×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Något gick fel.
Logga in med Facebook
  • Facebook
  • Google

Blogginlägg

Ditt önskade användarnamn, minst 2 och högst 30 tecken
Minst sju (7) tecken
Upprepa ditt lösenord
Du behöver komma åt epostadressen för att bekräfta din registrering
Upprepa din epostadress
Genom att kryssa i rutan accepterar du Fragbites användaravtal samt Fragbites Regler och förbinder dig att följa dessa samt hålla dig uppdaterad om evenutella förändringar.
Laddar hyperadvancerade autentiseringsmekanismer...
Kommer inom en inte allt för snar framtid.
Kommer förhoppningsvis innan du vet ordet av.
hjälp mig

Blogginlägg

ESWC, vad hände?

1
Franska ESWC har nått en helt ny nivå, men absolut inte en högre sådan. De slopar damscenen och satsar på fyra. ja fyra, franska herrlag i dess CS:GO-turnering. Vad hände egentligen?
Förra året befann jag mig i Frankrike under Paris Games Week. Då arbetade jag för en organisation och följde Riot Gaming i deras jakt efter förstaplatsen under ESWC:s damturnering. Det var mitt första internationella evenemang och jag njöt av varje liten sekund. Det var ett minne för livet. Därför glädjer det inte mig att ESWC stannat upp i sin utveckling och inte bara valt bort den internationella scenen utan även damerna i sin helhet.

Visst har turneringen tappat en del av sin stjärnglans genom åren, då många större lag väljer bort turneringen på grund av dess låga prispott och minimala deltagarlista, men den är fortfarande en viktig del av Counter-Strikes historia. Den har lyft spelare och lag genom åren men viktigast, enligt mig personligen, är att den öppnat upp möjligheter. Ja, jag talar än en gång om damscenen, som jag brinner för. ESWC var först med att erbjuda damerna en exklusiv turnering i en så pass stor skala och har funnits där för damerna att se fram emot genom åren. Alla damspelare har kämpat mot att kvala dit. Men vad hände? Ja. Vad hände?

Nu har Oxent, företaget bakom den åtråvärda turneringen, valt att släppa damscenen helt och hållet. De har dessutom valt att endast låta fyra herrlag delta i turneringen, som har en otroligt liten prispott jämfört med tidigare år. De fyra herrlagen? Exklusivt för de baserade i Frankrike. Jag ser inte fram emot årets ESWC-turnering. Jag ser inte fram emot att se Team Envyus och LDLC möta två andra franska femmor. Jag ser inte fram emot att springa vilsen runt Paris. Nej, den franska turneringen har nått en ny botten som jag inte vet om de kommer ha möjligheten att ta sig upp från. Jag antar att det enda jag kan säga är Au Revoir.


Läs mer om ESWC i Per "Xerm" Sjölins krönika.
Fragbite.com

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..