×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Blogginlägg

Så här tror Fragbite-kontoret att första majorkvalomgången kommer gå

2
Dags att dra igång tipset på riktigt, för snart börjar Eleague Major Boston 2018. Vi på kontoret har prickat i vilka lag vi tror kommer att vinna sina inledande matcher som ni kan se här tillsammans med en kort kommentar från varje Fragbite-profil.
Fredagen den 12 januari går Eleague Major Boston av stapeln på andra sidan atlanten, då med majorkvalet som nu går under namnet "New Challengers Stage". För att tagga till inför årets första majorturnering, som även är många lags första turnering under 2018, så gick jag runt kontoret för att kolla upp allas predictions för första kvalrundan. Nedan kan ni se vad varje Fragbite-profil tippar för första omgången, tillsammans med en kort kommentar med tankar kring kvalet. Jag har valt att tjocka lagnamnet på det lag som profilen tippat kommer att vinna sin inledande match, samt strukit det lag profilen tror förlorar.

Per "Xerm" Sjölin, Chefredaktör

— Faze Clan, Mousesports, G2 Esports och Natus Vincere känns som att de ska ta sig vidare utan allt för stora problem. Övriga är det lite sisådär med. Bland utmanarna finns det flera intressanta lag. Renegades kan alltid överraska, Envyus har en hög högstanivå, Misfits verkar ha något intressant på gång... för att nämna några. I slutändan tror jag att det kan bli ett rekordstort antal lag från minorturneringarna som tar plats i nästa steg av majorn.


Carolina "quiethell" Mårtensson, Redaktör

— Nu när vi äntrar majorkvalet, eller "New Challengers Stage", så känns det redan som en nagelbitare. Jag tror utan tvekan att denna major kommer att bli mer hypad än PGL Major Krakow, detta då det finns så oerhört många duktiga lag som tvingas spela sig igenom varje major-steg. Faze Clan, G2 Esports och Mousesports är redan klara för nästa steg enligt mig. Till skillnad från mina kollegor så känns det inte som att Natus Vincere håller måttet, de har sina stunder men jag är rädd att de inte kommer att ta sig speciellt långt. Sprout har en stark femma och Flipsid3 Tactics känns som ett lag som alltid lyckas hålla sig kvar. Annars får vi se vad lagen kan bjuda på, kanske Na'vi bevisar mig fel.


Viktor "vuggo" Jendeby, Brand Manager

— Många lag känns uppenbara, både för att kvala och inte kvala. Na'vi för mig är det största frågetecknet fortfarande. Trots att de plockat in Denis "electronic" Sharipov är jag inte övertygad och de behöver verkligen visa att de är ett topplag, övertyga med 3-0 eller 3-1 för att jag ska tro på dem senare i turneringen.


Fredric "Nallen" Bohlin, Utvecklare

— Na'vi går obesegrade igenom kvalet. Faze och G2 självklara. Envyus, C9, Mouz troliga att ta sig vidare också. SS och Misfits kan ta varsin plats. Tråkigt för Liquid att de inte får spela med Lucas "steel" Lopes, så blir nog inget slutspel där. Dock är det i regel rätt mycket skrällar på majorsen, så det här kan väl också gå hur som helst. Tippar att Joe tippar Avangar mot Vega Squadron i finalen.


Joakim "JoeAWESOME" Jansson, Projektledare

— Jag förväntar mig att se någon överraskning från ett av CIS-lagen så bli inte förvånad om ett lag som Quantum Bellator Fire eller Vega Squadron lyckas kvala in till majorn. Swiss-formatet gör också att det finns en chans/risk att ett lags väg blir betydligt enklare vilket gör att vi ser en upset eller två.


För att avsluta denna blogg så vill vi veta hur ni tror att det kommer att gå. Kan ni pricka lagen rätt? Är ni bättre på att tippa än vi är? Glöm heller inte att satsa bites i tipset under hela turneringen, säsongens toppande användare har chansen att plocka hem härliga priser från Xtrfy samt en ny kontotitel. Tipset finnes längst ner på varje matchsida, bara klicka på en match så kommer ni in på sidan. Den som aktiverar tipset får 1000 bites att tippa med på direkten. Svårt att hitta matcherna? Eller vill kolla upp hur det går i turneringen? Kolla in Eleague Major Bostons turneringssida för att se samtliga matcher.

5 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 5 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..