×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Ad

Storbritannien

Dyraste FIFA-värvningen någonsin — brittisk landslagsman går till Excel

1
Värvningen av FIFA-proffset Thomas "Tom" Leese ska vara den dyraste affären i spelets historia.
Den brittiska esport-organisationen Excel Esports har värvat FIFA-stjärnan Thomas "Tom" Leese från Hashtag United. Enligt de båda organisationerna är affären den största någonsin i sitt slag.

— Jag är stolt över att få chansen i Excel som deras första professionella FIFA-spelare någonsin, säger Tom i organisationens pressmeddelande.

— Jag tror att vi delar en vision och ett driv att etablera oss som ett ledande lag i scenen och jag ser fram emot att få det att hända!

Hur mycket pengar som Excel behövt slanta upp för att få in spelaren i sitt nystartade lag avslöjas inte av organisationerna. Eftersom värvningar är sällsynta överlag inom FIFA-scenen handlar det troligtvis inte om lika stora summor som när League of Legends- eller CS:GO-spelare säljs.

Tom anses vara en av världens bästa FIFA-spelare och på hans meritlista finns bland annat en förstaplats i förra årets säsong av Premier League. Han representerade också Englands landslag i kvalet till årets upplaga av Nations Cup.
Ad

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..