×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.
Ad
Ad

Världens bästa spelare i veckans lag 13 — Flera iskalla kort (0)

I veckans lag hittar vi bland annat storspelaren från Polen som blev tilldelad priset för årets bästa spelare i "FIFA The Best", den franska spetsen i storlaget från Spanien och många fler storspelare från de olika ligorna. EA släpper även flera kyliga kort i truppbyggarutmaningar och på marknaden.
FIFAACON

Tonåringen sätter nytt världsrekord i FUT (0)

Den unga spelaren har dykt upp i flera nyheter i FIFA-världen den senaste tiden. Efter att ha utökat sin matchhistorik varje helg under höstens gång har han nu satt en ny milstolpe, ett nytt världsrekord.
FIFA

Egyptens kung i Veckans lag 11 — här är nya korten (0)

Storslaget veckans lag 11 med Liverpool-stjärnan i spetsen, maxade spelare i gruppspels-truppen och ett väldigt lockande truppbyggar-kort. Genomgång av de olika trupperna samt en förklaring på vad en truppbyggar-utmaning är för något.
FIFA

Flera storspelare i veckans lag 10 — nytt maxat special-kort (0)

Veckans lag 10 är här! Full av special-kort av spelare som har presterat bra under föregående vecka. Laget innehåller några kort som kommer passa bra in i många spelares trupper. EA passar även på att visa upp nästa typ av special-kort som kommer till Fifa 21.
FIFA

Fotbollslegenden är tillbaka — utökar ikonlistan (0)

Ikonlistan för Fifa 21 är fullspäckad av legendarer från fotbollens historia. I samband med Fifa 21 utökade EA-ikonerna till 100 spelare som har presterat under sin karriär, och nu tillkommer ytterligare en spelare som många känner igen.
FIFA

Vem är Ollelito? — Sveriges nästa esportstjärna? (1)

Olle ”Ollelito” Arbin ses som en av de bästa FIFA-spelarna i världen. Den unga svenska talangen har tagit världen med storm men vem är han egentligen? I en den nya serien Stars of Tomorrow tar vi och Philips OneBlade reda på detta. Ta en kik på den nya Ninjas in Pyjamas-spelaren Ollelito.
FIFASponsrat innehåll

Philips OneBlade Cup är tillbaks — packa väskorna för nu ska vi ut i Europa! (0)

Philips OneBlade Cup har länge varit en stabil och återkommande pelare i den nordiska esportsscenen. Därför är vi glada att kunna berätta att amatörturneringen OneBlade Cup nu kommer att expandera till Europa! Första upplagan kommer innehålla spelare från Norden och Dach, för att sen expandera till fler europeiska länder framöver.
FIFAEuropa

Detta måste EA göra för att hålla FIFA intressant (1)

Fifa 20 var ett kontroversiellt spel. Vissa prisade spelet, medan andra inte kunde tåla det. I oktober släpper EA ut spelet Fifa 21 och inför det har vi gjort en kort lista på fem förslag som vi önskar oss att se i kommande spelet. Vad har du för förhoppningar för spelet? Skriv det ner i kommentarfältet!
FIFAKrönika

Dramatic final round as AJxCR7 takes home the crown — OneBlade Cup (51)

Philips OneBlade Cup Nordic Finals ended yesterday the 30th of June with several fantastic and exciting games! AJxCR7 was throughout the tournament one of the best and most consistent players and deservedly took home the title as Philips OneBlade Cup 2020 Champion.
FIFAPhilips OneBlade Cup
Laddar..