×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Ad

Sverige

Lilmix satsar på FIFA — signar Eallsvenskan-spelare: "En bra möjlighet att synas utåt"

1
Esportorganisationen Lilmix har gjort klart med FIFA-spelaren Emil "FreakyEmil" Lilke.
Den svenska esportorganisationen Lilmix är kanske främst känd för sitt CS:GO-lag. Nu väljer organisationen att bredda sin verksamhet och satsa även på FIFA.

Laget har skrivit kontrakt med den 19-årige FIFA-spelaren Emil "FreakyEmil" Lilke. Under förra säsongen representerade FreakyEmil Degerfors IF i Eallsvenskan och han har i tidigare säsonger också representerat GIF Sundsvall.

— Det känns bra att vara en del av Lilmix, framförallt är det kul att få vara en del av en Sveriges största organisationer, säger FreakyEmil.

— Det som gjorde att jag sökte mig till Lilmix var att jag såg en seriositet i organisationen. Att ständigt vara aktiva med att driva organisationen är en av de viktigaste delarna i en organisation och det sköter Lilmix grymt!

FreakyEmil hoppas att Lilmix-kontraktet ska ge honom bättre möjligheter att leverera en tittarupplevelse i världsklass på sina Twitch-streams. Han hoppas också kunna representera organisationen i de internationella tävlingar som stundar i FIFA 22.

— Jag kommer med största sannolikhet att delta i internationella kval i FIFA och då tävla för Lilmix. Det kommer att bli sjukt skoj och även en bra möjlighet för Lilmix att synas utåt. Sedan kommer det vara mycket fokus nu i början på att streama och eventuellt även hålla i FIFA-turneringar, säger FreakyEmil.

Det är ännu inte klart om FreakyEmil kommer att delta i nästa säsong av Eallsvenskan. Flera av de allsvenska lagen har ännu inte annonserat sina trupper till nästa års säsong, vilket gör att det fortfarande finns möjligheter för FreakyEmil att knipa en plats i något allsvenskt lag.
Ad

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..