×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Blogginlägg

Nicknames och nya Fragbite — här är startskottet

10
Nya Fragbite är på väg. Vi lyssnar på er och har därför påbörjat framtiden genom att skriva ut nicknames istället för efternamn på spelarna i löpande text.
Under en längre tid har vi haft en väldigt strikt journalistisk syn på hur vi skriver nyheter på Fragbite. I samband med att vi skapar nya Fragbite har vi dock valt att omvärdera synen på det hela. Vi lyssnar på er, ser och hör vad ni har för önskemål som vi försöker besvara. Ett första steg i jakten på utveckling är att återvända till att skriva ut nicknames, snarare än efternamn, i löpande text.

Vi kommer också gradvis att börja skriva mer fritt, både gällande spel och vinklar, än tidigare. Det vill säga att det inte enbart kommer att vara strikt esport på sajten, utan att det i framtiden mycket väl kan införas nyheter om både World of Warcraft och spelrecensioner för att nämna några exempel.

Vi hör er och ser fram emot framtiden med er vid vår sida!

4 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 4 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..