×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Något gick fel.
Logga in med Facebook
  • Facebook
  • Google

Blogginlägg

Ditt önskade användarnamn, minst 2 och högst 30 tecken
Minst sju (7) tecken
Upprepa ditt lösenord
Du behöver komma åt epostadressen för att bekräfta din registrering
Upprepa din epostadress
Genom att kryssa i rutan accepterar du Fragbites användaravtal samt Fragbites Regler och förbinder dig att följa dessa samt hålla dig uppdaterad om evenutella förändringar.
Laddar hyperadvancerade autentiseringsmekanismer...
Kommer inom en inte allt för snar framtid.
Kommer förhoppningsvis innan du vet ordet av.
hjälp mig
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.
Jag förstår, ta bort denna ruta!

Blogginlägg

Här är målarboken för alla CS-fans

1
Någon har skapat en målarbok innehållande samtliga vapen från Counter-Strike: Global Offensive. En rolig grej att skriva ut för att designa egna vapen eller som stresshantering.
När jag var yngre älskade jag målarböcker, något jag gör än i dag. Jag hade målarböcker med allt från hästar till bilar i mitt flickrum i Skåne och ju äldre jag blev ju mer avancerade böcker fick jag leta efter. När jag studerade till journalist hamnade jag i en stressig period och jag fann en stressbok på Netto av alla ställen. Jag köpte den och varje gång jag kände att jag behövde koppla av, så målade jag i boken. Ett perfekt sätt att varva ner och hantera stress.

Nu har någon skapat en målarbok innehållande vapen från ett av våra favoritspel, Counter-Strike: Global Offensive. Man kan spara ner boken direkt till datorn, för att antingen skriva ut eller öppna i ritprogram. Jag valde att ladda ner den och spara ner varje bild till min mobil. Detta för att ladda upp bilderna till en app vid namn Recolor, som jag använder som min digitala stressbok.

Jag rekommenderar verkligen att ladda ner en app som Recolor, om det är just den eller någon liknande, för att färglägga bilder när stressen kryper sig på. Perfekt att ha på mobilen dessutom, då det inte alltid finns möjlighet att plocka upp en bok samt massa olika pennor.

Jag har inte kollat om det fungerar att importera egna bilder till andra appar, men jag vet att det fungerar till Recolor och det är där jag färglagt Deageln samt AK:n som syns på inläggsbilden, samt att jag la till lite filter via appen för att få det att se mer "riktigt" ut. Fusk? Kanske, men det är vilket fall roligt och avkopplande vilket gjorde att jag kände att det var något jag ville tipsa om.

Målarboken går att hitta här
publitas.com

4 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 4 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..