×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Blogginlägg

quiethell: Kan EliGE ersätta TACO?

2
Jag kan tänka mig att SK Gaming vill ersätta Epitácio "TACO" de Melo med en spelare som talar portugisiska. Gissa vilken spelare som fyller samma funktion, är stationerad i USA och talar portugisiska?
Detta är ett blogginlägg.
Förra veckan gick Epitácio "TACO" de Melo ut med nyheterna om att han lämnat SK Gaming. Orsaken till avhoppet ska, enligt han själv, vara att han inte längre känner sig lycklig och att han har bestämt sig för att ge sig ut på jakt efter den glädje han kände innan han började spela. I sin AMA via Reddit berättar den 23-åriga spelaren att laget redan hittat en ersättare för honom, men att han inte kan avslöja mer än så i och med det faktum att han inte längre är en del av laget.

Sociala medier, och då främst Reddit, flödar över med spekulationer, men även här på Fragbite-redaktionen spekuleras det en hel del. När jag personligen tar en titt känner jag att Jonathan "EliGE" Jablonowski är en solklar ersättare. Han och Epitácio fyller samma funktion i ett lag, Jonathan är redan stationerad i USA och han talar dessutom portugisiska. När jag sedan förklarar detta för min kära kollega, Viktor "vuggo" Jendeby, bredvid mig håller han med. Det enda problemet han ser är prislappen.

Då vi inte vet hur långt kontrakt Jonathan har med Team Liquid, och det faktum att organisationen säkerligen inte vill släppa en av sina stjärnor, kan det bli svårt för SK att plocka upp honom. Priset kan bli högt, speciellt med tanke på att Liquid nyligen funnit stabilitet med sin nuvarande femma. Frågan är hur mycket SK är villiga att ge för Epitácios ersättare.

Ryktena späds på av att Ricky "Rickeh" Mulholland skrivit via Twitter att han återvänder till Nordamerika efter en tid i Australien. Han kan komma att ersätta Jonathan i Liquid, för jag tror knappast att SK hade valt honom som ersättare för Epitácio. Viktor håller dock inte med mig, enligt honom är Ricky för avdankad för att ta plats i ett vinnande lag som Liquid.

Förhoppningsvis får vi snart reda på hur det ligger till, då Gabriel "FalleN" Toledo twittrade att SK möjligtvis offentliggör sitt nytillskott under dagen.

3 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 3 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..