×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.
Ad
Ad

Philips OneBlade Cup är tillbaka — FIFA21 är titeln (0)

För femte året i rad är det dags för Philips OneBlade Cup. Det är alltså dags för rakning och för skorna att ta plats på hyllan. Värm upp kontrollerna och träna in finterna, för det är återigen dags att se vad den nordiska amatörscenen har att bjuda på.
FIFANorden

Svenska storspelaren i ett av de vinnande lagen av finalerna i FGS (0)

Områdesfinalerna är slutspelade och vi har sex vinnande lag. Bland dessa spelare ser vi även en svensk storspelare som tidigare har vunnit Philips OneBlade Cup. Vi dyker även ner i de sista avgörande matcherna för svenskens lag och hur de blev vinnare av område 4.
FIFA

Över 500 vinster i rad i WL — ett av lagen som gör upp i FIFAe CWC (0)

Den unga danska talangen fortsätter att leverera genom att avsluta ytterligare en helgs veckoliga utan förlust och utökar rekordet ytterligare. Laget han representerar är även ett av de 42 lag som är klara för de regionala finalerna i FIFAe Club World Cup. EA släppte även en truppbyggarutmaning med en framtida stjärnor-spelare.
FIFA

Stjärnan från LFC toppar veckans lag 19 — hyllning för engelsmannen (0)

Ytterligare en veckas matcher har spelats klart och nästa upplaga av veckans lag är här, där vi ser den egyptiska stjärnan i spetsen med en blandning av flera storspelare och lite lägre betygsatta kort. EA släpper även en hyllning i form av ett specialkort för den storslagna engelsmannen.
FIFA

Fifa Global Series fortsätter — Tre svenskar i toppen (0)

Fifa Global Series är den perfekta platsen för de spelare som verkligen vill visa upp vad de går för. Där får de chansen att tävla mot andra presterande Fifa-spelare i de olika regionerna runt om i världen, där bland annat tre svenska spelare ligger i toppen i en av regionerna.
FIFA
Laddar..