×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.
Ad

Världen

EA:s superstora misstag – sålde nya FIFA för småpengar

1
FIFA 23 går nu att förbeställa men under förra månaden kunde man med lite tur eller lite skicklighet kunde man köpa spelet för mindre än en krona.
På grund av ett fel i Epic Games Store India så låg förbeställning av FIFA 23 - Ultimate Edition på 4,80 indiska rupier istället för 4 800 indiska rupier vilket är ungefär 635 svenska kronor.

När folk upptäckte felet blev självklart även de som inte befann sig i regionen sugna. Olika sätt att komma åt regionen och det felaktiga priset började spridas som en löpeld. Standard FIFA 23 kostar 3 499 indiska rupier (cirka 465 kr) medan FIFA 23 - Ultimate Edition, nu när misstaget är åtgärdat, kostar 4 800 indiska rupier (cirka 635 kr).

Oftast när fel som detta sker så annullerar företagen alla köp men inte denna gång. EA Sports berättar i ett officiellt uttalande att de kommer hedra det felaktiga priset för alla som har förbeställt spelet.

Ad

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..