×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Blogginlägg

Från Skåne till Stockholm — detta var mitt år

2
Jag vet inte riktigt var jag ska börja. Detta år har varit världsomvälvande både på en personlig nivå och på en sportslig nivå. I detta blogginlägg vill jag dock fokusera på min karriär och mitt första år på Fragbite.
Jag började året som en journaliststudent med höga ambitioner. Jag började min praktik på Fragbite och vad jag minns min första dag som om det vore igår. Jag har redan skrivit om det en gång, så jag tänker inte gå in på några detaljer, ni kan läsa det i en tidigare blogg som ligger som relaterat i slutet av denna post. Men en sak vill jag dock understryka, och det är att jag är så oerhört tacksam över att jag var en av de sista som fick chansen att agera lärling under André ”rich” Åkerblom här på Fragbite. Han visade sig inte bara vara en bra chef, utan även en underbar vän som jag aldrig vill förlora. När han, under Dreamhack Summer, berättade för mig att han skulle börja arbeta för Twitch så blev jag väldigt avtrubbad. Men nya tider innebar nya tag och enligt mig har vi trots allt fortsatt hålla flaggan i topp.

Det blev flytt till Stockholm, något som inte var alls lätt för mig som aldrig bott så långt ifrån min familj i Skåne. Jag bemannade sidan under sommaren innan jag så småningom blev redaktör och Per ”Xerm” Sjölin blev chefredaktör. Vi fick även in Viktor ”vuggo” Jendeby, en person jag följt sedan hans början i Fnatic då jag alltid varit ett stort fan av organisationen, så det är både häftigt och tacksamt att kunna kalla honom både för kollega och vän.

PGL Major Krakow, ja, var ska jag börja? Min första major, som jag varit på plats under, men även en av de sämsta utifrån ett större perspektiv. Jag och Fredric ”Nallen” Bohlin var på plats i Polen och jag tänker inte ljuga, det var långt ifrån det bästa evenemanget från ett pressperspektiv. Jag lärde dock känna ett antal personer som jag är glad att jag nu har kontakt med. En av dessa är ansvarig för SK Gamings sociala medier och den andra var Immortals videokille. Just dessa två personer har gett mig tips och hjälpt mig sedan dess med oerhört mycket, sen är det alltid roligt att springa på varandra på evenemang.

Med tanke på evenemang kan jag ju belysa mitt första under Fragbites fana, Copenhagen Games 2017. Det var roligt att vara på plats dels för att jag fick återförenas med sjukt många vänner och dels för att jag fick visa vad jag gick för som eventfotograf. Fotograferingen blev lite av min grej och jag blev skickad på fler event som till exempel Dreamhack Masters Malmö och Blast Pro Series. Jag utvecklades inom fotograferingen med, såklart.

Jag har under året som gått vuxit både på en personlig nivå och på en karriärmässig sådan. Jag har lärt känna folk från hela världen, återförenats med vänner och förlorat några. Trots allt har jag alltid haft någon där, någon som lyssnar och bryr sig. Om det så handlar om mitt psykiska mående eller hur jag ska formulera en mening för att gripa läsarna. Jag tror inte att jag behöver tacka alla mina vänner, kollegor och mina kära i detta blogginlägg. Nej, men jag vill passa på att tacka alla er som klickar in på Fragbite och uppmuntrar mig. Jag vill tacka er för att ni hjälper mig att dubbelkolla fakta, skriva bättre och framförallt för att ni berättar för mig när ni tycker att jag gör något bra. Det betyder mer än ni tror, det ska ni veta. Så tack!

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..