×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Samsung CRG9 — mer än bara gaming (2)

Vi fick testa Samsungs nya skärm Samsung CRG9. Skärmen som är super ultrawide passar perfekt för spel som kan utnyttja skärmens HDR-förmåga. Men det är även otrolig för mycket mer än så.
HårdvaraSponsrat innehåll

Recension: Corsair Glaive RGB Pro (0)

Med tre utbytbara tumgrepp är Corsair Glaive RGB Pro perfekt för den ovetande, men är den verkligen värd nästan 800 riksdaler? Fragbite satte musen på prov för att se vad den egentligen har att erbjuda.
HårdvaraRecension | Möss

HyperX introducerar HyperX Cup MIX-IN (3)

I samarbete med Nissin Cup Noodles har HyperX tagit fram ett par unika hörlurar för gamers. Med dual-chamber drivers och en banbrytande mikrofon är headsetet det första av sin typ på marknaden.
HårdvaraHårdvara

Recension: Xtrfy H2 — ett H1 till lägre pris? (0)

Tidigare denna månad offentliggjorde Xtrfy sitt nya headset, Xtrfy H2, som är en billigare variant av H1. Fragbite fick chansen att testa de nya lurarna och de är utan tvekan oväntade i både kvalité och ljud.
HårdvaraRecension | Hörlurar

Logitech lanserar uppdaterad version av MX518 (0)

Många säger att det finns två klassiska möss för Counter-Strike, Microsoft Intellimouse Explorer 3.0 och konkurrenten Logitech MX518. Den sistnämnda har nu blivit uppdaterad och lanseras idag under namnet Logitech G MX518 Legendary.
HårdvaraHårdvara

Recension: HyperX Cloud Mix (7)

Den svenska marknaden har fått ett nytt headset, Cloud Mix från HyperX. Fragbite fick chansen att testa hörlurarna i samband med Sverige-släppet, är det verkligen värt över 2 000 kronor?
HårdvaraRecension | Hörlurar

Fragbite testar de bästa julklapparna från Xtrfy (4)

När du dig vill isolera och i en annan värld dig kamouflera. Ett stort plus för dig är att ingen kan störa eftersom dessa hindrar dig från att omvärlden höra. Xtrfy H1 finnes bland årets hetaste julklappar och vi tipsar om fem produkter under 500 kronor till gamern.
HårdvaraArtikel

Recension: Elite Atlas från Turtle Beach (1)

Julen närmar sig med stormsteg samtidigt som Astralis avrundar året på topp, vad är då bättre än en recension på världens bästa CS:GO-lags val av hörlurar? Hör vad Fragbite tycker om Turtle Beach Elite Atlas, kanske det är något att lägga under granen i år?
HårdvaraRecension | Hörlurar

8 riktigt bra teknikprylar att ge bort i julklapp (0)

Alla blir glada när de får teknikprylar i julklapp, oavsett om det är den senaste iPhone-modellen eller ett par snygga hörlurar. Här är våra bästa julklappstips – som just nu finns till riktigt bra priser.
HårdvaraSponsrat inlägg

Recension: Hippopad från Proud Hippo (0)

Det har blivit dags att recensera musmattan Hippopad från det danska företaget Proud Hippo. Läs Carolina "quiethell" Mårtenssons tankar kring mattan och det slutgiltiga betydet, kanske detta är mattan för dig?
HårdvaraRecension | Musmattor

Unboxing: Musmatta och tröjor från Proud Hippo (4)

Direkt från Köpenhamn, Danmark, har Proud Hippo skickat ett fullspäckat paket med godheter. Här tar Carolina "quiethell" Mårtensson en första titt på innehållet och uttrycker sina tankar kring produkterna.
HårdvaraÖvrigt

Fragbite plockar ut den mest prisvärda speldatorn 2018 (6)

Den mest prisvärda datorn är inte en du köper, det är en du bygger. Att välja dina egna delar är det bästa sättet att få en dator som uppfyller dina krav till din egna budget. Den här guiden är riktad till den som vill ha en speldator som felfritt klarar av dem nyaste spelen på höga inställningar i Full HD.
HårdvaraHårdvara
Laddar..