×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.
Ad

Sverige

INSTÄLLT: EA Sport ställer in världsmästerskapen i FIFA

1
Flera svenska spelare drabbas av beslutet.
Det blir inget världsmästerskap i FIFA. Det meddelade speltillverkaren EA Sports under gårdagen genom ett pressmeddelande.

Anledningen till att de två världsmästerskapen i spelet ställs in är den rådande pandemin. Det individuella världsmästerskapet, FIFAe World Cup, var planerat att hållas i London i slutet av nästa vecka och det lag- och nationsbaserade världsmästerskapet, FIFAe Nations Cup, var tänkt att spelas i Köpenhamn i slutet av augusti.

För svensk del drabbas flera spelare. Mattias "OpTolle" Tolinsson och Oliver "OliBoli7" Uttgren var två av de 32 spelare som kvalat till det individuella mästerskapen.

Det svenska landslaget, som förutom OpTolle och OliBoli7 också består av storstjärnan Olle "Ollelito" Arbin, var också klara för FIFAe Nations Cup.

Då mästerskapen inte kommer att bli av har EA Sport beslutat att distribuera prispengarna jämnt mellan alla deltagare.

Artikelbild: Pressbild/EA Sports och Ninjas In Pyjamas
Ad

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..