×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Blogginlägg

Så tror Fragbite-kontoret att Eleague Major Boston går

0
Vad tror Fragbite-kontoret kommer att hända under Eleague Major Boston? Här får ni svaret. Viktor "vuggo" Jendeby gissar G2 Esports i finalen, Joakim "JoeAWESOME" Jansson tror att Cloud9 blir mästare och Per "Xerm" Sjölin tror starkt på det svenska hoppet.
Det är inte långt kvar tills vi äntligen får se vilka som blir Eleague Major Boston-mästare och eftersom Fragbite-kontorets gissningar var så populära inför majorkvalet, så kör vi igen. Men denna gång tippar vi inte bara på vilka lag som kommer att vinna sina inledande matcher, utan även på ytterligare tre saker: vilka som avancerar till "New Champions Stage", vilka som hamnar i final och vilka som vinner hela majorn.

Vinnarna av första omgången

I "New Legends Stage" står inte bara hela nio challenger-lag redo att ta sig an både varandra och de tidigare legenderna, men också turneringens enda helsvenska femma, i Fnatic. Svenskt blod flödar också inom Faze Clan i form av Olof "olofmeister" Kajbjer. Dessa två lag ställs mot varandra i första omgången, där Kajbjer illa tvunget tvingas möta sina tidigare lagkamrater. Även Danylo "Zeus" Teslenko tvingas kämpa mot sitt tidigare lag, då Natus Vincere möter Gambit Esports.

XermquiethellvuggoNallenJoeAWESOME
North vs. Vega Squadron
VegaVegaVegaVegaNorth
Virtus.pro vs. QB Fire
Virtus.proVirtus.proVirtus.proVirtus.proQB Fire
BIG vs. Team Liquid
LiquidBIGLiquidBIGBIG
Fnatic vs. Faze Clan
FnaticFazeFnaticFnaticFnatic
Astralis vs. Mousesports
AstralisMouzMouzAstralisAstralis
Cloud9 vs. G2 Esports
G2Cloud9Cloud9G2Cloud9
Gambit vs. Natus Vincere
GambitGambitNa'viNa'viGambit
SK Gaming vs. Space Soldiers
SKSKSKSKSK

Vidare till "New Champions Stage"

Bara åtta av lagen kommer att avancera till "New Champions Stage", vilket är nästa steg av Eleague Major Boston. Om man tar en titt på Fragbite-kontorets val ser man direkt att SK Gaming, Faze Clan och Fnatic är givna slutspelslag. Vem på Fragbite är närmst era val på de åtta slutspelslagen?
Per "Xerm" Sjölin
Faze Clan, Fnatic, SK Gaming, Astralis, Mousesports, Virtus.pro, Gambit och Cloud9.

Carolina "quiethell" Mårtensson
Faze Clan, Fnatic, SK Gaming, Astralis, Mousesports, G2 Esports, Gambit och Virtus.pro.

Viktor "vuggo" Jendeby
Faze Clan, Fnatic, SK Gaming, Astralis, Virtus.pro, G2 Esports, Natus Vincere och Cloud9.

Fredric "Nallen" Bohlin
Faze Clan, Fnatic, SK Gaming, Astralis, G2 Esports, Natus Vincere, Cloud9 och Vega Squadron.

Joakim "JoeAWESOME" Jansson
Faze Clan, Fnatic, SK Gaming, Astralis, Mousesports, Gambit, Cloud9 och Vega Squadron.

"Fyra lag - Faze Clan, Fnatic, SK Gaming och Astralis - känns rätt givna att ta sig vidare. Övriga är jag inte lika säker på. Jag tror definitivt inte att Gambit får det lika "lätt" den här gången. Vega Squadron kommer fortsätta vara en nagel i ögat på mer etablerade lag och Quantum Bellator Fire åker ut efter 0-3. Fnatic till final? Ja, jag måste ju få hoppas i alla fall", Per "Xerm" Sjölin.

De vinnande lagen

Slutligen så har vi på Fragbite satt ut vilka lag vi tror kommer att kämpa om Eleague Major Boston-titeln i Boston nästa helg. Det vill säga, vilka lag som vi kommer att få se i finalen. Vem som plockar hem titeln? Ja, det har vi också lagt en gissning på.
Per "Xerm" Sjölin
Faze Clan vs. Fnatic — Faze Clan vinner

Carolina "quiethell" Mårtensson
Faze Clan vs. SK Gaming — Faze Clan vinner

Viktor "vuggo" Jendeby
SK Gaming vs. G2 Esports — SK Gaming vinner

Fredric "Nallen" Bohlin
Natus Vincere vs. Astralis — Natus Vincere vinner

Joakim "JoeAWESOME" Jansson
Astralis vs. Cloud9 — Cloud9 vinner
Vilka tror ni avancerar, blir finalklara och plockar hem majorvinsten? Kan ni pricka lagen rätt? Är ni bättre på att tippa än vi är? Glöm heller inte att satsa bites i tipset under hela turneringen, säsongens toppande användare har chansen att plocka hem härliga priser från Xtrfy samt en ny kontotitel. Tipset finnes längst ner på varje matchsida, bara klicka på en match så kommer ni in på sidan. Den som aktiverar tipset får 1000 bites att tippa med på direkten. Svårt att hitta matcherna? Eller vill kolla upp hur det går i turneringen? Kolla in Eleague Major Bostons turneringssida för att se samtliga matcher.

15 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 15 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..