×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

DreamHack

Dreamhack arrangerar Masters-turnering i Stockholm i september

7
Dreamhack Masters återvänder! I måndasskiftet augusti/september har det åter blivit dags för den svenska arrangörens prestigefyllda arenaevent och även den här gången blir det på svensk mark, det i huvudstaden Stockholm.
Knappt tre månader har passerat sedan G2 Esports vann den andra installationen av Dreamhack Masters Malmö. Nu står det klart att Dreamhack väljer att arrangera ett nytt Masters-evenemang i Sverige nästa höst, den här gången flyttar cirkusen upp i landet till huvudstaden Stockholm och landmärket Ericsson Globe.

Precis som tidigare ska 16 lag göra upp om en prispott på 250 000 dollar, det under en turnering som inleds med ett gruppspel innan slutspelet tar vid och publiken kan ta plats i arenan. Dreamhack Masters är den svenska arrangörens premiumevent som helt och hållet fokuserar på arenaupplevelsen. Med Masters Stockholm hoppas arrangören, Dreamhack, på att ytterligare kunna utveckla konceptet för att ge tittarna en innovativa turneringar.

Stockholm Live och Stockholm stad partners

Att valet nu faller på Stockholm kommer sig genom att Dreamhack har inlett ett samarbete med så väl Stockholm Live, som driver större delen av de stora arenorna i staden, som Stockholm Stad. "Stockholm är en av de viktigaste tech-städerna i världen och vi har etablerat oss som en framstående evenemangsstad. Vi har en lång tradition inom esport som vi hoppas bygga vidare på", säger Stockholms socialdemokratiska finansborgarråd, Karin Wanngård​, i ett pressmeddelande.

Dreamhack Masters Stockholm kommer att dra igång den 29 augusti, för att sedan flytta in i Ericsson Globe helgen den 1-2 september. Biljetter till turneringen kommer att finnas till försäljning med start 10.00 den 28 februari.

Dreamhack: "Vi tycker det är dags att Sverige får stå värd för en major igen"
Fragbite

Kommer du att besöka Dreamhack Masters Stockholm?

67 personer har röstat
Du måste vara inloggad för att delta i den här undersökningen.

4 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 4 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..