×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Blogginlägg

quiethell: Jag tror på Valiance

1
Om mindre än en timme går Dreamhack Masters Marseille av stapeln i Frankrike. Med två svenska lag i deltagarlistan tror jag absolut att vi kommer att få se svenskt i slutspel.
I slutspel tror jag dock det handlar om FnaticNinjas in Pyjamas har en oerhört svår grupp i mina ögon, men mer om det under den faktiska gruppen.

Grupp A

Gruppvinnare: Faze Clan
När jag ser på turneringens första grupp ser jag en svår grupp med många nya ansikten. Laget jag tippar som gruppvinnare, Faze Clan, kommer att spela turneringen med Richard "Xizt" Landström vilket kan verka som ett steg bakåt. Visst, det kan det mycket väl vara, speciellt när man ser på hur de förlitat sig på dominans i form av fragpower i tidigare turneringar. Jag tror att hemmalaget Envy kommer att falla i elimineringsmatchen mot Cloud9.

Grupp B

Gruppvinnare: SK Gaming
Denna grupp är nog den svåraste i hela turneringen. Mousesports är ständigt duktiga, men når aldrig riktigt helt till toppen. SK Gaming, som jag tippar som gruppvinnare, spelar sin första turnering med Jake "Stewie2k" Yip vilket kan göra Marseille till en honeymoon-turneirng för laget. I botten av gruppen ser vi ninjorna och serbiska Valiance. Hur mycket jag än vill se Dennis "dennis" Edman skina med sitt nya lag, som dessutom är helsvenskt, tror jag att de kommer att falla mot Valiance i elimineringsmatchen. Speciellt med tanke på att det är bäst av en karta. Förlåt NiP. Förlåt Sverige.

Grupp C

Gruppvinnare: Fnatic
Fnatic fick drömgruppen i jakten på slutspel om du frågar mig. Jag ser att de krossar Tyloo i den inledande gruppspelsmatchen för att sedan ta sig enda upp i toppen. Natus Vincere glider förbi Renegades som sedan håller sig kvar genom att slå ut det asiatiska laget.

Grupp D

Gruppvinnare: Team Liquid
Gambit Esports faller i elimineringsmatchen mot Astralis. Hur hamnade den danska sidan så långt ner i mina ögon? Jo, för Space Soldiers kan vara oerhört starka och Team Liquid är, liksom SK, i en honeymoon-fas med Epitácio "TACO" de Melo. Kan det skada dem att de ersatte Lucas "steel" Lopes? Absolut. Han var en oerhört duktig spelare, men låt oss se vad de Melo kan göra i en ny tröja.

3 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 3 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..