×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.
Ad

USA

Världskände FIFA-streamern bannades live på Twitch — utnyttjade en bugg i spelet

1
En av världens största FIFA-profiler stängdes av från FUT:s transfermarknad medan han streamade.
Edwin "Castro1021" Castro är en av världens största FIFA-profiler. På Twitch har han över tre miljoner följare och hans stream har regelbundet över 20 000 tittare världen över.

Förra veckan lyckades stjärnan dock bli avstängd från FIFA Ultimate Teams transfermarknad live på stream. Enligt meddelandet som dök upp hade hans konto flaggats för att ha sysslat med coin distribution vilket är strängt förbjudet enligt EA:s regelverk.


Enligt streamern själv måste avstängningen bero på att han köpt röda FUT Champions-spelare från transfermarknaden. Dessa röda kort ska egentligen inte gå att köpa eller sälja på transfermarknaden men en bugg i spelet har gjort det möjligt för spelare att ändå lägga upp till försäljning.

— Är det för att jag köpte röda spelare!? Det är er miss! hörs Castro1021 skrika när han upptäcker avstängningen.

Om avstängningen var ett misstag eller inte har inte kommunicerats utåt, men då Castro1021 i senare streams setts använda transfermarknaden verkar den åtminstone blivit upphävd snabbt.

Artikelbild: Castro1021/Twitch
Ad

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..