är något av det viktigaste när det kommer till esport. Men det kan vara svårt att välja bland det stora antalet företag som finns. Men vad använder då de bästa spelarna i världen? Tillsammans med Prisjakt har vi tagit fram denna statistik. Se här vilka möss som proffsen använder.
HårdvaraSponsrat inlägg

Hur ser det ut hemma hos en streamer? — följ med bakom kulisserna (0)

Streaming har för många gått från att vara en hobby till ett jobb. Detta leder för de flesta till ett slags hemmakontor som ofta är mer spännande än andra. För att kika på detta så tog vi oss hem till Tim Lindqvist från ArgaSkånskaMän. Kika in videon för att se vad han har för gear och hur han gör för att få sin stream så bra som möjligt.
FragleagueSponsrat innehåll

Svensk gamer gifter sig med en dator (2)

Det är många som säger att de älskar gaming. Men det kanske inte finns någon som älskar gaming så mycket som Johan ”CarlsCaviar” Carlberg. Han bevisade nu sin kärlek till spelande genom att faktiskt gifta sig med en dator.
HårdvaraSverige

Fragbite förklarar: Vad gör en skärm bra? (0)

Vad är det egentligen som gör en skärm bra? Vad betyder hz och ms? Detta är saker kan ibland vara svår att förstå. Därför har vi, tillsammans med Samsung, valt att svara på dessa frågor!
HårdvaraSponsrat inlägg

Är musikhörlurar bättre för gaming? — Fragbite testar (4)

Gaminglurar har ofta blivit kritiserade för dålig ljudkvalité. Mycket av detta beror på att de måste få in både ljud i själva lurarna samt en mikrofon till ett bra pris. Med åren blir gaminglurar bättre och bättre, men framförallt får de mer RGB. Men om man ska jämföra med några lurar med riktig kvalité då? Tillsammans med Panasonic har vi på Fragbite fått chansen att testa detta.
HårdvaraSponsrat inlägg

Dessa är de största legendarerna i svensk esport (9)

Sverige är ett av de mest framgångsrika länderna i världen när det kommer till esport. I och med detta finns det ett stort antal legendarer. Här listar vi de största legendarerna i Sveriges esporthistoria.
HårdvaraSponsrat inlägg

Recension: Xtrfy K4 — är det värt priset? (0)

Xtrfys fjärde generation av gaminghårdvara är här. Vi tar i denna artikel en kik på deras senaste tangentbord, Xtrfy K4. Ett tangentbord som går på hela 1 290 kronor. Är det verkligen värt det här priset? Såhär tycker Fragbite.
HårdvaraRecension | Tangentbord

Missa inte Xtrfys otroliga Black Friday deals (0)

Dagen många har väntat på är här, Black Friday. En readag utan dess like och några som har slagit på stort är Xtrfy. Alla typer av produkter går att hitta till väldigt bra priser.
HårdvaraSverige

Recension: Xtrfy M4 — en lätt mus med tung prestanda (3)

Lättviktsmöss har tagit över spelvärlden och alla vill ha en bit av kakan. Fragbites redaktör Carolina "quiethell" Mårtensson fick chansen att testa Xtrfys M4 för att se om det svenska företagets lätta satsning är värd dess pris.
HårdvaraRecension | Möss
Laddar..