×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Blogginlägg

Det här med nyhetsvärdering

0
Carro ger läsarna en insyn i hennes arbete, hur hon gör för att finna nyheter och ger även ett smakprov på vad som komma skall...
Jag sitter mångt om länge och söker efter diverse nyheter för att fylla vårt älskade Fragbite. Jag känner hur pressen blir högre och högre för var minut som sidan står tom. Jag agerar sommarvikarie, jag är ensam kvar på redaktionen medan de andra tagit en välbehövlig semester. Men jag vill inte göra någon besviken, jag vill inte att mina kollegor ska klicka in på sidan och finna... Inget?!

Jag skrollar igenom Reddit i jakt på något smaskigt, men vad finner jag? "Your move reddit", vilket faktiskt var rätt imponerande tätt följt av "Your move reddit v3", vilket fick mig att skratta en aning. Det roar mig, men det har inget nyhetsvärde. Jag fortsätter över på sida två. Hmm, något om CLG Red vs. CLG Academy, som gick av stapeln under gårdagen.

"CLG red won 7 rounds in 2 maps vs clg acad yet get paid more and a house. How is this fair, game in question. I understand business and that "the best girl gamers" are more marketable than a random top 100 team. Still pisses me off."

Ja du, det kan ha att göra med att CLG Red funnits längre och klassades som ett av världens bästa damlag en gång i tiden. Eller rättare sagt, fram till ESU Masters 2017, där de totalt floppade. Men det har fortfarande inget nyhetsvärde, för dessvärre var det väntat att akademilaget skulle vinna.

Någon som ritat Dust2... Jag fortsätter skrolla... Oh, här kommer alla länkar kring hur GuardiaN och Olofmeister väntas bli en del av Faze Clan. Men inget är ännu confirmed, så det kan bara vara lögner, lika bra att vänta in mer information innan jag börjar dra i de trådarna.

Jag klickar över till Facebook. Jag har fått ett meddelande från en spelare. Förändring? Byte av organisation? Kontraktet går snart ut. Nu har jag något att skriva, något ingen ännu skrivit om. Jag skickar tillbaka ett meddelande.

Ja, det är detta min dag består av, vilket kanske inte verkar speciellt roligt. Men det är detta jag älskar att göra, att skrolla igenom sidor av inget tills jag finner det där lilla som ingen skrivit om. Det där lilla som har någon typ av nyhetsvärde. Det där lilla som kan bli hur stort som helst.

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..