×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.
Ad

Storbritannien

Dyraste FIFA-värvningen någonsin — brittisk landslagsman går till Excel

1
Värvningen av FIFA-proffset Thomas "Tom" Leese ska vara den dyraste affären i spelets historia.
Den brittiska esport-organisationen Excel Esports har värvat FIFA-stjärnan Thomas "Tom" Leese från Hashtag United. Enligt de båda organisationerna är affären den största någonsin i sitt slag.

— Jag är stolt över att få chansen i Excel som deras första professionella FIFA-spelare någonsin, säger Tom i organisationens pressmeddelande.

— Jag tror att vi delar en vision och ett driv att etablera oss som ett ledande lag i scenen och jag ser fram emot att få det att hända!

Hur mycket pengar som Excel behövt slanta upp för att få in spelaren i sitt nystartade lag avslöjas inte av organisationerna. Eftersom värvningar är sällsynta överlag inom FIFA-scenen handlar det troligtvis inte om lika stora summor som när League of Legends- eller CS:GO-spelare säljs.

Tom anses vara en av världens bästa FIFA-spelare och på hans meritlista finns bland annat en förstaplats i förra årets säsong av Premier League. Han representerade också Englands landslag i kvalet till årets upplaga av Nations Cup.
Ad

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..