×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.
Ad

Sverige

Klart: Blomman___ representerar Sverige i Philips OneBlade Cup-finalerna

1
AFC Eskilstuna-spelaren Joakim "Blomman___" Blom var bäste svenske i Philips OneBlade Cup.
I helgen spelades det svenska slutspelet i Fragbites FIFA-turnering Philips OneBlade Cup. Efter ett par rafflande matcher var det till slut AFC Eskilstuna-spelaren Joakim "Blomman___" Blom som kunde ta hem segern.

Vägen till segern gick genom semifinalsvinst med 4-3 mot Emil "Snabba" Wing. I finalen ställdes Blomman___ mot AFC Eskilstuna-lagkamraten Emil "Lirexi04 Strängby och kunde där spela hem vinsten med siffrorna 4-2.

Vinsten innebär att det blir Blomman___ som representerar Sverige i de nordiska POBC-finalerna senare i vår. Finalerna är schemalagda att spelas den 28:e april och kommer att sändas på Fragbites Twitch-kanal.

Artikelbild: Pressbild/AFC Eskilstuna
Ad

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..