×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Brasilien

TACO lämnar SK Gaming

2
Den 23-årige brasilianska CS:GO-spelaren Epitácio "TACO" de Melo lämnar SK Gaming. Det meddelar han själv i ett inlägg på Twitlonger.
Efter dagens rykten som skvallrade om att Ricardo "boltz" Prass och Epitácio "TACO" de Melo få lämna SK Gaming för att göra plats åt en Natus Vincere-duo står det nu klart att de Malo självmant väljer att lämna laget. I ett Twitlonger-inlägg berättar han själv att han inte längre känner sig lycklig och att han har bestämt sig för att ge sig ut på jakt efter den glädje han kände innan han började spela. Han passar även på att rikta ett tack till sina medspelare. "Inget av detta hade varit möjligt utan mina lagkamrater, vilka jag har haft nöjet att lära av och spela med", skriver han.

Det var i slutet av november 2015 som de Malo, tillsammans med Lincoln "fnx" Lau, värvades till dåvarande Luminosity. Medan Lau har gått vidare i sin karriär har de Malo fortsatt att representera laget ända fram till idag. Under perioden tillsammans med laget har det, enligt spelarens egna uträkning, blivit 13 stycken troféer, 21 finaler och 10 semifinaler. Ett minst sagt imponerande facit.


"Jag lämnar utan ånger, utan ilska...", skriver de Malo vidare
Twitlonger

5 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 5 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..