×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.
Ad

Sverige

KLART: MFF presenterar säsongens FIFA-spelare

1
Tom ”Dyziq” Johansson och Zackarias ”Zacke” Johansson vill bevisa att de är Sveriges bästa duo i FIFA.
Malmö FF meddelade tidigare i veckan att Tom ”Dyziq” Johansson och Zackarias ”Zacke” Johansson kommer att representera laget under den kommande säsongen av FIFA.

Dyziq har representerat AIK under de två senaste säsongerna med prestationer som andraplats i eAllsvenskan samt 24:e plats i FIFA Global Series på Xbox.

- Det känns riktigt bra att skriva på för Malmö FF. Vill man spela FIFA i Sverige så finns det ingen bättre klubb än MFF. Här finns inget annat än att vinna.

Zacke är inne på sin fjärde säsong i Malmö FF och har under tiden aldrig placerat lägre än fjärdeplats i eAllsvenskan. Tidigare i år kvalade han in till gruppspelet av eChampions League.

- Det finns en anledning till att jag har varit kvar i Malmö FF under den här tiden. Det har gått bra under alla säsonger jag har varit här och jag har vuxit både som spelare och person. Det har jag MFF att tacka för.

De två spelarna har sedan tidigare sagt att det skulle varit kul att spela med varandra och får nu chansen att bevisa att de är den bästa FIFA-duon i Sverige.

Artikelbild: Pressbild/Malmö FF.
Ad

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..