×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Blogginlägg

Dreamhack är slut för den här gången

1
Då var man på väg hem till Stockholm igen, efter en helg i Jönköping. Dreamhacks vinteredition var i vanlig ordning ett roligt evenemang där jag fick chansen att träffa oerhört många vänner samt fick täcka en annorlunda turnering.
Under evenemangets gång träffade jag både gamla som nya vänner, som till exempel våra brittiska skribenter. Jag hängde oerhört mycket med en vän som jag faktiskt lärde känna på tåget mot Jönköping i somras, Michi som är en streamer. Utöver henne, och många andra streamers, så var det roligt att träffa James "Banks" Banks igen liksom André "rich" Åkerblom.

Jag och min pojkvän, Karl "Bergman" Bergman, köpte en tårta till André då han fyllde år för några dagar sedan och hans kollegor på Twitch berättade att de inte direkt haft chansen att fira hans stora dag. Vi dundrade in i loungen med en tårta och vi sjöng innan alla delade på den.

Men vad tyckte jag om att Natus Vincere lyckades plocka hem årets sista Dreamhack-titel? Jag måste säga att jag inte riktigt kunde tippa på vilket lag som skulle spela hem kronan, då det kändes väldigt dött på pappret. Såklart så var Na'vi favorittippade tillsammans med Mousesports, som tog andraplatsen, samt Gambit. Ja, jag hoppades på Gambit.

Utöver CS:GO-turneringen hölls det ju turneringar i bland annat H1Z1 King of the Kill samt Dota2. Ska jag vara ärlig så kändes det inte alls som att det pågick en Dota-major på plats, men det kan ha att göra med att jag aldrig riktigt tog mig tiden att svänga förbi den scenen.

Den annorlunda turneringen då? Ja, jag hade inte speciellt mycket att göra under eventet då våra britter täckte CS:GO, men sista dagen fick jag chansen att täcka MSport Nationals. Vad var det då? Jo, det var tre turneringar på rad, som samtliga spelades via mobiler. Spelen var Hearthstone, som jag inte täckt sedan 2015, Modern Combat 5 samt Power Rangers. Det var annorlunda och var sjukt roligt att täcka då det är helt annat än att täcka en turnering i Counter-Strike. Mer om det kommer upp på sajten inom kort.

Avslutande ord? Trots att jag inte direkt gick igång på lagen som spelade i CS:GO-turneringen eller kände av major-hypen på plats, så var det ett bra event. Som vanligt så levererar Dreamhack och utöver att träffa mina vänner så var det roligt att täcka något annat än just CS. Något vi absolut kommer att göra mer, då vi snart börjar skriva om fler spel här på sajten.
2018-10-29 17:22
Vilket var egentligen Europas bästa Counter-Strike 1.6-lag? År 2007 säkrade svenska SK Gaming med bland andra Abdisamad "SpawN" Mohammed och Robert "RobbaN" Dahlström denna titel framför Samsung-skärmarna i Tyskland.

3 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 3 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..