×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Ad

Världen

Svensk esportprofil skapar konkurrent till FIFA

1
Ett nytt fotbollsspel är på g. Och det är ingen mindre än Andreas "bds" Thorstensson som står bakom projektet. Den före detta SK-profilen går nu upp emot FIFA.
Under början av Counter-Strike fanns det en svensk som vars namn många kunde, Andreas "bds" Thorstensson. Förutom att han under ett tag spelade på professionell nivå så skapade han även Frag or Die, den första riktigt stora CS-filmen. Han är även en av grundarna till SK-Gaming som han spenderade många år i.

bds har setts som en av de största innovatörerna i esportvärlden och nu tar han sitt nästa steg, han ska skapa en konkurrent till FIFA. Det nya spelet kommer att gå under namnet GOALS och kommer att vara ett så kallat AAA-spel, vilket innebär att de har väldigt stor budget. bds skriver på Twitter att det har blivit smärtsamt uppenbart FIFA som esportsspel är riktigt trasigt.

Spelet kommer att vara free-to-play, ha cross platform-stöd och vara "esport ready". Med det sista menar bds att det inte ska finnas någon typ av handikapp eller "catch up mechanics" så som det finns i FIFA idag. Istället ska allt fokus ligga på att hitta den bästa spelaren. Det kommer även att finnas ladders och turneringar med MMR-system. Spelet är i början av sin utveckling och något preliminärt datum för när det ska komma ut är inte släppt.
Ad

3 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 3 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..