×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Blogginlägg

Här är målarboken för alla CS-fans

1
Någon har skapat en målarbok innehållande samtliga vapen från Counter-Strike: Global Offensive. En rolig grej att skriva ut för att designa egna vapen eller som stresshantering.
När jag var yngre älskade jag målarböcker, något jag gör än i dag. Jag hade målarböcker med allt från hästar till bilar i mitt flickrum i Skåne och ju äldre jag blev ju mer avancerade böcker fick jag leta efter. När jag studerade till journalist hamnade jag i en stressig period och jag fann en stressbok på Netto av alla ställen. Jag köpte den och varje gång jag kände att jag behövde koppla av, så målade jag i boken. Ett perfekt sätt att varva ner och hantera stress.

Nu har någon skapat en målarbok innehållande vapen från ett av våra favoritspel, Counter-Strike: Global Offensive. Man kan spara ner boken direkt till datorn, för att antingen skriva ut eller öppna i ritprogram. Jag valde att ladda ner den och spara ner varje bild till min mobil. Detta för att ladda upp bilderna till en app vid namn Recolor, som jag använder som min digitala stressbok.

Jag rekommenderar verkligen att ladda ner en app som Recolor, om det är just den eller någon liknande, för att färglägga bilder när stressen kryper sig på. Perfekt att ha på mobilen dessutom, då det inte alltid finns möjlighet att plocka upp en bok samt massa olika pennor.

Jag har inte kollat om det fungerar att importera egna bilder till andra appar, men jag vet att det fungerar till Recolor och det är där jag färglagt Deageln samt AK:n som syns på inläggsbilden, samt att jag la till lite filter via appen för att få det att se mer "riktigt" ut. Fusk? Kanske, men det är vilket fall roligt och avkopplande vilket gjorde att jag kände att det var något jag ville tipsa om.

Målarboken går att hitta här
publitas.com
2018-10-29 17:22
Vilket var egentligen Europas bästa Counter-Strike 1.6-lag? År 2007 säkrade svenska SK Gaming med bland andra Abdisamad "SpawN" Mohammed och Robert "RobbaN" Dahlström denna titel framför Samsung-skärmarna i Tyskland.

4 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 4 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..