×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Ad

Norden

Fragbite arrangerar ny säsong av Philips OneBlade Cup

2
Den nordiska FIFA-turneringen återvänder för 2022.
För sjätte året i rad arrangerar Fragbite FIFA-turneringen Philips OneBlade Cup. Som vanligt spelas turneringen under våren och är öppen för alla nordiska FIFA-spelare oavsett tidigare erfarenheter av FIFA-tävlingar.

De svenska kvalen till turneringen hålls den 3-4 mars och vill du vara med kan du registrera dig på Philips OneBlade Cups turneringssida på Challengermode. Registreringen är öppen från och med idag och det kostar ingenting att delta.

Under mars hålls regionala kval i Sverige, Danmark, Finland och Norge och därefter spelas regionala slutspel under april. Turneringen avslutas med de stora nordiska finalerna där Nordens bästa FIFA-spelare utses.

Både de nordiska finalerna och de regionala slutspelen sänds på Fragbites Twitch-kanal. Se till att följa Philips OneBlade Cup på Twitter för att inte missa några nyheter från turneringen.
Ad

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..