×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Blogginlägg

Tillbaka från graven — vad vill ni se denna vecka?

2
Efter en hemsk förkylning är jag tillbaka i kontorsstolen med datorn framför mig. Jag är redo att åter göra en djupdykning i esportens värld och vill nu veta vad ni vill att jag tar en titt på.
Jag är inte den som blir "LAN-sjuk" eller "eventsjuk", men fy bövelen vad jag mått dåligt sedan Dreamhack Masters Stockholm. Jag har aldrig tidigare riktigt känt att jag mått dåligt efter att jag deltagit i ett event, men denna gång var det som att min kropp sa stopp.

Kanske det var tack vare att en viss Twitch-representant fick lämna arenan under gruppspelet då han inte mådde speciellt bra, och dennas flickvän i sin tur smittade mig. Kanske det bara blev för mycket för mig. Jag blev helt enkelt helt utslagen och har inte ens klickat in på Fragbite under den gångna veckan — ja, jag visste inte ens om att Ninjas in Pyjamas hade tagit sig vidare i den pågående majorturneringen.

Med detta inlägg antar jag att jag bara ville visa att jag är tillbaka. Jag är tillbaka med ny energi och, trots att jag inte är helt kry än, kommer jag att försöka pumpa ut så mycket material som möjligt. Jag har redan tankar på en ny sammanställande artikel kring de senaste spelarförändringarna inom den svenska scenen samt ninjornas väg tillbaka.

Ge mig mer än gärna tips på vad ni vill att jag gör en djupdykning i samt skriver om!
2019-05-07 13:34
Sverige var fortsatt dominanta efter SK Gamings vinst i Samsung Euro Championship 2007, men året därpå var det Fnatic som tog plats på prispallen. Tillsammans med Samsung tar vi en titt tillbaka på svenskarnas framgångar.

9 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 9 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..