×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Blogginlägg

Tillbaka från semestern och Fortnite

2
Semestern har varit bra och behövlig. Nu är jag tillbaka med ny energi och tankar kring den nya Fortnite-säsongen.
Detta är ett blogginlägg
Ja, nu är jag äntligen tillbaka från semestern. Detta blev min första riktiga semester under Fragbites fana och jag måste säga att den var välbehövlig. Nu kommer jag tillbaka med ny energi och är oerhört taggad på vad som komma skall.

Sol, bad och en massa serier är vad som hänt under min semester. Vi kan ju inte heller missa att min brorsdotter döpts och att jag försökt lära mig "the floss" utan lycka. Ni kan ju säkert även gissa att jag spelat en del under semestern och det blev Fortnite som stod för underhållningen samtidigt som VM tog plats på TV-skärmen.

Då det ändå är en spelsida jag skriver på vill jag säga ett och annat om just Fortnite. Den nya säsongstrailern var helt underbar och jag ser fram emot att se vad som händer under säsongens gång. Redan nu ser det ut som att hela mappen kommer att bli en öken då placeholders för pyramider syns från högt avstånd i "Loot Lake".

Kan ju även berätta att vi nu lagt till en ny sektion här på Fragbite där vi kommer att skriva mer om just Fortnite. Ni kommer att se den i flödet när det händer något och vi skriver under den.

Hur många här lirar Fortnite och vad tycker ni om den nya säsongen?

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..