×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Något gick fel.
Logga in med Facebook
  • Facebook
  • Google

Blogginlägg

Ditt önskade användarnamn, minst 2 och högst 30 tecken
Minst sju (7) tecken
Upprepa ditt lösenord
Du behöver komma åt epostadressen för att bekräfta din registrering
Upprepa din epostadress
Genom att kryssa i rutan accepterar du Fragbites användaravtal samt Fragbites Regler och förbinder dig att följa dessa samt hålla dig uppdaterad om evenutella förändringar.
Laddar hyperadvancerade autentiseringsmekanismer...
Kommer inom en inte allt för snar framtid.
Kommer förhoppningsvis innan du vet ordet av.
hjälp mig

Blogginlägg

Jag vill bara utvecklas

5
Alla som klagar förstör för både mig och de som faktiskt vill hjälpa mig att utvecklas som journalist. Alla som hatar på hur jag är cringe och dålig på engelska får mig inte att bli mindre cringe eller bättre på språket. Övning ger färdighet.
"Jag vill inte vara den som är den..." Men var inte den då? När folk skriver på diverse sociala medier och kommenterar hej vilt kring hur vidare jag borde ta intervjuer eller inte för Fragbite undrar jag om de hade gjort det bättre än mig. Dreamhack Masters Malmö var det första eventet någonsin som jag tog videointervjuer under. Det är svårt, tro mig.

Men det svåraste är att klicka in på kommentarerna för att ta emot konstruktiv kritik, för att få en idé kring vad jag måste förbättra, och istället får läsa massa elakheter. Folk som skriver att Fragbite borde sparka mig, för jag är för cringe och är för dålig på engelska. Det var mitt första event som intervjuare, hur mycket bättre hade ni varit?

Jag har övat, jag har tagit intervjuer flera gånger tidigare. Men det är skillnad på att ta en intervju med en kollega eller bara med en spela utan en kamera riktad mot sig. Det är STOR skillnad från när man haffat en spelare som nyss gått av scenen och ska ta en intervju med denna.

Jag vill inte att folk tycker synd om mig, jag vill bara att folk ska förstå att det inte är så jävla lätt som en må tro. Jag ber bara om lite tid. Jag vet hur många som saknar Linda "ding1" Herman och önskar att hon var här istället för mig, men jag behöver bara öva lite. Jag vet att många anser att Viktor "vuggo" Jendeby borde ta de engelska intervjuerna, då min engelska suger. Men han finns inte alltid tillgänglig och hur ska jag förbättras om jag inte övar?

Jag ger verkligen allt. Allt jag ber om är lite tid. Jag lovar att göra bättre ifrån mig under nästa event. Nästa intervju jag tar med en spelare framför kameran kommer vara bättre. Den kommer inte vara felfri, men den kommer vara bättre. För övning ger färdighet och jag tror ingen förväntade sig att jag skulle kunna det utan någon erfarenhet.

Ingen är felfri, men man kan alltid dra ner på "felen". Jag har valt att inte läsa fler kommentarer gällande mina videointervjuer. För mitt psyke tar stryk, och dessvärre är där mer hat än konstruktiv kritik. Till alla er som faktiskt skrivit kommentarer med tankar kring vad jag kan förbättra till nästa gång; tack som fan. Till alla er som skrivit elaka kommentarer eller bara klagat; varför klaga om ni inte kan hjälpa mig att förbättras?

15 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 15 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..