×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Blogginlägg

Dreamhack Masters tar över Globen

1
Dreamhack Masters äntrar Sveriges huvudstad, Stockholm, och vi hoppas att det kommer få en majorstämpel. Nu längtar jag efter sensommaren 2018, fulla tunnelbanor mot Globen och en full arena med skrikande CS:GO-fans.
Tidigare detta år tweetade Matthew "Sadokist" Trivett att han hoppades att Stockholm, Sveriges huvudstad, skulle få chansen att stå värd för ett stort CS:GO-event. Jesper "JW" Wecksell var en av profilerna som svarade honom, då med hopp om ett Dreamhack Masters-evenemang i just Stockholm. Esportgudarna lyssnade på Trivett, och Dreamhack lyssnade på Wecksell. För här är vi nu. Ett år i förväg så står det klart att Dreamhack Masters tar över Globen 2018.Jag har varit på ett stort esportevenemang i Stockholm, LCS EU Finals 2015, och har sedan dess suktat efter mer. Inte minst sedan jag flyttade hit efter min journalistexamen. League of Legends-evenemanget tog plats på Hovet, så att Dreamhack Masters står klara för Globen gör mig oerhört lycklig. Detta eftersom det faktiskt visar att esport har en plats i de stora arenorna.

Blir det en major så blir jag ännu lyckligare. Under PGL Major Krakow så frågade vi ett flertal professionella spelare om vilka arrangörer de hoppades skulle stå värd för nästa major. Nu blev nästa Eleague, vilket var den som Peter "dupreeh" Rothmann hoppades på, men ett flertal spelare hoppades på Dreamhack och specifikt deras Master-event. Förhoppningsvis kan även Valve se att Dreamhack förtjänar en major men oavsett vad så tror jag utan tvekan att Dreamhack Masters Stockholm kommer att bli ett toppevent.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..