×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Blogginlägg

Lördag, överraskningar och diskussioner

-1
En kväll som denna vill jag berätta om min vecka, mina tankar kring den nya Kingsman-filmen samt svara på en fråga. Varför postar vi fortfarande videomaterial från PGL Major Krakow? Ja du, här kommer mitt personliga svar.
Då lider ännu en vecka mot sitt slut efter både farväl och kära återseende. I veckan återvände Auguste "Semmler" Massonnat till kontoret i Stockholm efter en tid i USA för Eleague Premier, han kom och sa hej samt stannade för ett litet samtal om allt från just Eleague till Overwatch. Det var trevligt att träffa honom igen, då det gått en tid sedan vi såg honom. Jag fick dessutom massvis med inspiration till framtida krönikor och blogginlägg, ja, Semmler är en oerhört inspirerande filur.

Jag fick säga hejdå, för denna gång, till Per "Xerm" Sjölin som åkte tillbaka till Norrland. Det var underbart att ha honom här, som alltid, då det alltid känns bättre med kollegorna samlade runt samma bord för idéer och respons. Kände även att vi fått mer koll på delar av vad som komma skall här på Fragbite. Även om Viktor "vuggo" Jendeby dessvärre låg sjuk var det ändå en givande vecka.

Överraskad blev jag också denna vecka, eller snarare nu när den börjat lida mot sitt slut. Natten till fredag vaknade jag av att någon äntrade min lägenhet. Oj. Chockad som få satte jag mig upp i sängen och mötte min pojkväns blick, utan att tro mina ögon. Det enda jag kunde säga var "du är här" och krama om honom. Gud vad jag saknat den killen. Ett plus var ju också att han hade med sig choklad och rosor till mig.

Fredagen fick, efter en trevlig arbetsdag, ett gott slut då vi gick på restaurang samt såg den nya Kingsman-filmen på bio. Ska vi gå in på filmen? Ja, det är väl klart! Jag var taggad som få att återvända till England och Eggsys äventyr som agent, men enligt mig höll den nya filmen inte måttet. Det kan ha att göra med att de tillbringade större tiden i USA eller bara att den första filmen i en serie alltid är snäppet bättre. Det slutade med att vi såg den första filmen när vi kom hem, så jag fick ändå min filmglädje.

Nä, nu ska jag och pojkvännen laga lite middag och se en film efter en hel dags höststädande. Men innan jag går vill jag bara upplysa de som ifrågasätter varför vi fortfarande publicerar videomaterial från PGL Major Krakow om att det fortfarande är "nytt" även om det spelades in för en tid sedan. Bara för att vi inte publicerat något precis när vi spelat in det, betyder det inte att det inte har ny information.

Skulle vi bara skrota spelarnas svar kring vilken tröjdesign de gillade mest inom scenen, bara för att vi inte publicerade den inom en viss tidsram? Nej, för det är något folk vill se och som vi vill dela med oss av. Även om saker inte kommer upp på en och samma gång, vill vi låta er njuta av "nytt" videomaterial även när vi står utan nyinspelat sådant. Hoppas ni förstår, vi arbetar just nu för fullt med att planera fram nya saker och kanske ni till och med får se mig köra mitt eget race - CS på skånska någon?!


Artikelbild: Kingsman

4 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 4 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..