×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Något gick fel.
Logga in med Facebook
  • Facebook
  • Google

Blogginlägg

Ditt önskade användarnamn, minst 2 och högst 30 tecken
Minst sju (7) tecken
Upprepa ditt lösenord
Du behöver komma åt epostadressen för att bekräfta din registrering
Upprepa din epostadress
Genom att kryssa i rutan accepterar du Fragbites användaravtal samt Fragbites Regler och förbinder dig att följa dessa samt hålla dig uppdaterad om evenutella förändringar.
Laddar hyperadvancerade autentiseringsmekanismer...
Kommer inom en inte allt för snar framtid.
Kommer förhoppningsvis innan du vet ordet av.
hjälp mig

Blogginlägg

Då var man på plats

0
På plats i Varberg för Back2game laddar jag nu kameran i samband med att CS:GO-turneringen går av stapeln. Back2game tar oss tillbaka till Fragbites rötter. Tillbaka till att besöka mindre evenemang och låta dess besökare ta plats på sajten.
Ja, då var man på plats i Varberg för att ta steget tillbaka till rötterna. Nej, jag är inte härifrån, jag menar såklart Fragbites rötter. Avsaknaden av närvaro på mindre evenemang och lokala LAN har skinit igenom på senare tid, vilket inte gjorde det till ett så svårt val att åka till Back2game i Varberg.

Här kommer jag tillbringa helgen tillsammans med sköna spelare och följa dess CS:GO-turnering med 40 000 kronor i prispott. På plats har vi profiler så som Mattias "benny" Rosbäck och Eddie "zape" Härdeman, som båda är kända från bland annat Crowns Esports Club.

Såklart ska ni få hänga med på detta lokala LAN här på Fragbite, då det kommer komma upp både bilder och videos. Hoppas ni är lika taggade som oss, för nu tar vi oss tillbaka till rötterna.


Artikelbild: Back2game

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..