×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.
Ad

Sverige

IFK Göteborg fortsätter satsa på FIFA — gör klart med både manager och spelare

1
IFK Göteborgs manager Pontus "Frolle" Frostvik ser fram emot nästa FIFA-säsong med nya spelare.
IFK Göteborg är i full gång att förbereda inför den kommande FIFA-säsongen. Klubbens manager Pontus “Frolle” Frostvik kommer att fortsätta i säsongen 2021/22.

— Vi visade att IFK Göteborg är att räkna med i den absoluta toppen av FIFA med höga rankingar individuellt och bra lagprestationer, säger Frolle i ett pressmeddelande.

I förra säsongen av Eallsvenskan gick klubben obesegrade hela vägen fram till semifinal, där de föll till AIK.

Förra säsongens storspelare Mattias “xOpTolle” Tolinsson har gått över till italienska Mkers. För att ersätta honom har IFK Göteborg värvat Stefan “iStefko” Curic, som ifjol spelade i Örgryte IS när de tog hem guldet i Eallsvenskan.

Simon “Zimme” Nystedt, som spelade för laget under förra säsongen, har förlängt sitt kontrakt.

Frolle säger att klubben kommer satsa på att utveckla sin FIFA-avdelning i år, och är väldigt hungriga efter guld i den kommande säsongen.
Ad

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..