×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.
Ad

Sverige

Förre IFK Göteborg-spelaren värvas till superlaget: "Väldigt stolt"

1
16-årige storspelaren Mattias "OpTolle" Tolinsson är klar för det italienska superlaget.
Mattias "OpTolle" Tolinsson har skrivit på för det italienska FIFA-laget Mkers. Det meddelar organisationen via sitt Twitter-konto.

16-åringen, som senast kommer från en sejour i IFK Göteborgs eAllsvenskan-lag, blir nu lagkamrat med den svenska stjärnan Oliver "OliBoli7" Uttgren, som anslöt till Mkers under förra året. På Twitter skriver OpTolle att han är väldigt stolt över att ha anslutit till Mkers och att han ser fram emot kommande FIFA-säsong.


Under vårsäsongen var det just OpTolle och OliBoli7 som lyckades kvala till FIFAe World Cup, som är det individuella världsmästerskapet i FIFA. Världsmästerskapen var tänkta att hållas i London i somras men ställdes in på grund av coronapandemin.

OpTolle är också en del av det svenska landslaget som lyckades kvala in till FIFAe Nations Cup. Också denna turnering är dock inställd till följd av pandemin.
Ad

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..